Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 116
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Честита принцеса на мама Lassi !
Да е жива и здрава, а на мама - бързо възстановяване!
   Heart Eyes

# 121
ЧЕСТИТО НА МАМА ЛАСИ !! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ   bouquet

като се замисля , че скоро няма да има много хора във форума - всички ще почнат да раждат..  Peace  

Момичета, при мен явно нещата отиват на т.нар. "изуй гащи"
Док искаше да ме вкара в болница на система!!! Мерихме тоновете - каза че имам контракции - и го каза доста уплашено и ми предложи веднага да ме приеме...  #Crazy
Аз досега сеъм лежала един път в болница , и то пак за задържане....УПЛАШИХ СЕ УЖАСНО!!!
даже не знам как не ревнах пред нея , а чак като се прибрах.....  Cry
Сега веднага се нагълтах с Магнерот + Папаварин...такава ни е уговорката, за да устискам още малко.....оффффф,  Praynig  дано не тръгне още бебо...нищо че е доста голямо , ама поне още 1-2 седмици  Praynig
 Хайде да видим коя ще е следващата  Crazy   Аз залагам на Сисее, особено като й гледам корема на клипа  Flutter   Hug  

# 122
Момичета ,клипа е правен преди няколко седмици Wink Сега гледката е още по.........буйна Mr. Green Само аз си знам какво ми е с този силен юнак box

За среща.... на който му е удобно в петък (21 март,първа пролет) от 15 часа....да си каже Peace Хайде да се организираме!!!

# 123
  • София
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА LASSI!!!    smile3504

Ееех, и на мен ми се ражда вече, но след вчерашния преглед май няма изгледи. Имам само скъсена шийка, ама тя си е така от няколко седмици, а иначе нямам и милиметър разкритие. А тайничко се надявах .... На всичкото отгоре док така ми взе секрет за микробиология, че сега ме боли като пишкам и съм много ядосана (изобщо не използва разширителя  #Cussing out)
А освен всичко друго и стрии ми се появиха  ooooh!

И моят бебеок не е особено активен, последните дни особено доста се е кротнал. Доки не се впечатли като й казах, било му тясно и толкова.

Напоследък се чудя дали не трябваше да се разбера да раждам с планирано секцио, май щеше да ми е по-спокойно, а и от операцията не ме е страх. Особено след вчерашния гинекологичен преглед направо изпитвам ужас от нормалното раждане. Аз както на всички разправях, че не ме е страх и не го мисля раждането  ooooh!

# 124
  • София
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА LASSI!!!    smile3504

Ееех, и на мен ми се ражда вече, но след вчерашния преглед май няма изгледи. Имам само скъсена шийка, ама тя си е така от няколко седмици, а иначе нямам и милиметър разкритие. А тайничко се надявах .... На всичкото отгоре док така ми взе секрет за микробиология, че сега ме боли като пишкам и съм много ядосана (изобщо не използва разширителя  #Cussing out)
А освен всичко друго и стрии ми се появиха  ooooh!

И моят бебеок не е особено активен, последните дни особено доста се е кротнал. Доки не се впечатли като й казах, било му тясно и толкова.

Напоследък се чудя дали не трябваше да се разбера да раждам с планирано секцио, май щеше да ми е по-спокойно, а и от операцията не ме е страх. Особено след вчерашния гинекологичен преглед направо изпитвам ужас от нормалното раждане. Аз както на всички разправях, че не ме е страх и не го мисля раждането  ooooh!

Съжалявам за повторения пост

# 125
момичета не мога да разбера как се изчислява колко е дълго бебето.под снимката има място където си пише колко тежи а отдолу едни букви.
BRD-89.10
HC-318.30
AC-348.40
FL-70.30
 някой знае ли какво означават и по тях ли се смята  

BRD-89.10 - диаметър на главата-хоризонтално
HC-318.30 - обиколка на главата
AC-348.40 - талия
FL-70.30  - тазобедрена става

От тези данни няма как да разбереш колко е дълго бебето. Ние имахме същите данни преди 2 седмици.Тогава чрез формула от тези данни ,док ми изчисли тегло 2400гр. Дължина е много трудно да измериш, защото бебето е свито.

ЧЕСТИТО  НА МАМА LASSI!!!    Да са живи и здрави с малката (голяма ) принцеса.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 15:15 от milenag

# 126
Честито бебче на мама Lassi

Абе нещо не ми се вярва, че на Сисе и е скоро реда - тъй като я гледам ще си изкара до термин!!! Нещо нямам усещане за нея, че ще ражда скоро.
Ама ще дам моя залог за Мимчо или Танзен - те са двете ми фаворитки

еееех сефинка,нрочила си ме ти rotfImbo rotfImao
ама сега ако ми видите тумбака ще грабна приза.

честито на мама ласи !

# 127
еееех сефинка,нрочила си ме ти rotfImbo rotfImao
ама сега ако ми видите тумбака ще грабна приза.
Ама хайде де до кога ще те чакам  Laughing Laughing Laughing
Я да пуснеш и една снимка на тумбака - айде!!!

# 128
Честита малка дъщеричка на мама Ласи! Да ги радва много!   bouquet

Вчера бях на лекар бебка върви една седмица назад тежи 2400 и е 43 см доста ми е притеснено въпреки ,че док каза че няма и как от мен да се очаква да родя слон иначе каза че плацентата ми е перфектна,потвърди ми пола окончателно каза че ще си имаме момиченце надявам се да порасне достатъчно докато реши да излиза.

dariq, изобщо не се притеснявай, моето бебе си върви така от самото начало, с една седмица назад. Но просто предполагам, че съм заченала по-късно. На мен в понеделник Док ми каза, че беба тежи 2.300кг, а главата й е 89мм...Важното, е че е добре...Това все пак е ориентировъчно...

# 129
момичета , сложих снимка в албума.Смятате ли , че ми е спаднал корема или майка ми ме шашка само ???
Все пак имам повече от месец до термина.

# 130
Да е жива и здрава Ема-Мария!!!  HugМама Lassi ми е обещала разходки с бебета в квартала:) - очаквам я с нетърпние!

# 131
Вчера бях на лекар бебка върви една седмица назад тежи 2400 и е 43 см доста ми е притеснено въпреки ,че док каза че няма и как от мен да се очаква да родя слон иначе каза че плацентата ми е перфектна,потвърди ми пола окончателно каза че ще си имаме момиченце надявам се да порасне достатъчно докато реши да излиза.

Незная защо доки така ти е казал newsm78???Това е нормално тегло за 34-35г.с.!!!Аз миналата седмица бях в 34,а бебето тежеше 2450 и доки каза,че върви с две седмици по-голямо,ама то от самото начало си е така.Споко,не се шашкай!!!На мен ми каза,че плацентата ми е 2-3 степен и не се шашкам!!!Просто ще излезне малко по-раничко!

Сисее,все едно моето коремче гледах!!!Аз няколко пъти се пробвах да запиша клипче,но в момента в който натисна копчето за запис и кротваме,все едно усеща......!!!

# 132
Ееее,мен вчера ме нямаше и до сега четох като луда! Mr. Green

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА  PISANKA SLADURANKA И LASSI! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЩЕРКИТЕ!

ЧРД СИСЕ! ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА, И ЗДРАВО БЕБЧЕ В СКОРО ВРЕМЕ!

Момичета,защо пишете "май и при нас се почва бебевалежа"!? Laughing Ами, че то се е почнало! Mr. Green
Мона77, как си?
По повод цвета на тапата.Вчера на курса за бременни,темата ни беше:предвестници на раждането. Та, за тапата ни казаха:"представлява розово или кафеникаво слузесто течение,което не е обилно.Не е повод да се ходи в болницата,ако няма болка."
Ох, исках да пиша по много теми,но вече не си спомням! Embarassed
Тук от сутринта не е спряло да вали сняг!Много гадно! #Cussing out

# 133
Охо - момичета - я да ви покажа нещо!!!
Организирам конкурс:
Ако има някоя мама с по-секси глезен от моя - печели специална награда!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green   

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:53 от stefinka

# 134
Честито и от мен на мама Ласи  bouquet
Да ви се похваля днес най-после обиколихме магазините и купихме почти всичко за бебчо  newsm44 Утре ще пусна и  снимки

Общи условия

Активация на акаунт