Отговори
# 90
Здравейте в таз тъмна доба Wink
Включвам се да ви успокоя,че всички са живи и здрави след татковия уикенд  Mr. Green
Мина успешно,Мия малко се поизгаври с татко си първия ден като реши да не спи на обед и да ака..на всеки кръгъл час..но,както знаете,това са рисковете на професията Twisted Evil Twisted Evil Но намирам,че това беше много ползотворен момент и за трима ни - аз определено поех глътка въздух и понаучих по нещо и се сетих,че съм и друго освен мама,а тати и щерка преоткриха една емоция,за която преди нямаха толкова време.Бяха като влюбени гълъбчета неделя вечерта,аха да изревнувам  Blush
Марианка,прочетох поста ти и  Hug.След Денис е трудно да се добави нещо,много добре те е посъветвала..Жалко е,ако учителката наистина е имала това предвид,което те е ранило..Жалко,защото според мен педагог е призвание,а не професия и те са хората,които би трябвало да ти дават едно рамо и да оценяват и поощряват прогреса на Мими,още повече,че той е факт!А за празника съм на мнение че отивате и каквото сабя покаже!Той носи емоция,която не е в това някакво си стихче!А ти си нашата силна мама и Мими е сладурката,която тепърва ще изненадва всички!Дерзайте!
Алфи,много ми е приятно,че вече се включвате все по-често с другарчето бате Ванио еколога Wink
Ирини,този ваш Бошидо!А дали пък не е срещнал първата си лИбоФ? Heart Eyes
А за ваксината - и ние сме в групата на силно закъснелите..
Мариела,истинско удоволствие е да те чете човек..Аз никога не съм била запалена по  NBA( както беше ни казал един даскал по информатика - набирате например адреса на NBA - Националната хокейна лига  Joy ),но след включването ти разбрах,че определено е емоция.Имах другарчета,които кандидатстваха за визи и на интервютата казаха,че искат да идат на мач ,но някак си от USA не ги разбраха и не им дадоха виза.. Naughty А дребосъчката ти е истинско бижу!
Ави,направо пръщиш от енергия! Hug Само чета колко дни остават в SKype и си представям как ще се заредиш пък тогава Heart Eyes Много ме зареждаш мацка! А малкия батко ти е вече парче ученик!С Мия играем на карти с буквите на мама,тати,баба и дядо и тя ги показва и казва коя на кой е,но имаме път да вървим до Сашко bowuu bowuu
А за гривната - много е удобна и практична - то си е седалка за WC  детска,мекичка е и се слага и застопорява върху тази на тоалетната чиния.На нашата мека част има нарисувани патета и те определено имат ефект и будят интерес.Като пак те завее на бял кон виж ги ако искаш в Джъмбо или ни ела на гости за по-бързо  Wink
Фиби,направо си представих малката Йо как казва"ОХ ОХ" и мачка картинката..Наистина е изумително как попиват малките ни гъбки и как обръщат внимание на всичко и запаметяват в малките си хард дискчета.Мен Мия ме разби,когато имахме майстори и тя дойде и ми каза цяла фраза"мамо,чичо чука чук!"А и редовно докладва на баща си когато е имало чичо у дома-вчера ни сложиха щорите и тя от вратата хвана татко си и "тате,тори чичо" Grinning Та мацки,мъжете у дома не остават незабелязани Mr. Green
Как сте мили ни бремелинки?Аз все забравям да ви помоля да ни споделите термините си..Нали сме си отчетна тема все пак Wink
А всички болни в това шантаво време бързо да се оправят!Още малко ще повършее баба Марта и после е нашето слънчево време!Като си помисля,че това ще е нашето лято и после няма да е същото и ми се ще да греба с пълни шепи от тези хубави моменти с разходки и срещи!
А около мен нещо са надвиснали едни облаци и времето и то не ми помага,ама не ми се говори за това..Аз съм се оцъклила като за световно и не ми се ляга,та ще си измислям занимание,а на вас милички лека  и спокойна нощ !

