С пожелание за още много благи вести тук!И нас не ни подмина бурята. На сутринат с ужас установих, че много от цветята ми са прекършени.
Щастливка, да ти е жив и здрав племенника!
Голям сладур е той!Мариелка-Газелка, ех че красота там... Едно чисто, подреденко, създава някакво усещане за ред. Обожавам да разглеждам снимките, които ни показваш. В залата атмосферата изглежда неповторима, макар лично аз никога да не съм имала влечение към баскетбола. Затова пък тренирах за кратко футбол.
А за аватара ти и аз съм много изненадана.

Ави, за кой ли път ти свалям шапка?! Ти си невероятно енергична жена, внимавай да не родиш някъде по пътя.

За предложението за работа още нищо незнам. Очаквам да ми определят скоро ден и час за среща. Като мине, непременно ще се изфукам (надявам се де).
irinii въпреки че Веселушка сякаш е по-превързана към баща си, и при нас историята е същата. Появя ли се аз през нощта, за да я успокоя след като се е събудила с плач, ококорва очички, протяга ръчички и се започват едни усмивки "Мамо, мамооо".
marys, ти не ми се сърди че тъй си те подминавам в постингите си, но нали си пием всеки ден кафенцето заедно, та всичко си казваме в очите.
dennis, наистина язденето на кон е много полезно за хиперактивните деца, също за аутистите и децатат с ДЦП. То си е терапия (хипотерапия). Тук наблизо в с. Войводино има конна база и мислим скоро да идем до там, та да видим ще може ли да запишем Мими.
Целувки за всички, че ме чака чистене.
пък Веселушка с това опашле...е дама и половина сред младежите
а корема си тежи.

Съжалявам, няма причина да се радвам. Едно, защото не сега е времето, друго - не би трябвало бременност да е причината за закъснението. Подозирам, че пак е настанал някакъв хормонален компот като настъпи пролет.
Последно ходихме, заедно с Мария на 9 месеца, на мачове от Републиканското първенство за деца до 12 години в баскетболната зала на ЦСКА в Борисовата градина. Съпругът ми има племенник, който активно тренира баскет ("Ямболгаз"), та ходихме за подкрепа. Те децата станаха вице, та голяма радост настъпи. Но залата беше в отчайващо състояние. Преди години съм ходила на мач на "Балкан" - Ботевград и залата в онова малко градче беше къде-къде по-добра. Ма ... не аз трябва да го мисля, има си глави и за тая работа. Иначе аз съм тренирала в кварталния отбор на Люлин
Но играехме много активно по училищните дворове. В техникума редовно си носех баскетболната топка у дома, че оставахме след часовете да играем. Истиско щастие си беше за мен, защото учех в силно женско училище и от съседния клас все пак се намериха 2-3 момчета да се организираме с тях. Толкова за баскетбола. irinii, за билетите като споема, по снимките може да видите едни едри чернокожи мъже с развлечени дрехи около залата и по светофарите да предлагат билети на черно, ей тоя знак
но ти пожелавам да е когато решите!
ЕЕЕ това с ехографа ...- много сте паметливи че и разпознава машикките - супер!!