Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 121
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Знаете ли каква чуденка ме чуди в момента? newsm78 Вие с желатина налагате ли си някакво ограничение? На мен лично ми се събират около 4-5 пакетчета месечно, а някъде бях чела - около 2-3 на месец..... newsm78
Вашето мнение по въпроса, моля?! Crossing Arms

# 871
Момичета абез трици може ли?Обиколила съм половин Бургас и никъде няма.

Мила, вчера ми купиха от Бургас от магазина на ул.Съединение, а също ги има и в магазина Гурко.

# 872
А за яйцата какво ще кажете? По колко на ден?
Пепина, по колкото можеш да снесеш или поне докато не започнеш да кукуригаш! Joy Joy Joy

hahaha Joy hahaha
Аз преди 2 седмици бях на един изпит по животновьдство и доцента дьржеше всички да знаем как се образува яйцето. Ами от тогава  като трьгна да си го слагам в усатата и се сещам за начина по,който се образуват:sick: Пьк някой хоря ги пият и сурови Confounded Confounded Confounded

# 873
  • Sofia
Знаете ли каква чуденка ме чуди в момента? newsm78 Вие с желатина налагате ли си някакво ограничение? На мен лично ми се събират около 4-5 пакетчета месечно, а някъде бях чела - около 2-3 на месец..... newsm78
Вашето мнение по въпроса, моля?! Crossing Arms
Shocked и за това ли има ограничение?
А за яйцата какво ще кажете? По колко на ден?
Пепина, по колкото можеш да снесеш или поне докато не започнеш да кукуригаш! Joy Joy Joy

hahaha Joy hahaha
Аз преди 2 седмици бях на един изпит по животновьдство и доцента дьржеше всички да знаем как се образува яйцето. Ами от тогава  като трьгна да си го слагам в усатата и се сещам за начина по,който се образуват:sick: Пьк някой хоря ги пият и сурови Confounded Confounded Confounded

как се образуа?

# 874
И още едно инфо, ако позволите, тъй като се прокрадна мнение, че в млечните има малко протеини.. Та отново ще цитирам книгата:

"Осма категория - обезмаслени млечни продукти (кисело мляко, извара и сирене)
   Тези храни са истински млечни продукти, във всяко отношение подобни на традиционните извари, сирена и кисели млека, но без мазнините им. Тъй като при трансформацията на млякото в сирене се отстранява лактозата, която е единствената захар, съдържаща се в млякото, тези обезмаслени млечни продукти практически са съставени само от белтъчини. Оттам идва изключителното им значение в ударния протеинов режим."

# 875
  • Sofia
Последно трябва ли млечните да се комбинират с яйца и месо или не трябва?
Съвсем се обърках

# 876
Момичета, не издържам вече, дайте  съвет baby_neutral!Остават ми да сваля два килограма,най-трудните, естествено, но вече не издържам от липсата на плодове, най-вече ябълки.Не купувам умишлено, защото ако има вкъщи, няма да издържа.А най-гадното е, че лишавам и малката от плодове, вече казах защо, не че тя иска, просто като няма и не се сеща.Искам да попитам, може ли да ги сваля, ако започна третия етап вече.Четох някъде, че някои хора са продължили да свалят.

Здравей, наистина се свалят килограми в трета, но те не се включват в общото количество , което ще задържиш. Т.е, запазването е само на свалените в първите две фази на режима. Така ,че си помисли хубаво , преди да решиш какво ще правиш. Аз бих те посъветвала да издържиш още две седмици.Успех Hug

# 877
Момичета абез трици може ли?Обиколила съм половин Бургас и никъде няма.

Мила, вчера ми купиха от Бургас от магазина на ул.Съединение, а също ги има и в магазина Гурко.
О още сега ще пратя да ми купят много, много благодаря.

