Включвам се да ви успокоя,че всички са живи и здрави след татковия уикенд
Мина успешно,Мия малко се поизгаври с татко си първия ден като реши да не спи на обед и да ака..на всеки кръгъл час..но,както знаете,това са рисковете на професията

Марианка,прочетох поста ти и
.След Денис е трудно да се добави нещо,много добре те е посъветвала..Жалко е,ако учителката наистина е имала това предвид,което те е ранило..Жалко,защото според мен педагог е призвание,а не професия и те са хората,които би трябвало да ти дават едно рамо и да оценяват и поощряват прогреса на Мими,още повече,че той е факт!А за празника съм на мнение че отивате и каквото сабя покаже!Той носи емоция,която не е в това някакво си стихче!А ти си нашата силна мама и Мими е сладурката,която тепърва ще изненадва всички!Дерзайте!Алфи,много ми е приятно,че вече се включвате все по-често с другарчето бате Ванио еколога

Ирини,този ваш Бошидо!А дали пък не е срещнал първата си лИбоФ?

А за ваксината - и ние сме в групата на силно закъснелите..
Мариела,истинско удоволствие е да те чете човек..Аз никога не съм била запалена по NBA( както беше ни казал един даскал по информатика - набирате например адреса на NBA - Националната хокейна лига
),но след включването ти разбрах,че определено е емоция.Имах другарчета,които кандидатстваха за визи и на интервютата казаха,че искат да идат на мач ,но някак си от USA не ги разбраха и не им дадоха виза..
А дребосъчката ти е истинско бижу!Ави,направо пръщиш от енергия!
Само чета колко дни остават в SKype и си представям как ще се заредиш пък тогава
Много ме зареждаш мацка! А малкия батко ти е вече парче ученик!С Мия играем на карти с буквите на мама,тати,баба и дядо и тя ги показва и казва коя на кой е,но имаме път да вървим до Сашко

А за гривната - много е удобна и практична - то си е седалка за WC детска,мекичка е и се слага и застопорява върху тази на тоалетната чиния.На нашата мека част има нарисувани патета и те определено имат ефект и будят интерес.Като пак те завее на бял кон виж ги ако искаш в Джъмбо или ни ела на гости за по-бързо

Фиби,направо си представих малката Йо как казва"ОХ ОХ" и мачка картинката..Наистина е изумително как попиват малките ни гъбки и как обръщат внимание на всичко и запаметяват в малките си хард дискчета.Мен Мия ме разби,когато имахме майстори и тя дойде и ми каза цяла фраза"мамо,чичо чука чук!"А и редовно докладва на баща си когато е имало чичо у дома-вчера ни сложиха щорите и тя от вратата хвана татко си и "тате,тори чичо"
Та мацки,мъжете у дома не остават незабелязани Как сте мили ни бремелинки?Аз все забравям да ви помоля да ни споделите термините си..Нали сме си отчетна тема все пак

А всички болни в това шантаво време бързо да се оправят!Още малко ще повършее баба Марта и после е нашето слънчево време!Като си помисля,че това ще е нашето лято и после няма да е същото и ми се ще да греба с пълни шепи от тези хубави моменти с разходки и срещи!
А около мен нещо са надвиснали едни облаци и времето и то не ми помага,ама не ми се говори за това..Аз съм се оцъклила като за световно и не ми се ляга,та ще си измислям занимание,а на вас милички лека и спокойна нощ !

Сигурна съм, че малката принцеса ще се представи на тържеството чудесно! 

), споменах вече "ден ден", като го питаш колко е години освен, че си показва пръста казна "на" .. и май е това ама аз много му се радвам .. а и се казва "Ади" ако искате да знаете.... хихих