# 91
 По стара форумска традиция да направя вечерната проверка и да дам среднощно мнение.
Мила Мари_Анка , неприятно ми е, че отново си имала повод да се почувстваш тъжна. Аз обаче, също не виждам нищо лошо в думите на госпожата и мисля, че е напълно права. Нали говорихме за това.....Не бива да отделяте Мими от другите деца, защото така и показвате, че е различна и че има причина тя да се чувства такава .... и не и спестявайте трудните моменти, защото така и спестявате и възможността да придобива вяра във възможностите си. И какво означава - тя да се справи? В кое точно е успехът?.....Мисля обаче, че трудният момент не стои пред Мими, а стои пред теб. Мисля, че ти се страхуваш от това, дали ще покажете пред другите родители, че се справяте / сякаш си спомням, че си казвала, че подобни тържества е имало и преди, но са били без родителите, та сега това ще е различното/....Мила Мари_Анка, това е тържество и единствената му задача е да донесе празнично настроение и усмивки. Това не е изпит, нито състезание. Освен това вие с Мими не е нужно да показвате или да доказвате на никого, нищо. Не е нужно да показвате, че се справяте, защото този успех не може да се види, може само да се усети. Успешният родител за мен е този, чиито деца са щастливи! Никакъв по-голям успех от този не може да има. Отиди там и покажи на всички, че се справяш блестящо като майка, повече от всяка друга и че имаш най-щастливата дъщеря на света. Ако те не го знаят - ние го знаем! Всичко друго е съвсем безсмислено....Така мисля аз....
bonne_esperance - Дано да ги издуха църните облаци и пролетно слънце да изгрее!
Хайде, лека нощ!

# 92
Привет момичета. Хайде както никога и аз да ви сервирам закуска - ягодов чийзкей и кафе шейк. Днес с това и с още няколко отбрани неща ще почерпя колегите си по повод решението ми да продължа напред професионално - извън фирмата, за която работих 7 години Grinning
това е голяяяямо решение и голяяяям повод да почерпя и вас  Hug Hug Hug

Марианка, момичетата са казали всичко вече. Като майка разбирам майчината ти мъка и страх... но обективно погледнато това тържество е една от многото изпитателни ситуации, които ви предстоят с Мими - докъде можете да стигнете ще разберете като направите първата крачка. Аз съм ЗА това да преглъгнеш хорското мнение и да подходиш към Мими, като й дадеш възможност тя да избира. Ако се разсее и не каже стихчето- голяма работа - вие не сте на конкурс там. За нея е важно да не започне сама да се възприема като различна. Тизнаеш най-добре всичко. Прегръщам те много  Hug Hug

Алфи, все забравям да те подсетя да проверите дупето на Ванко за хемороиди.Вече 2 деца на по 1.6 и 2 години се оказа, че имат този проблем и затова избягват да акат, стискат и плачат. Ако го имате този  проблем е важна храната и да не се допуска запек - но... да се надяваме, че го нямате.

Хайде после пак ще пиша, че в 10.00 тр да изляза  Hug

# 93
Момичета, аз съм изключително благодарна на всички вас, че колкото и пъти да съм падала до сега, винаги с окуражителни думи сте ми помагали да се изправя отново. Hug
Много благодаря и на marys за цветенцето, което ми донесе днес рано рано и ме накара наистина да се усмихна. Както и на Amaretto за разказчето на ЛС. Hug
Решихме да участваме на тържеството, пък каквото сабя покаже. Тя снощи научи първото куплетче. Разсейва се лесно и всеки път като поискам да каже стихчето, я предупреждавам че ще има награда. Удивително колко бързо се мобилизира и концентрира като знае че след това я очаква нещо вкусно. Laughing
Днес говорих с учителката, тя каза че всички дечица я приемат удивително добре и че едва ли ще има проблем. И че ако не успее да си каже стихчето, нищо страшно няма да се случи. А аз си събрах мислите и анализирах своите чувства. наистина, срам ме е да си призная, но се страхувам от реакцията на другите родители... Embarassed Което е голяма глупост, защото Мария е такава, каквато е, аз я обичам адски много, независимо от всичко.
Та на тържеството тя ще бъде бяла пеперудка. Grinning Имаме страхотна бяла дълга рокля като на принцеса. Мисля си, ако прибавим към нея едни крилца, Мими ще стане една много красива пеперудка. Flutter
irinii, благодаря за почерпката и ти желая от сърце да изкачиш още много върхове в професионален план. Ти си умна и красива жена, знаеш какво правиш и какво искаш. И ще го постигнеш! Успех!
Фиб, благодаря ти за мъдрите думи. Hug
Алфи, irinii е права. Огледай за хемороиди, защото и аз съм чувала за такива при малки дечица. Друг вариант е просто да му е по-твърдо акото и тогава винаги е болезнено. Опитвала ли си да му даваш по-разхлабителни храни и напитки - круши например?
bonne_esperance, казах ли ти аз, че тати ще се справи чудесно с гледането на Мия.  Laughing Браво!
Веси се събуди тази сутрин в 6ч. и сега заспа по никое време. Confused Разходката остава за по-късничко.
Много усмивки на вас! Hug

# 94
  • Sofia
Марианка Hug Момичетата са ти казали всичко, което мисля и аз по въпроса - смело напред и не се притеснявай за Мими, това наистина не е състезание за доказване пред другите родители  bouquet Сигурна съм, че малката принцеса ще се представи на тържеството чудесно!

# 95
Ирини, Марианка, а как изглеждат хемороидите?
Те отвън на отвора ли са или вътре?
Педиатърката каза че за сега няма смистл за гастроентеролог. Дали пък на ехограф да не го видят?

Хубав ден днес!

# 96
  • Sofia
Ирини, Марианка, а как изглеждат хемороидите?
Те отвън на отвора ли са или вътре?
Педиатърката каза че за сега няма смистл за гастроентеролог. Дали пък на ехограф да не го видят?

Хубав ден днес!

Алфи, има и външни и вътрешни хемороиди.

# 97
Мари_Анка   Hug Мими ще  е прекрасна пеперудка. Убедена съм , 4е и двете ще сте много щастливи и доволни от песните и танците, и ще изкарате незабравим празник.  Hug
Ирини,   на теб много професионални успехи извън тази фирма. До кога мисли6 да работи6, веднага ли 6те ги напусне6 или ще остане6 до края? 

При нас голямата новина е, 4е вали сняг за първи път тази година, не се е слу4вало да вали сняг след Великден ... Филип е във възторг. Преминаха настинките и ве4е сме здрави. Постояхме няколко дни вкъщи, но пък използвах времето да свър6а с подаръ4етата бонбонки. Бях обе6тала да ви ги покажа, като съм готова :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214729&photo=15
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214729&photo=16

# 98
Алфи, ако хемороидите са външни, се виждат и усещат на пипане. Представляват нещо като подута веничка или топче (ох, не го обясних много точно).
МариаФ, много са красиви подаръчетата! Heart Eyes Този обичай е страхотен!

# 99
Здравейте!
Марианка звучиш ми по-добре  Hug Най-красивата пеперудка ще е Мими.
Мариаф - такива красоти....страхотни са.Филип много е порастнал пак  Grinning
Ирини за теб това е много важен момент.Смело напред и знам,че си стъпила на вярната пътечка  Hug
bonne_esperance трябва да се дават шансове за развитие и задълбочаване на взаимоотношенията татко-дъщеря.Щом опита е успешен.Може да се прилага и за напред  Grinning

Момичета госпожа Малгожата мастер Рейки ще е пак в България 17-18 май.За тези който имат интерес и им се кара курса,могат да се свържат с г-н Михов за повече подробности/тел.0889217531/

# 100
МарианкаHug Hug Hug Нямам какво да добавя. Не подценявай Мими. Знам че е трудно в малкия град но опитай се да не обръщаш внимание на хората които злословят за да си запълват празното ежедневие, тези които имат малко акъл ще те разбират и подкрепят. Да не забравиш да ни направиш съпричастни със снимки.
Иринии, много успехи в професионален план Hug.
При мен в професионален план също се появяват няколко пътечки така че стискайте палци  Praynig
МариаФ страхотни красоти си сътворила Heart Eyes
Искам да попитам тези от вас които са боледували повечко ... малко съм притеснена ... всъщност доста  Confused тази зима Крис за 3-ти или 4-ти път е на антибиотик, от 2 дни вдига температура и сега пак е на антибиотик въпреки че няма други оплаквания освен силно зачервено гърло и температура, как се отразява това на организма му  Rolling Eyes дали е повод за притеснение, за сериозни последствия, или в болестния преиод не е нещо чак толкова ненормално.

# 101
viki81 - нямам претенциите да разбирам много от тези неща, но 3-ти или 4-ти път на антибиотик за една зима ми се вижда наистина доста. Йоана слава богу не е имала някакви по- тежки състояния освен сополи и кашлица, но дори и да има ще отлагам приемането на Антибиотиците до последно. Антибиотиците отслабват защитните функции на организма и освен, че той губи тренинг да се справя сам с болестотворните организми, привиква към Антибиотиците и впоследствие те спират да му действат. Освен това Антибиотиците действат само на бактериите. При вирусни или гъбични инфекции не действат. Просто съотношението полза/вреда би трябвало внимателно да се премисля. Дано Крис бързо оздравява и повече никакви неразположения! Hug
irinii - страхотна новина! Аз много обичам такива генерални промени в живота. А и нали знаеш, че според будизма живота се дели на цикли от по 7 години. Явно е време за промяна.  Grinning А че ще се справиш отлично с каквото и да се захванеш, в това въобще не се съмнявам.   bouquet
Оставям ви, за да се приготвям за бъртдей парти!

# 102
 bonne_esperance, браво на таткото, добре се е справил със задачките и даже се е забавлявал.
 MariaF , много красиви подаръчета, даже малко им завидях на гостите!
  irinii, с удоволствие ще се почерпя от чиизкейка, с пожелание за много нови професионални успехи.
 fibi4ka, ние пък в неделя сме на рожден ден и следващия четвъртък пак.

Днес отново ходих на "театър", гледах "Снежанка и 7-те бизнесмена". Нашия батко беше един от бизнесмените, репликите бяха малко, ето една: "Да, но е нужно едно хубаво момиче, да ги рекламира и да го дават всеки ден по телевизията!" Става въпрос за Снежанка, която след като е изоставена в гората, отива във вилата на 7 бизнесмена. Един от тях направил далавера с дънки демоде и рашават Снежанка да стане манекенка. Когато Снежанка отхапва от отровната ябълка, идва лекар, който я спасява. Тя се чуди откъде го познава и се оказва, че той работи и като манекен, а всъщност е принц. Това е накратко, Мишо също гледа и може да се каже, че слушаше. Голямо предизвикателство бяха за него камерите и фотоапаратите, с които бяха въоръжени майките и бащите.
 Приятна вечер на всички!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 21:22 от Amaretto

# 103
Здравейте, мили момичета!

Сашко спи сладко, но не знам докога - май и четирите кучешки зъба тръгват и нашата зъбна одисея продължава. Аз два дни съм в разход - цял ден скитам. Най-хубавото нещо, което направих бе, че купих на бебчето комплект за изписване. Вече доста време обикалям по магазините и уж изборът е богат, а пък аз все нищо не харесвах. Повечето неща са плюшени, а все пак ще се раждаме през май, живот и здраве. Сега му се радвам, изпрах го вече и като го изгладя ще го снимам и ще ви се похваля. Днес цаних и майсторицата за погачата на бебето  Grinning, моята любима братовчедка. За Сашко ни направи превъзходна погача и вече я помолих тя да направи и на братчето. А иначе Сашко е на баба "бон", демек бонбон, и "душа".

ИриниHug! Със Сашко бях с плацента на предната стена на матката и затова го усетих малко по-късно от всички вас, но това не е проблем. Пожелавам ти скоро да усетиш най-сладкото пърхане на пеперудки в коремчето. Благодаря за вкусната почерпка! С каквото и да се захванеш професионално, убедена съм, че ще успееш и ти го желая от сърце!

