Ето и моята морска торта:
Торта Татяна, 6 блата, слепени с готварска сметана и с Президент.
Украса правя отдавна само плоска. Масления крем с течен шоколад за замазване на тортата е супер. silrai, получи се по-приятен крем за мазане отколкото само с пудра захар......когато съм правила само масло + пудра захар ми се втвърдяваше по-бързо от този с шоколада.
Децата бяха доволни
За сребърен облак: с формичките за лед правих мидите и рапанчетата от съхнеща маса. Опитвала съм и шоколадови фигурки да направя, но не се получи - залепнаха ми за силикона, въпреки че го намазних....Благодаря за обаждането , но аз се задоволявам с предлагането на варненските борси
Ще ме прощавате, но не успявам да изчета всичко, въпреки че следя тортените теми още от първата......
Явно тортоправенето е голям гъдел за все повече хора