NUXE консултант за грижа против бръчки от 20 март до 3 април

• 20 098
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
И аз благодаря за този въпрос Simple Smile
Медицинска козметика е тази, която се изписва с рецепта от дерматолози;
Дерма козметичните продукти действат на дерма-епидермално ниво, в повечето случай са натурални, ефективността им е доказана с продължителни и строги клинични тестове и се препоръчват от дерматолозите.
Казано простичко, медицинската козметика лекува клинични състояния, а дерма козметиката са високо-ефективни продукти, които третират не толкова тежки състояния на кожата

# 31
Здравейте
Аз съм на 28 год , моята кожа смесена Т, а също имам и лунички    и около очите финни бръчици какво ще бъде подходящо за моята кожа Също искам да попитам дали има детски кремчета ;защото моята дъщеричка която е на 5 год също има малко лунички имате ли слънце защитни продукти Предварително Благодаря за отговора Flowers Rose Flowers Rose

# 32
  • Countryside
Здравейте, д-р Тачева
Понеже аз вече съм много доволна от продуктите на Нюкс и зарибих и майка ми да ги пробва, та  искам да ви попитам за нея. Тя е на 55г, с кожа нормална към суха, самата кожа е тъмна леко матова, има склонност към лунички и образуване на пигментни петна. Пуши от около 20-25г  Blush Поради това кожата и не е свежа и седи леко повяхнала. Няма много дълбоки бръчки, но все пак има разбира се. Диагнозата на кожата в сайта на Нюкс препоръча следното:
- Сутрин и вечер - Crème Fraîche® de Beauté Suractivée 24hr Energizing Moisture Emulsion , околоочен-  Contour des Yeux Prodigieux® Anti-Aging, Moisturizing and Decongesting Eye Cream. Аз очаквах нещо от сериите за по-зряла кожа, а и в аптеката ни пропоръчаха Nuxuriance или Aroma-Vaillance. За жалост нямаха тестери.
Също така в кои аптеки и от кога е промоцията на Нюкс при закупуването на 1 или 2 продукта от грижа п/в стареене подарък? Ходихме в Ремедиума на Гео Милев там няма, и в другите Ремедиуми нямало, така ни казаха  Rolling Eyes
Благодаря ви предварително   bouquet

# 33
Здравейте и благодаря за страхотната тема!
На 33 години съм със смесена кожа, мазна Т зона и бръчки около очите, които доста ме дразнят.
Искам да попитам мога ли да използвам вече serum merveilance? Казвате, че може да се използва и самостоятелно и под крем. Кой околоочен крем на Nuxe е препоръчителен за моята възраст? Също искам да попитам за подходящ дневен крем, който мога да нанасям под слънцезащитния. Благодаря Ви предварително и хубав ден!

# 34
Влизам само за да ви информирам, че във всички аптеки които са посочени в промоционалния сайт http://www.nuxe-beautytree-bg.com/, както и в РЕМЕДИУМ и CEIBA MALL of Sofia има налични подаръци, които можете да получите при покупка на какъв да е продукт на NUXE. При покупка на два продукта NUXE, от които единия противостареещ крем (Nirvanesque, Merveillance, Aroma-Vaillance или Nuxuriance) ще получите несесерче с миниатюри на следните продукти:

Huile Prodigieuse® / Мулти-функционално масло за лице, тяло и коса (Флакон 10 ml)
Sérum Nuxuriance® / Противостареещ Уплътняващ Концентриран Серум (Тубичка 2 ml)
Nuxuriance® Crème Nuit / Противостарееш Уплътняващ Нощен Крем (Тубичка 5 ml)
Nuxuriance® Crème Jour / Противостареещ Уплътняващ Дневен Крем, нормална до суха кожа (Тубичка 5 ml)

Провела съм разговори с Ремедиумите и Сеиба и не би трябвало да има проблеми оттук нататък.
Промоцията за противостареещите продукти NUXE в аптеките приклчва на 31 март

# 35
  • Countryside
Супер, утре с мама ще сме първа писта  Mr. Green Жалко само, че подаръчето ще е само за нея, аз ще грабна само мултифункционалното олио.

# 36
  • гр. София
 Бих искала да попитам за  ориентировачни цени на продуктите от серията Merveillance.

# 37
Здравейте, Д-р Тачева,
На 42 години съм с извънредно суха кожа. Имам и розацея, която на моменти е доста активна и се изразява в постоянно зачервена брадичка  с лющеща се кожа, както и червени петна по бузите предимно по-близко до носа. Хидратиращите кремове са ми недостатъчни и все посягам към по-плътни и мазни кремове, както и се нуждая и от нанасянето им  няколко пъти на ден. Вече нито лосиона на Авен за нетолерантна кожа, нито Сенсибио ДС на Биодерма ми помагат да се справя с черенината.
Моля за Вашия съвет и помощ при избора на подходящи кремове - може би дневен и нощен.
Благодаря предварително.

# 38
  • sofia
И аз ще се включа с въпрос: на 33 години съм с нормална към суха кожа на места. Имам няколко спукани капиляра, които съм в пълно неведение какво да направя. Интересува ме какъв тип дневен и околоочен крем мога да използвам. Досега съм ползвала на Vichy и Eucarine.

# 39
През летния период ,жените около 30 години могат да ползват серията CREME FRAICHE de Beauti- за смесена или за суха кожа,или серията за блясък ETINCELANTE , крема за по- суха кожа или емулсията за нормална кожа икрем за очи CONTUR des YEUX PRODIGIEUX или SERUM MERVEILANCE 
при начални мимичиски бръчки около очите. Капиларите успешно се премахват с IPL система

# 40
Розацеята е доста капризно кожно заболяване, необходима е лекарска консултация за да мога да преценя какъв крем може да ползвате.

# 41
За по- възрастна кожа се препоръчва серията AROMA-VAILLANCE,серия която има патентована комбинация за мощно стимулиране на колагена.Препоръвам на вашата майка да си направи 3-4 фотоподмладяващи процедури през зимата, да се премахнат петната и лошия тен, тогава ползването на подходяща козметика може да прави чудеса.

# 42
  • Countryside
За по- възрастна кожа се препоръчва серията AROMA-VAILLANCE,серия която има патентована комбинация за мощно стимулиране на колагена.Препоръвам на вашата майка да си направи 3-4 фотоподмладяващи процедури през зимата, да се премахнат петната и лошия тен, тогава ползването на подходяща козметика може да прави чудеса.
Благодаря ви много за отговора д-р Тачева, мама си прави някакви процедури тази зима, но незнам точно какви, ще и кажа за фотоподмладяването. И кремчетата ще вземем, мерси още веднъж за бързия отговор   bouquet

# 43
  • София
Здравейте д-р Тачева,
На 33 години съм, имам нормална към суха кожа. По време на студените и преходни месеци е чувствителна и склонна към зачервяване при рязка промяна в температурите.
Диагностиката в сайта на Nuxe ми предлага серията Nirvanesque. Предполагам, че кремът за всеки тип коже е по-подходящ за моята, въпреки, че е суха.
Бих желала да ме посъветвате, какъв крем да ползвам за околоочния контур. Нямам бръчки, но и отдавна се мажа с гелчета и кремчета в тази област, така че досега се спасявам от тях. Имам някои съвсем фини мимически линийки, които не се виждат с просто око.
Бих желала да ми предложите вариант за цялостна грижа - почистване, тонизиране, овлажняване, подхранване на кожата, маски и т.н от тази марка. Сетих се да допълня и това, че кожата ми е много светла и през лятото ми се появяват лунички. Освен това, имам алергия към силните слънчеви лъчи и се изривам по тялото, ако не ползвам специални антиалергенни плажни млека с висок защитен филтър.

Предварително ви благодаря!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 14:14 от Блондинка в книжарницата

# 44
 Здравейте, аз съм на 40 год от Бургас. Вчера ходих до една от аптеките където ми помогнаха да си избера крем подходящ за моята кожа.Взех си Merieillance Enichie, тъй като кожата ми е наистина доста суха. От аптеката ми дадоха тестерче на серума, който да подложа под крема. Въпросът ми е добре ли би било да си купя и такъв серум и как действа в комбинация с крема. Надявам се кремът да повлияе добре на кожата ми- нуждая се от омазняване и повече освежаване, също така имам мимически бръчки. Не  ми дадоха никакъв подарък освен тестерчето.

Общи условия

Активация на акаунт