Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 56 402
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дивана, браво за килцето? Peace
Как е коремчето? Hug

# 121
Сън, не знам...може би много ям или не трябва да смесвам сирене и месо и мляко едновременно.
 Пия много безалкохолни с подсладители ,на Дерби например. Дали, защото съм в цикъл?

# 122
Пак ще питам-какви витамини пиете?
Друг въпрос-овесените трици през всички етапи на диетата ли са позволени?
Благодаря предварително за отговорите.

# 123
Триците-да  Peace
Витамини и аз ще си купувам, все е но какви, да са мулти  Grinning

# 124
ТО НИ, MASHA24  SUN  БЛАГОДАРЯ ВИ
пожелавам скорошна 3 фаза на всички
КАТЕ78 трицате от 1 ден задължително
GANITA3 аз 2 месеца смесвам сирене мляко и месо  и свалих 9 кг.....така че не се претиснявай

# 125
kate787 За витамините само не си купувай като мен разтворими за нищо не ставали, а триците от първия ден на диетата до края на живота.
Между другото аз не съм се мерила с метър ама да се похваля днес местя още една дупка на колана Grinning , което е супер за мен ,защото мойте запаси са основно на стомаха и дупето

# 126
искам баница и шоколааааааааааадддддддддд #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 127
Дивана, браво  Hug
Теб те следя, защото сме почнали на една дата и сваляме с еднакво темпо  Laughing

искам баница и шоколааааааааааадддддддддд #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Хубава работа  Crazy Laughing

# 128
Дивана-  bouquet
за думите  bouquet  bouquet

ей Бомбе--никва баница мило
а шоколадче -хич Naughty

къде е тигана за Бомбето Mr. Green

# 129
Прясно мляко от 1,5 % нали може?

# 130
Пак съм пропуснала нещо важно- триците.Днес може би не,но утре със сигурност ще си купя.

# 131

Сбъдваща, тъй като не знаех какви килограми да ти пиша писах 4 и в скоби 8, но от скоба и 8 се получава   Sunglasses  та се е получило това  Laughing

Ахаааа, ето каква била работата. Викам си - тия ме нарочиха за изключване, с моите забежки и болести. Ама сега съм по-сериозна от всякога, ще ги гътна аз  оставащите 12 кила.
Вещи, мерси за отговора. Остави си ги 4, те са си Дюкански, другите са плод на други мъки.

# 132
Дивана, честито намаление!  Hug Чудесен пост!   bouquet Подсъзнанието играе огромна роля в целия ни живот.  thumbsup
Ганита3, смесвай си всичко позволено. Сиренето, обаче, го остави чак за 3-та фаза. МЦ също оказва влияние.  Peace
Кате787, всички комбинирани витамини и минерали стават, само да не са разтворими. Аз пия Витарал. Трици - от 1-вия ден на режима до края на живота!  Peace
Кремена, прясното мляко трябва да е 0,1%.  Peace

# 133
къде е тигана за Бомбето Mr. Green
  ...  и за колежката, защото ме черпи с баница, кекс и шок. бонб.  #Crazy

# 134
  • София
Прясно мляко от 1,5 % нали може?
Креми,
не е препоръчително. В търг. мрежа има прясно мляко 0,1% на Герма, Май Дей, Верея и още 2-3 фирми.
Купувай си от тях! Peace

Общи условия

Активация на акаунт