NUXE консултант за грижа против бръчки от 20 март до 3 април

• 19 955
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте моята кожа   е суха тънка и  чувствителна  с тъмни  кръгове под очите , на 29 години съм .Коя серия кремове  бихте  ми препоръчали   bouquet

# 46
Има ли я тази серия козметика и във В.Търново-проверих в началото но като че ли не я срещнах...

# 47
Здравейте! На 29 години съм. Кожата ми е е суха, чувствителна и от няколко месеца явно си личат две успоредни бръчки на челото, които ми бодат очите...Моля, препоръчайте ми крем и/или серум за дневна и нощна грижа. И един друг въпрос към Вас, д-р Тачева - от времето на бременността ми /преди 4 години/ над горната устна ми останаха пигментни петънца - могат ли да бъдат премахнати трайно? Предварително Ви благодаря!

# 48
Здравейте, Д-р Тачева,
На 30години съм със суха кожа, но Т зоната ми е мазна с разширени пори. Имам и слънчева алергия, навън съм винаги с крем с защитен фактор. Кожата ми е също така и предразположена към образуването на пъпки. Ползвам козметика на Vichy и Eucerin, хидратиращи кремове без съдържание на мазнини, както и тоник за почистване, но пъпките си излизат.
Моля за ми препоръчате козметика за моя тип кожа.
Благодаря Ви предварително.

# 49
Здравейте д-р Тачева,
Аз съм със смесена кожа, доста мазна в Т зоната и искам да си избера хубаво почистващо средство, лосион и крем на тази марка. По принцип кремът трябва да е матиращ, защото иначе доста ми лъщи кожата. Предварително ви благодаря ако можете да ме насочите към подходящите за мен продукти. Аз съм на 26 години, имам вече мимически бръчки около очите и си взех наскоро кремчето за околоочен контур на Nuxe

# 50
За изразени мимически бръчки добре е да се ползва серията MERVEILLANCE  ,а за суха кожа CREME MERVEILLANCE ENRICHE.Под крема за овлажняване и третиране на околоочния контур добре е да ползвате SERUM MERVEILLANCE.Пигментните петна могат да се пахнат успешно с пилинг  Amelan   
или  IPL фотосистема.

# 51
Мисля да опитам   крема  Nirvanesque          bouquet

# 52
bonetty,
Обогатената формула Creme Merveillance Enrichie е достатъчна за ежедневната ви грижа на лицето, но ви насърчавам да използвате серума като околоочен, така като Ви отговори д-р Тачева
Серумите са интензивна грижа, концентрирани на активни съставки, които нанесени под ежедневния крем засилват действието му. Серум Merveillance може да се използва и самостоятелно, но няма да бъде достатъчен за Вашата суха кожа. Така ще доставите на кожата си ценни активни съставки против бръчките, но тя няма да остане мека и с чувство за комфорт. Може да използвате серума върху цялото лице в комбинация с крема (под крема) веднъж до 2 пъти годишно за интензивна грижа.

Не всяка аптека, в която се продава NUXE участва в кампанията с подаръци. Проверете тук дали аптеката, от която сте си купили крема се е включила в промоцията.

ana-mari,
Във В.Търново NUXE се продава в аптеката в МОЛа.

# 53
Правилната хигиена на кожата е много важна за добрия и външин вид.Започва се с измиване на лицето с гел-GEL NETTOYANT VISAGE.Този крем съдържа мед,цвят от лайм и екстракт от праскова.Почиства нежно кожата без да я изсушава.
Следва тонизиране с лосиона с цветя- LOTION TONIQUE auxFLEURS.Добре е кожата да се увлажнява сутрин и вечер.
2-3 пъти седмично под душа може да се ползва нежният ароматен ексфолиант EXFOLIANT DOUX AROMATIQUE
Маската на NUXE съдържа глина, екстракт от грейфурт и етерични масла.Ползването 2-3 пъти седмично,ще направи кожата чиста и нежна.
По-мазните кожи могат да ползват през лятото серията за хидратация и блясък- CREME ETINCELANTE, който съдържа плодови киселини ,обновява кожата и регулира масната секреция.
За смесен тип кожи може да се ползва и овлажняващата балансираща емулсия- CREME FRAICHE  de BAUTE FORMULE LIGHT

# 54
Здравейте,
днес ходих в аптеката на Хит в Младост. Нямаха промоционални комплекти. Казаха,че са свършили преди време. Консултантите бяха доста любезни и ми обещаха да се свържат с представителите на Nuxe. Така,че отложих покупката за понеделник, когато ще имам отговор от аптеката. Надявам се,  промоцията да е още в сила дотогава.

