Това заварих преди малко докато правих вечерята!!!

Първо се смях, а после вече когато видях прозорците, пода и столовете не ми беше толкова весело....

П.С. Това ми напомня на една снимка на Сашко на Ави от миналата година!
Толкова ми харесаха приказките на Мая Дългъчева, че цял следобед правим опити да ги четем заедно с Мими, само дето тя не слуша много-много, а се опитва да се докопа до клавиатурата, за да ти напише благодарствено писмо за чудните приказки! Като се приберем в България ще й купя непременно книжка. Страхотни са, страхотнииииииииии!
). Книжката е "Слънце в торба" на Радой Киров. Същите весели рими, оставили са силен спомен у мен. Опитах се да изровя нещо в Нет-а, но засега попаднах само на тези:
В първия момент помислих, че е решил да се бръсне, но на втори прочит ми се изясни картинката с крема.
Иначе за работата - аз явно съм в много голяма дупка, щото не ме напуска мисълта, че съм захвърлила с лека ръка половината си живот отвъд океана. И все се питам защо учих, след като сега това образование мога да си го завра в ...някое чекмедже. Нейсе, ще ми размине, надявам се. Лошото е, че в никакъв случай не се чувствам пълноценна майка, защото считам себе си преди всичко за непълноценен човек. Няма да се оплаквам, не и в неподходящата тема. За засилване на имунитета акъл не мога да дам - на Мария давам Витамин С, когато ми се стори, че започва да се разболява. dennis заговори за антибиотици и аз да кажа, че тук лекарите много трудно изписват антибиотици и изобщо лекарства. Оставят организма сам да се бори, ако е възможно. Да не казвам, че антибиотик, а и капки за очи например, не можеш да си купиш без рецепта. Не е като в България.
Иначе и аз стискам палци всичко да е наред с малкия юнак!

наистина сякаш ще се бръсне господина.
(че с мойто английско произношение
) Баща й много се занимава с нея и има резултат.
/. Аз се разходих из украсените великденски магазинчета и после минах през Бриколаж, откъдето като видна градинарка изкупих де що видях като цветя и подправки за садене 

/А също типрепоръчвам да прочетеш книгата на Дийпак Чопра 7те духовни закона на успеха /не е от типа "как да..."/
Определено ми дойде като гръм от ясно небе.
Всеки си има трудности и никой не е идеален. Това че споделяш трудностите, а не само радостите е неуспоримо доказателство за искренното ти и нелицемерно присъствие тук, за което аз лично много те уважавам. Аз мисля че трябва да не губиш надежда и да имаш повече вяра в Мими, но за безотговорна майка и дума не може да става. Това си е моето мнение и няма да го променя за да се харесам или не на някого.
/...

Та изкарахме една тежка нощ. Днес е по-жизнена, но все още е с Т. Утре ще си я оставя у дома, дано се оправи за открития урок във вторник, защото взех решение да участваме. 

И аз благодаря за красивите произведения, за които ни напомни!
Ти си прекрасен човек! Иаз като теб на моменти се чувствам непълноценна и с ниско самочувствие, често незная коя е вярната житейска посока... Но мисля, че iriniiекрасно! И аз ще се възползвам от мъдрия и съвет. 

Препоръчани теми