# 878
  • София
Честито на всички дюканки с намаление!  bouquet
Мънки, че ти си слабичка! Хайде, тия 3-4 кила ще ги опаткаш за месец!  bouquet Сигурно организма ти изхвърля мазнините и затова се омазнява и косата. Моите и кожа, и коса, се изсушиха доста.
Венити, ще чакам фото! Разликата ще е зашеметяваща, предчуствам!  bouquet
Пиглет, пак поздравления за тебе!  bouquet И ти беше подготвена като 2в1, моите уважения!  bouquet
Лео, 4П/3ПЗ е добър вариант, изобретен от Асса.
Фоли, Орелия, трудно ми е да приема, че най-вкусното изобретение на Дюки, т. е. палачинката, е лекарство  Joy Това ми е най-върховното удоволствие, кара ме да забравя, че съм на режим. А не е лоша и гофретката  Laughing Орелия, ще ме накараш на 29-ти да ти нося палачинка и гофретка  Joy
Насти  Hug
О, Джуфка Hug честита двойна радост!  bouquet
Кремена, слагат се 2 с. л. овесени и 1 с.л. пшенични трици.
Славито, внушителна разлика, браво! smile3525
Асса Hug, давай повече идеи за разширен вариант на 3 фаза, сега експериментирам  hahaha
Рали, Зарибенаwelcome и успех! Зарибена, како,  hahaha  да не ти излапа някоя гладна дюканка аватарчето  Joy Майка ми е с 10 год повече от теб, миналата година започна от 80 кг, сега е 66 и е в 4 фаза, задържа ги успешно. Висока е колкото теб!
Ма Рамотсве, любима героиня   bouquet Няма ли скоро да излиза ново томче? Дано! А на теб добре дошла и успех! Резултата ти е хубав! Къде си?
Крисмар, браво, всеки ден минусче!  bouquet 5/5 е измислен специално за теб! И е най-доброто в началото. Има време, после ще минеш и на 4/3 (след 20 кг да речем)
Тани 83, може и без трици, но е по-добре със. Аз първия месец бях без трици, защото никъде нямаше. Режимът не пострада от това, закусвах яйца с извара и подправки.
Вещи, съжалявам за отклоненията в дюканското меню, които изброих  Embarassed много се срамувам и няма да се повтори, честна дюканска!  bouquet Трябваше да пиша на Асса на лични  Embarassed
Хайде до после, отивам да слагам малчо да спи!
 Hug

# 879
Klemy, благодаря ти, миличка!  Hug
ДжуфкаHug
Джиджи, аз съм от хората, които сваляха и в 3-та фаза, но имай предвид, че всеки организъм е различен и не те съветвам да експериментираш.  Peace
Мишле, не виждам причина да се ограничава желатинът.  newsm78
Горгона, без месо и риба трудничко ще ти върви режимът. Затова не ги пренебрегвай.  Peace

# 880
Яйцето се сьстои от три основни части-чрупка,белтьк и жьлтьк.За черупката няма да ви обяснявам.  Белтька заема основна част на масата от яйцето-52-56 процента.Сьстои се от слоеве с различна пьлтност и свойства. Жьлтька е яйцеклетка от талелоцитален тип ,натрупва резервни хранителни вещества в цитоплазмата,Най-восока концентрация на хран.вещества има в жьлтька,но с най-добри диетчини каества е белтька.Белтьчините са представени от овоалбумин-94 %,овоглобулин-4% лизоцим и др.Основният вьглехидрат е глюкозата.Жьлтька е по-богат на P,Ca.Mg .а бельтка на S,K,Na. В жьлтька са открити почти всики известни витамини,а в белтька само вдоразтворимите.Белтька се образува докато яйцеклетката "пьтува"през матката и тьрбите,кьдето се наслояват тези слоеве и вещества от соковете,които изтичат в матката. Confounded Confounded Confounded Да ви е сладко.

# 881
  • София
.......Белтька се образува докато яйцеклетката "пьтува"през матката и тьрбите,кьдето се наслояват тези слоеве и вещества от соковете,които изтичат в матката. Confounded Confounded Confounded Да ви е сладко.
Кремена, мерси! Hug Да ти се връща! И подобно! Joy Joy hahaha

Сънче, не знам, затова съм в чуденка! newsm78

# 882
Как така сиренето не е позволено в първите два етапа? Направо се стреснах! Аз си хапвам ( по малко) свежо сирене,  с ниско съдържание на сол и мазнини на "Хелиос". Ако трябва да го спирам, моля кажете ми!!! Аз нямам книгата на Дюкан и всичко, което научавам и знам е от тук.

# 883
Последно трябва ли млечните да се комбинират с яйца и месо или не трябва?
Съвсем се обърках

Последно, според мен закуските може и да са  млечни  , но на всяко основно хранене трябва задължително трябва да присъства месо, което на практика е най-чистият протеин.  
Кременче, мерси за изчерпателната информация. Пени се, не пени се, ще го ям hahaha Hug

# 884
Тани83, триците са препоръчителни, да не кажа и задължителни Simple Smile Помагат за ходенето до тоалетна, а и не само... подпомагат работата на стомаха Simple Smile Важни са! Потърси поне пшенични - аз съм на такива от доста време... надуват корема,но са ок Peace
Кременка, убих те за тази лекция Simple Smile
Зарибена, по-добре го спри сиренцето. Остави го за 3-та фаза! в първите две пробвай с извара( обезмаслена!)

Общи условия

Активация на акаунт