Щастливке, май обичайните ти ведрост и бодрост се завръщат! Да ти е жив и здрав "огненият" племенник!

МарияФ, и на мен ми се прииска едно от тези бонбонести подаръчета! Много са красиви!

МарианкаHug! Убедена съм, че Мими ще ви изненада приятно на тържеството и ще скрие съучениците си в малкото си джобче! Искаме снимки на прекрасната малка пеперудка! А снимката от Марис на Септемврийския отбор е чудесна - големи сладурчета са дечковците!

Денис, и аз не знам колко е голям най-малкият мъж! Не го мериха - само погледнаха, че е с главата надолу и ми демонстрираха за кой ли път мъжките му атрибути! Мисля да отскоча в следващите седмица-две до Фемина на по-обстойно свиждане.

Фиби, да, за крачетата питах! А за спомена на Йоанка оставам без думи. Наистина ни изумяват с нещо дечицата всеки ден!

Мариела, как си? Надявам се да нямаш повод за притеснение! Понякога повече емоции или стрес могат да доведат до закъснение.

Амаретке, скоро се надявам да сте заедно с вашия Тати и да си четете приказки на живо. И аз искам да видя тази последната пиеса за Снежанка...

Бон Есперанс, черните облаци, сигурна съм, бързо ще се разсеят над слънчева натура като теб. Каквото и да те тревожи, пожелавам бързо да отмине и да ни успокоиш, че всичко отново е наред! А за "гривната" за тоалетна - ами явно знам какво е, но не бях чувала да го наричат така. Аз взех една на НеоНато, ама на моите тоалетни не се закрепя стабилно. Днес я пратих у баба и деди и ще пробвам за у нас някаква друга. Браво и на Миичка за буквите. Децата ни са като сюнгерчета - само да седне някой да им покаже. Малката ви бърборана добре се е справила с Тати - замисли се за по-редовни тренировки.

А терминът ми е 30 май...

Вики, и аз мисля, че 3-4-5 пъти прием на антибиотик за една зима е множко. Защо не се допиташ до д-р Нивеа Бейби тук във форума. Можеш и да разгледаш библиотеката там за подобни на твоя въпроси.

Хайде стига от мен за днес. Лека и спокойна нощ и сладки сънища на всички!  Heart Eyes

# 104
 Целувки момчета, чета ви супер редовно ама все вещо не ми е до писане...
Марианка, силни прегрътки и от нас с Лаци и съм сигурна, че страховете ти накрая ще се окажат напразни и ти ще си една много щастлива и горда майка на края на представлението.. Всичко ще е наред  Peace
Ави, сигурно си купила много красиво костюмче за срещата на момчето със света  Hug
Болничките оздравявайте, Цвети , как са дребосъците..
Ирини, наслади се на момента, хареса ми това от Фиби за 7-те години, може да не случайно..
Бон_есперанс, браво да тати-уикенда.. поздрави и за самия тати, много е сладка Миичка
Ние пак пердашим за Банско утре, беше днес ама Ангел такова кумене и мотане безцелно цял ден , не го бях виждала така... но пък прекарахме повече време заедно, а и свършихме някои задачки.. та там ще кажем "чао" на планината за този сезон, каним се да покараме дано да става , сестра ми има "ден ден" както вече казва Лаци и ще отпразнуваме там заедто със страхотния ми девер ... (дали така беше - брат на мъжа ми), мисля че ще се позабавляваме...
Амаретка, готина пиеса е било.. искам и аз... Hug
За едно бройка и да си се похваля Лаци колко " думи" казва - "бан" ( чете се като балон и банан,  "да" е вода, къде ще ходим с тебе мамо? - "пати" което е парти (знае човека  Crazy), споменах вече "ден ден", като го питаш колко е години освен, че си показва пръста казна "на" .. и май е това ама аз много му се радвам .. а и се казва "Ади" ако искате да знаете.... хихих 
Е лека нощ и до скоро...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт