Тийнейджърите IX

• 21 483
  • 353
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, знам че не е за тук ,ама искам все пак да споделя. От известно време синът ми има болки в гърба, горе високо по дължина на гръбначния стълб и откъм плешките. Всъщност това стана след операцията му от херния. Мислех ,че е от дългото седене на компютъра ,обаче сега започвам да се притеснявам. Понякога ми казва ,че и сутрин също го боли. След празниците ще отидем на лекар, ама нещо съм много притеснена. Sad

Ако наистина не спортува и с часове прекарва в една и съща стойка пред монитора се получава отпускане на мускулите, които поддържат прешлените на разстояние един от друт и те прищипват нервите - резултатът е болки в кръста, врата, плешкити, лопатките - въобще по протежение на гръбначния стълб.

# 286
  • София
Не мога да се стърпя! Снощи бях на великденски концерт на СМГ - опит да възстановят старата традиция за ежегодните училищни концерти. Видях прекрасни деца и талантливи изпълнения. А театралната постановка, в която участва и моята Виктория, надмина всичките ми очаквания!  bowuu
Единствено от ВИАС трябва да помислят за по-добро озвучаване на залата си.

# 287
  • София
И аз бях там и ми стана едно мило и носталгично. Малкият беше малко разочарован, че в последния момент го съкратиха от програмата , но аз пък се успокоих и гледах с удоволствие. Театралната постановка беше много добра , децата играха с хъс и удоволствие и им пожелавам успех. Само на един от младежите не чувах репликите- много тихо говореше, но после големият изкоментира че бил блестящ математик и информатик - та му простих Laughing . Коя беше Вики?

# 288
Силви,правилно е,че ще ходите на лекар.Аз не мисля,че има някакъв проблем,но нека да го потвърди и лекар.Може би той ще го посъветва за спорт,масажи някакви,мазила...що да се мъчи детето.
До 9-10 клас не само съм изпитвала,но съм и учила с голямата калпазанка.Даже скоро баща ми ми каза:"Не те виждам да учиш с нея и съвсем се е разхайтила" Simple SmileИзлишно губене на време беше,според мене.Като не го влече ученето,както и да го изпитваш...Малката е напълно самостоятелна,имам някакви бегли спомени,че учехме заедно в 1 клас,и от тогава се справя отлично сама.

# 289
  • София
Секретарката Орнелия:
"На ръка или в пералнята? На ръка! Не! Ще си разваля маникюра!" Joy
Откакто е захванала тази роля, у дома я наричаме Орнитология Mr. Green

# 290
  • София
И аз така си помислих- от всички девойки тя най- много прилича на Габи  Laughing . Поздравления! Беше чудесна!

# 291
  • София
Благодаря!  bowuu
Изключително горда съм, защото знам, че децата направиха всичко съвсем сами. Имаха единствено репликите на героите и сами градиха образи, декори, озвучаване. Дори очакваните съвети от Венци Кисьов не получиха. Всъщност, той ги нахока и им каза, че без режисьор нищо свястно няма да направят. smile3506

А Габа снощи възкликна: "Како, гордея се с теб!" hug

# 292
  • близо до София

Ако наистина не спортува и с часове прекарва в една и съща стойка пред монитора се получава отпускане на мускулите, които поддържат прешлените на разстояние един от друт и те прищипват нервите - резултатът е болки в кръста, врата, плешкити, лопатките - въобще по протежение на гръбначния стълб.

Bastet , спортува - ходи на фитнес. Ама прекарва и много часове пред компютъра, а и на неудобния малък чин в училище. А той си е височък.

Силви,правилно е,че ще ходите на лекар.Аз не мисля,че има някакъв проблем,но нека да го потвърди и лекар.Може би той ще го посъветва за спорт,масажи някакви,мазила...що да се мъчи детето.

LilaC ,ние масаж правиме всяка вечер. Дано да си права, и наистина да не е нещо сериозно. Аз попрочетох разни неща за болки в гърба и честно казано доста се попритесних.

Янита ,поздравления за дъщеричката! Браво, децата имат нужда да показват таланта си.

# 293
  • София
А-а-а не си само ти - всички тук пишещи сме сбъркани и все по-сбъркани ставаме.
А да не ти обяснявам колко сме задръстени - скоро и сама ще разбереш (ако не си почнала да го разбираш).

Ох, май прочете моите мисли.   bouquet Даже почувствах и иронията. Дали няма и да затъпеем?... hahaha hahaha

# 294
  • да има едно лесно - на мотора
Силви , а да не би да прави някакви упражнения на фитнеса неправилно ? И Има ли инструктор , с който да се съветва ? Моят тийн имаше такива оплаквания и после разбра, че е точно от неправилно вдигане на тежести

# 295
*silvi* - едва ли има нещо опасно - не се притеснявай, но аистина се обърнете по най-бързия начин към лекар Hug- с подходящи съвети на компетентен доктор ще поработи и върху стойката си на чина и ще бъде насочен към правилни упражнения. Ако и в момента расте много бързо, наистина костите и ставите се товарят - може да ви насочат допълнително калции и форсор да приема.

# 296
  • близо до София
Във вторник отиваме на лекар.
 Аз днес го пуснах да ходи до Мола с един приятел и да си купи някои неща. Този път реших да го оставя да си избира сам това ,което иска. В резултат две тениски с къс ръкав , наистина много хубави, ама и двете черни. Едната черна с нещо зелено, а другата черна с бяло. Казах му да си вземе и някакво тъничко яке, ама за това, което си е харесал не са му стигнали парите. Сега е решил да си събира сам.
Мами, боядисахте ли яйцата? И тинейджърите помагаха ли? Аз ги боядисах, ама синчето този път не изяви желание да е помощник. За разлика от него тати беше доста активен. Той нали си е художник изографиса няколко чудесни яйчица.

# 297
  • близо до София
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави всички и мами и дечица!

# 298
  • София
Христос воскресе! Да сме живи и здрави и да не се ядосваме много със тиновете!

# 299
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Аз упражнението със самостоятелното пазаруване го проведох преди два уикенда. Излезе тийна с 50 лева от събраните му пари за хубав панталон, губи се почти половин ден и на финала - червени шорти с крокодилчето на Ла Кост на левия крачол от разпродажба за 10 лева. Баща му конфискува останалите пари и му каза, че ще пазарува под родителски контрол докато стане на 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт