NUXE консултант за грижа против бръчки от 20 март до 3 април

• 19 957
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, вчера си взех Emulsion Etincelante и Serum Mervillance от аптеката в Хит. За съжаление представителите така и не бяха донесли подаръците и комплектите въпреки ,че са обещали. Все пак кремовете са много добри Peace

# 61
Здравейте! Ще ви бъда благодарна ,ако ми препоръчате  подходящ крем за около 45 години ,много суха кожа,с бръчици и отпускане.Освен това и с разширени капиляри .  Simple Smile

# 62
ОТ КОЗМЕТИКАТА НА NUXE  НЕ ОСТАНАХ ДОВОЛНА. ПОЛУЧИХ АЛЕРГИЯ.
ИЗОБЩО НЕ  МИ ПОНЕСОХА КРЕМОВЕТЕ.СИЛНО СА АРОМАТИЗИРАНИ . Безполезни са.

ПРОСТО ТОВА Е КОЗМЕТИКА ОТ СРЕДЕН КЛАС И НЕ МЕ ОЧАРОВА.
Много по добри от тази Nuxe  са много български продукти.
С една дума тази марка е нищо особено. Много по добри са Кларинс. ДА не говорим че могат да стъпят на малкия пръст на Авен.

# 63
  • Countryside
Много крайно мнение, чак пък безполезни. Аз например съм много доволна, а подходих с недоверие към тях, признавам си. Харесват ми повече от Кларинс и Клиник, например.
Аз пък направих реакция от  някои продукти Виши, Рок и Еусерин. Това не пречи да си ползвам други от тези марки успешно. Затова винаги си искам мостри на кремове, ако няма - не купувам, това е. За мен например кремчетата на Авен не са нищо особено, но слънцезащитните и измиващите им продукти много ми харесват.
Иначе някои от кремовете на Нюкс съдържат етерични масла и затова много внимателно ако сте алергични към тях.

# 64

С една дума тази марка е нищо особено. Много по добри са Кларинс. ДА не говорим че могат да стъпят на малкия пръст на Авен.

Без да съм ничий защитник, козметики от сорта на Нюкс (а такива са Дарфен, Деклеор, Валмон, Мари Кор, Сисле и прочие - тези цитираните обаче съм ги използвала всичките и ги познавам доста добре), които са много богати на етерични масла, при някои хора може да предизвикат алергични реакции, които могат да се изрязяват в парене, пъпки, зачервяване или лющене на кожата. Аз имам такъв проблем с Дарфен.

# 65
  • София

И аз не съм съгласна с мнението ти.Все едно да кажа ,че кремовете на Ести не струват, защото на мен не са ми понесли.Явно тази козметика не е правилният избор за теб.

# 66
Онлайн не могат ли да се поръчват продукти и тестери newsm78 в моя град ги няма никъде-и другия ми въпрос е като цени към клас спадат и приблизително колко са кремчетата? Аз досега предимно на Еюсерин съм ползвала.

# 67
  • София
Онлайн не могат ли да се поръчват продукти и тестери newsm78 в моя град ги няма никъде-и другия ми въпрос е като цени към клас спадат и приблизително колко са кремчетата? Аз досега предимно на Еюсерин съм ползвала.
Погледни на 3-та страница.Гергана е  дала информация за цените на всички продукти.

# 68
Кремовете на Авен  са супер ако имаш проблем. ЗаNuxe  мога да ви кажа че в Германия е известно само маслото им за коса и тяло другите не са наложени  и не биха могли при фирми като  Веледа и Др.хаучка, които дано дойдат и у нас.

# 69
Кремовете на Авен  са супер ако имаш проблем. ЗаNuxe  мога да ви кажа че в Германия е известно само маслото им за коса и тяло другите не са наложени  и не биха могли при фирми като  Веледа и Др.хаучка, които дано дойдат и у нас.

Щом си толкова компетентна относно пазара на козметика в Германия , трябва да си наясно, че се произнася комбинацията "sch" като Ш  в немския език........така че е д-р (доктор) Хаушка, а не др. (другаря) хаучка - както си го написала. Laughing

# 70
незнам немски да, но това не ми пречи редовно да пазарувам от там. Може да е ш или ч или г все тая.
но ще го имам впредвид бастет Peace
Темата не е оя правопис а  козметиката на една френска не толкова известна фирма.

# 71
  • Countryside
Известна, неизвестна - на мен ми действа по-добре от доста известни.
Ааа, апропо оказва се че Ювена не е много популярна не само в БГ, ама никой не я плюе  Laughing
Пък и колко от нас ползват ЛаПрери, нищо че е известна  Laughing

# 72
а има ли сайта английска версия? не мога да си направя теста - не разбирам френски Sad

# 73
  • София
а има ли сайта английска версия? не мога да си направя теста - не разбирам френски Sad

Има.Промени езика.

# 74
Аз съм на 33г. , моята кожа е смесена , Т - зоната е мазна ,а челото и бузите сухи.До сега не съм ползвала тази марка козметика.Имам видими бръчки в областа над горната устна и в двата края на долната устна по вертикал към брадичката.Около очите също тип пачи крак , но те не ме притесняват толкова колкото тези около устните.Ще ви бъда  благодарна ако ме насочите.

Общи условия

Активация на акаунт