# 55
сладуранка Габи,
За вашата смесен тип кожа, но иначе млада, бих препоръчала Crème Fraîche® (Крем Фреш) Формула “Light”. Тази лека емулсия съдържа комплекс за балансиране на мазнините и редки растителни съставки за стягане на разширените пори. Напълно възстановява баланса на комбинираната кожа и хидратира дълготрайно. За фините бръчици около очите може да използвате околоочния контур Contour des Yeux Prodigieux®, който хидратира, намалява подпухналостта и изравнява фините линии.
NUXE има семейна серия Reve de Miel ("Медна мечта"), която е подходяща за използване от цялото семейство, вкл. деца над 3 години. Всички продукти съдържат акациев мед и имат интензивно възстановяващо действие. Между другото аз на своя глава използвам някои от продуктите RDM за моя син, който е на гоина и 7м и му понасят отлично, но това е една друга мнооого дълга тема.

mamapraska,
Горния отговор важи и за Вас - Crème Fraîche® “Light” като дневен крем, а ако бръчиците около очите са по-силно изразени, тогава може да използвате Serum Merveillance като околоочен.

ellytza,
ето нашите препоръчителни цени на всички продукти, които в момента представяме в BG:
Eau Démaquillante   -   Почистваща вода - 250 ml   -   27 лв
Lait Démaquillant aux Plantes   -   Растително почистващо мляко - 200 ml   -   27 лв
Lotion Tonique aux Fleurs   -   Растителен тонизиращ лосион - 200 ml   -   24 лв
Exfoliant Doux Aromatique   -   Деликатен ароматен ексфолиант - 125 ml   -   34 лв
Masque Doux Aromatique   -   Фина дълбоко-почистваща маска - 50 ml   -   33 лв
Crème Fraîche® de Beauté Formule “Light”   -   Крем Фреш Лайт - хидр. емулсия (комбинирана кожа) - 50 ml   -   48 лв
Crème Fraîche® de Beauté Suractivée   -   Крем Фреш - енерг. 24ч.хидр. емулсия (нормална кожа) - 60 ml   -   53 лв
Crème Fraîche® Concentrée   -   Крем Фреш - енерг. 24ч.хидр. крем (суха и мн.суха кожа) - 60 ml   -   53 лв
Crème Étincelante®   -   Крем Éтинселант - 50 ml   -   55 лв
Émulsion Étincelante®   -   Емулсия Éтинселант - 30 ml   -   49 лв
Crème Nirvanesque®   -   Крем Нирванеск (всички видове кожа) - 50 ml   -   57 лв
Crème Nirvanesque® Enrichie   -   Крем Нирванеск Анриши (суха и дехидратирана кожа) - 50 ml   -   57 лв
Crème Merveillance   -   Крем Мервеянс (нормална към суха кожа)   -   64 лв
Crème Merveillance Enrichie   -   Крем Мервеянс Анриши (много суха кожа)   -   64 лв
Sérum Merveillance   -   Серум Мервеянс (околоочен / всички типове кожа)   -   70 лв
Aroma-Vaillance®   -   Крем Арома-Ваянс (нормална и комбинирана кожа) - 50 ml   -   60 лв
Aroma-Vaillance® Intensive   -   Крем Арома-Ваянс Интензив (суха и много суха кожа) - 50 ml   -   60 лв
Nuxuriance® Crème Nuit   -   Крем Нуксурианс - нощен (всички типове кожа)   -   94 лв
Nuxuriance® Crème Jour   -   Крем Нуксурианс - дневен (нормална към суха кожа)   -   94 лв
Nuxuriance Emulsion Jour - Peaux Mixtes   -   Емулсия Нуксурианс - дневен крем (смесена кожа)   -   94 лв
Nuxuriance® Sérum   -   Серум Нуксурианс - дневен/нощен (околоочен / всички типове кожа)   -   107 лв
Contour des Yeux Prodigieux®   -   Противостареещ, хидр. околоочен крем п/в подпухване Продижо-15 ml   -   33 лв
Crème Prodigeuse Soin Anti-age Renovateur   -   Противостареещ обновяващ крем Продижо - 50 ml   -   41 лв
Masque Frais Hydratant   -   Освежаваща, релаксираща хидратантна маска - 50 ml   -   36 лв
Phytochoc Serum Liftant Jeunesse   -   Лифтинг серум Фитошок (всички видове кожа) - 15 ml   -   55 лв
Tonific® Nutrition   -   Тонифик - подхранващ лосион за тяло - 200 ml   -   42 лв
Tonific® Exfoliation   -   Тонифик - нежен ексфолиант за тяло - 200 ml   -   31 лв
Tonific® Fermeté   -   Тонифик - интензивен стягащ крем - 200 ml   -   64 лв
Huile Prodigieuse®   -   Мулти-функционално масло за суха кожа - 100 ml   -   49 лв
Huile Prodigieuse® OR   -   Мулти-функционално масло за суха кожа със златни частици - 50 ml   -   41 лв
Teint Ultra Prodigieux - Peaux Mates   -   Тониращ хидра-гел за тъмна кожа - 30 ml   -   39 лв
Teint Ultra Prodigieux - Peaux Claires   -   Тониращ хидра-гел за светла кожа - 30 ml   -   39 лв
Gel Nettoyant Visage   -   Рев Дю Миел - Почистващ гел за лице - 200 ml   -   29 лв
Baume Lèvres   -   Рев Дю Миел - Балсам за устни - 15 ml   -   24 лв
Crème mains et ongles   -   Рев Дю Миел - Крем за ръце и нокти - 75 ml   -   20 лв
Baume des familles   -   Рев Дю Миел - Балсам за цялото семейство - 50 ml   -   42 лв
Crème visage ultra réconfortante    -   Рев Дю Миел - Ултра комфортен крем за лице - 50 ml   -   51 лв
Gel Douche Bain Moussant   -   Рев Дю Миел - Гел душ и пяна за вана - 200 ml   -   26 лв
Shampooing Soin   -   Рев Дю Миел - Шампоан - 200 ml   -   23 лв

