Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 023
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • в илюзия
Браво на Дари  smile3501 Да е все така борбена и да расте слънчево дете   bouquet

За оттоците аз отичам само в ръцете , не съм забелязвала досега краката newsm78

# 181
Ма много ни е хубаво първото човече бе! Сладка мама имаш си прекрасна дъщеричка! Нека слънце огрява пътя ви  bouquet  bouquet  bouquet
Честита дъщеричка и на Ласи!   bouquet

Нямам какво да отчитам, така че край на поста  Mr. Green

# 182
  • Popovo
Честито на мама Ласи    bouquet
Браво  на талисманчето ни Дари. Браво и на Рая, бързо наддаване и изписване им желая.И аз опитвах да си снимам корема, но мъжленцето се оказа срамежливо, пусна ли запис и се кротва.

# 183
  • Пловдив
Ей, страхотни новини Laughing Браво на малката шушка Дари, честито на мама Ласи.....  bouquet
Вчера ходих до болницата, където ще раждам, за консултация с анестезиолог, така се спекох..... Confused И така (благородно) завидях на една мама, която изписваха с прекрасно бебенце Grinning
После, за да ме разсее, мъж ми ме води на разходка до Хисар, хапнахме в една чудесна кръчмичка, много беше приятно. Друскахме се по едни счупени пътища после, току-виж раздрусаме момата, ама не.... То времето беше с дъждо-снеговалеж, прекрасно за разходка, ама хубаво си изкарахме Laughing

# 184
  • Варна
milenag Така се радвам за Рая! Питай снаха ти дали не иска да я включим в списъка на априлските бебчета! Че тя си е наше детенце, виж как всички я мислим  Hug
за контракциите моите са безболезнени и неритмични. Все си мисля, че няма как да се сбъркат родилните с подготвителните, ама знае ли човек  newsm78  Добре, че болницата е на 2мин от къщи.

Само да кажа, че и предните два пъти бях така - никакви болки и неразположения, докато не започна раждането. Такива болезнени контракции, които да почват и спират нямах.

# 185
за контракциите моите са безболезнени и неритмични. Все си мисля, че няма как да се сбъркат родилните с подготвителните, ама знае ли човек  newsm78  Добре, че болницата е на 2мин от къщи.

Да ти кажа, бъркат се.
Защото аз от няколко дена имам точно родилни, болезнени контракции, само дето не са на определен период.
Една нощ ме подкараха, но в 5 сутринта спряха  newsm78
После 2-3 дена-нищо, само безболезнени. И вчера пак имах 5-6 много болезнени, точно като родилните, но пак се явяват подготвителни  Rolling Eyes
Казват, че понякога родилните почвали няколко дена по-рано.
Ама станат ли на 5 мин.-бегом към болницата  Grinning

Момичета, днес си имам рожденик. Калоян става на 4
  Heart Eyes
черпя всички с тортичка  Hug

# 186
milenag - при мен контракциите са си нещо редовно, обаче вече три пъти подред ми се случи да са болезнени (ниско долу) и регулярни, но през 10 или 15 мин. Първият път се повтори 6 пъти и спря, следващият бяха повече, а последната вечер продължиха 6 часа през около 15 мин., но продължителността им беше повечко - към 2 мин. - ох незнам писна ми вече с тия фалшиви тревоги, както ме боли така, накрая като почна да раждам няма да разбера.    Thinking Thinking Thinking
И с туй засичане - само с чсовника се разкарвам наляво - надясно - май ми се иска да раждам вече

Кали - Честит ти рожденник!!!
Да е жив и здрав!!!

# 187
  • Popovo
Контракции имам само подготвителни и не болезнени, но пък и има време, още не съм в деветия, ще стискам кълки. Първото ми раждане започна с изтичане на водите сега ще видим.
Кали, честит ти рожденик   bouquet. А на Кало, щастливо детство с много усмивки и да е един добър батко.

# 188
Дари си е същинска принцеса  Hug    Браво на нея, само така , момиче!!!

kalli , да ти е жив и здрав момъка   bouquet  и да му е сладък животът като тая хубава торта

Аз за тия контракции - имам постоянни - хем болезнени, хем неболезнени...Снощи ги засичах за около 3 часа бяха през интервал от 8-10 мин  #Crazy
и сега си имам , ама не ги засичам ...

Трябваше май да се съглася да остана в болницата, че там поне хората ще знаят какво става, а сега само се тръшкам и си мисля глупости  #Crazy
И да попитам : Някоя от вас знае ли кога можем да очакваме да ни изплатят Болничните от тия 45 дни??  newsm78 Дали като минат??? ил иможе и по - рано??

хубав ден.....

# 189
Добро утро и от мен!

Честито на мама Lassi!   bouquet

Сладка мама, толкова се радвам за Вас! Дари е чудесна!пу-пу...

milenag, на мен ми се е случвало да имам болезнени контракции през равен интервал от време, които изведнъж отшумяват. Но аз не съм голям критерий...аз съм си с контракции от петия месец(и болезнени и безболезнени). Rolling Eyes
Вече толкова си свикнах с тях, че и аз се опасявам дали ще тръгна навреме за болницата или ще се заблудя, че е поредната фалшива тревога. Confused
Приятен и ползотворен ден на всички! Hug

# 190
Кали честит ти рожденник да ти е жив и здрав newsm67
Сега пуснах снимки на вчерашните ни покупки Grinning

# 191
polinita - мисля че в срок от 15 дни след като работодателя ти е подал болничния в НОИ (май де)
Аз да ви се похваля, че си взех ПИК код за 30 сек. - много готин беше служителя - даде ми го веднага!!!
Взех и парола да си проверявам баланса дебитната карта по интернет и сега само си стоя в къщи и си наблюдавам парите
До една седмица трябва да получа първия превод и доволно потривам ръчички  smile3508 smile3508 smile3508

# 192
  • варна
Kalli,честит ви рожденик!
На Калоян пожелавам весело и безгрижно детство,много игри и да помага на мама за бебока! newsm59
Сладка мама,честито прибиране на Дари и дома!Станала е прекрасна госпожица(пу пу).Оттук нататък-само щастливи мигове и да е все така послушна и борбена!  bouquet

# 193
Честит рожден ден на КалоHug Hug

Миленаг, моите контракции са неболезнени и разхвърляни.

# 194
  • в илюзия
Кали Честит рожденник да е най-добрия батко и много да слуша. newsm59 newsm67
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada

За контракциите вече не знам , снощи си помислих , че ще раждам  ooooh! След една лека истерийка  Embarassed така започна да ме боли корема ниско , че се стреснах , не съм ги засичала , но бяха поне 2 часа. Иначе безболезнените ми контракции спряха от 2-3 дена нямам това стягане  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт