Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 119
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Добрич
stefinka  Joy Joy Joy Направо ме застреля със приятно саркастичното предложение Grinning

Признавам не мога да се меря Wink

# 136
Здравейте, мами!

Първо, да кажа ЧЕСТИТО на обебилите се мами! Да са им живи и здрави бебчетата и много радост да им носят!

Не знам за вас, но аз целия ден днеска имах проблем със сайта, изобщо не можех да вляза...  а то в такова гадно време, какво да прави човек, освен да чете / пише в нета  Rolling Eyes

Само да си кажа, че вчера целия ден обикалях из София и беше страхотен ден, а за първата половина искам специално да благодаря на Ценителката, Аквариел, Ванииван и Тодоран!  Hug Момичета, страхотно си изкарах, надявам се и следващия път да е така!  Party

Cenitelkata, само да те питам, когато ходихте на училището за родители в ТК, правиха ли ти 3Д преглед, както им пише на сайта?

# 137
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА  Lassi !  bouquet ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШКА Simple Smile А НА  Lassi  БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ Hug

Ох много неща исках да пиша, ама сега забравих ....................

За вестителките аз също да кажа че може да ми звъните когато и да е, защото нямам търпение да науча хубавите новини и да ги споделя във форума Simple Smile

Получих съобщение от pisanka-sladuranka праща ви поздрави Simple Smile

За отоците аз съм със същия проблем, пия Неуренал СР. Билково е и няма проблем за бременни, казвам ви ако искате да опитате, ама си питайте лекарите, на мен ми го даде лекарката за бъбреците, защото както и при вас аз други проблеми нямам, нито високо кръвно нито белтък нищо. Не че ми спря отоците но значително ги намали, а като реших сама да го спра преди две седмици и да не ви говоря какво стана и набързо пак си го почнах Simple Smile

Оххх искам и аз да раждам вече, само да мине 21-ви Simple Smile
Хем искам и нямам търпение, хем искам бебчо да е добре и да си реши той кога да излиза Simple Smile

# 138
еееееееее супер , честито на мама Ласи Hug Hug Hug
голямо бебе бе Grinning . аз първия път родих двайсет дена по-рано и бяхме 2950гр. незнам дали има зависимост и сига ли ще бъдем по-малки   newsm78 .в петък съм на преглед и нямам търпение.
сиси много добре си го изловила .и аз се опитвах няколко пъти ,но веднага спира. а от няколко дена само се обажда по един два пъти на ден и това е .много слабо  Rolling Eyes

# 139

Момичета,защо пишете "май и при нас се почва бебевалежа"!? Laughing Ами, че то се е почнало! Mr. Green

Ааа не съм съгласна:) Според мен още си е "беберъмеж" Simple Smile Бебевалеж - края на март, началото на април, когато ще си имаме по мнооого бебчета на ден:) Макар че може и да бъркам де ( май не ми се иска още да повярвам, че е дошло времето)  Hug

# 140
  • Русе
Честито на мама Ласи  Hug .

А аз си мислех,че моята бебка ще е голяма  Shocked  Joy .Да е жива и здрава госпожицата  Heart Eyes .Днес найстина нещо не е наред с форума(може да е претоварен  Crazy (в това лошо време  Wink ) .

На мен все още ми е лошо,ама държа фронта  Whistling .

Sisee много яко клипче  Peace  .

А какво разбирате под края на МАРТ  newsm78 ???Според мен вече е края и ни е време да започваме(без значение дали ни се вярва или не  Mr. Green )

# 141
Честито бебче на мама ЛАСИ! smile3525
аз днес цял ден се излежавам и гледам филми......мързел голям.Снощи сънувах ужасен сън че един тип иска да нарани бебчето ми през корема...леле как се уплаших, мъжо ми каза че съм викала на сън, събудих се много уплашена и почти не спах до сутринта. Weary И днес ми е едно умряло такова и с тоя сняг вънка още по-мързеливо ми става Wink
стефинка ето го моя секси глезен  Crazy, но имай предвид че това е като съм се излежавала само цял ден....утре мога да пусна снимка след излизане и разходка да видите за какво става дума  Shocked

# 142
А така - най - сетне някой се осмели да пусне снимка на прелестите!!!
Като изкуфяваме по цял ден в къщи, поне на себе си да се присмеем!!!
Хайде - дори и да не спечелите голямата награда в конкурса за най - секси глезен - поне за осмелилите се да пуснат снимков материал - ще има поощрителни награди!!!

# 143
Леле момичета какви са тия отоци  Crazy и аз си мисля че моите крака се подували, а те са съвсем малко надути

# 144
milenag, и моя корем го гледам днеска че малко е паднал като че ли, незнам дали не си въобразявам, ама ми прилича точно на твоя. Беше по-нависочко като че ли! newsm78

Не мога да вляза въобще във форума днеска, много неприятно! Crossing Arms

# 145

Cenitelkata, само да те питам, когато ходихте на училището за родители в ТК, правиха ли ти 3Д преглед, както им пише на сайта?
Ами не са ме гледали на видеозон ,общо взето на срещата вчера ти разказах как е минало ,не съм и чела в сайта как е трябвало да бъде аз тогава се обадих и питах за ден на отворените врати ,те казаха ,че не се казвало така а училище за родители ,обаче онзи ден като бяхме в болницата и с Барби питахме ,че тя искаше да иде и казаха ,че имало и ден на отворени врати и училище за родители явно има промени ,може в петък като идем да питаме .

# 146
  • Някъде на път....
Честито на мама Ласи! Да е живо и здраво бебето! Браво на майката!  Hug

# 147
привет, мамчета!
От вчера не съм влизала във форума, а вие и нова темичка се започнали и доста сте споделили.
Blankiniaблагодаря ти за полезната информация за количката. Ще я тестваме задължително преди да я купим как сесправя с тези маневри.
Isane, на мен направлението за хоспитализация ми го дадоха на прегледа, който беше 45 дни преди термина, а картата за наблюдение си я взех вчера защото трябваше да ми нанесат резултати от последните изследвания.

# 148
честита рожба на мама ласи-да е жива и здрава и бързо възтановяване!!!!!.от вчера една глава ме болеше.........отпусна ме чак днес следобеда и то защото моите приятелки ме накараха да излезем на кафе да се разведря малко.ама така е пере ме хормона,мъжлето е изнервено и става чудо-от мухата слон.......сега ми е малко по-добре.наготвих хапнахме и сега да гледаме филмче.до утре мами.

# 149
  • София

Ами не са ме гледали на видеозон ,общо взето на срещата вчера ти разказах как е минало ,не съм и чела в сайта как е трябвало да бъде аз тогава се обадих и питах за ден на отворените врати ,те казаха ,че не се казвало така а училище за родители ,обаче онзи ден като бяхме в болницата и с Барби питахме ,че тя искаше да иде и казаха ,че имало и ден на отворени врати и училище за родители явно има промени ,може в петък като идем да питаме .

Да ви кажа аз...Бях решила да отида на това у-ще за родители най-вече заради free 3Д-то и предварително се обадих да питам по телефона (мисля, че вътр.238 отговаря за това). От там ми казаха, че ултразвука е платен и става само с предварително записване.   Изобщо не е "част от програмата" на у-щето, нищо че в сайта е обявено. Честно казано това хич не ме учуди - все пак по ценоразписа на болницата 3Д-то е 50 лв.

Леле, момичета! Шашнахте ме с тия отоци!

Общи условия

Активация на акаунт