Стана дългичко  Embarassed, ще се спра до тук, а утре пак...

# 56
Здравейте,
днес ходих в аптеката на Хит в Младост. Нямаха промоционални комплекти. Казаха,че са свършили преди време. Консултантите бяха доста любезни и ми обещаха да се свържат с представителите на Nuxe. Така,че отложих покупката за понеделник, когато ще имам отговор от аптеката. Надявам се,  промоцията да е още в сила дотогава.
Благодаря за сигнала! Още утре ще ги посетя на място и без това ще ходя там да пазарувам.
Промоцията важи до понеделник включително и до изчерпване на наличните количества от несесерите.

# 57
Гергана, много Ви благодаря за отговора!
Аз се бях спряла на Serum Merveillance и Crème Nirvanesque®   (всички видове кожа) -втория честно казано заради комплекта Laughing , но може би ще се съобразя с Вашия коментар и ще си взема крем фреш или Етинселант ( притеснява ме,че кожата ми е позагубила тургора си).
В аптеката си сложих от тестера на Serum Merveillance -невероятен е наистина-попи ми моментално и все още си чуствам кожата около очите гладка и свежа. Peace
Ако има шанс утре да са заредени с промоционалните подаръци ще оттичам веднага (т.е. днес-като гледам колко е часът) Grinning

# 58
  • гр. София
Гергана, и аз много благодаря за изчерпателната информация.  bouquet

# 59
  • Countryside
Купих си серията за блясък Етинселанс - крема и флуида. Дадоха ми мостри на кремче за мимически бръчки  Tired Мама си взе крем от онази зелената серия за зряла кожа и лифтинг серум Фитошок и намаза мини-несесера. Аз исках мостри на Нирванеск-а и на хидратиращата серия, но нямаха,  дадоха ми за мимически бръчки. И околоочния крем Продижо и ароматната маска-екфолиант ги нямаше, та остават за в бъдеще Confused
Бтв, в Ремедиума ми казаха, че и аз мога да ползвам лифтинг серума  Tired, както и да мина на серията Нирванеск за всеки тип кожа или Арома-Ваянс за комбинирана кожа. Та ме хвърлиха в размисъл  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт