Отговори
# 105
Хелоу виртуални и реални дружки!

Лелеее, колко сте изписали, аз уж влизам да чета, ама сега едва насмогнах....
Както казват в моя роден край Бургас...въх...много писане много нещо!   Joy ooooh!

Сега, подред, а ако някого пропусна, да не ми се сърди!

Веси   Hug радвам се да те "видя"! Кога си идва Али?

Марианка :hug: Heart Eyes Мими ще се справи, сигурна съм! Мястото й е сред децата на тържеството. Но ти си го знаеш нали?

Вики аз май ще се повторя, но защо не пробваш да му даваш на Крис нещо за засилване на имунитета?

Амаретке много се смях на театъра за снежанка.. Joy Боже, какво ни чака и нас  ooooh!!

Ири чудесно решение да направиш професионална промяна. Аз пък съм чувала, че е добре работата да се сменя на около 5 години. Действа освежаващо и човек не изпада в рутина. Затова, смело напред  Peace!

Ави  Heart Eyes браво на Сашето, бонбона! И той се е разприказвал яко  Party.

Като заговорихте за думички да кажа и аз нашите умения (макар, че на фона на някои дечковци тук сме много скромни). "Качи" казва, като иска да и помогна някъде да се качи, "Меки" е мече, "тиете" е цвете, "чики" очички", "куачи" кавадратче", "дика" -звездичка, водичка, ръчичка - зависи от контекста... Joy Има и други, както и порой от думи, които просто не разбирам. Още си бърбори по бебешки и понякога ми се кара с цели неразбрани изречения.... ooooh! Crazy Но ясни фрази, като Мия на Бон есперанс не прави.
Също така не обича да повтаря. Аз й показвам и назовавам предмети, но тя никога не повтаря. По-късно като реши сама тогава ми казва думата (аз докато загрея, минават два-три дни).

Абе проговаряме малко нестандартно, но това да ни е проблема.

Меги кажете довиждане на снега и от нас. Целувки на малкия бърборко Лаци  Hug!

Мариелка, ей надушихте се баскетболистките а? Ох и аз имам твоя "хормонален" проблем. Ако продължи ще има посещение при доктора.

Ей, момичета окъснях, отивам да се гушна при моите съкровища.

Лека нощ!

# 106
Хайде и аз да се разпиша набързо по късни доби Rolling Eyes
Все не ми се ляга по-рано,но сутринта ми е..............мъкааа.Добре,че си имам добри дечица,та понякога се излежават по половин час като видят,че мама спи CrazyВъпреки,че съм уморена в тези часове си отдъхвам,имам време за нет,телевизия,някой вестник или списание и най-вече наоколо е тихоооо.Много ми липсва тишината през деня Joy ,шегувам се,да са живи и здрави децата лудницата е голяма при нас.Като стана дума за говорене,Дари и Ради казват много думи,направо ме изненадват всеки ден,Дари ги казва по-правилно,например тя си казва "мече",а Ради "мете" Laughing , тя "зайци"(зайче), а той "дайчи" И доста трудни мисля думички казват,като "вдигни,вземи,седни" , много са няма да изреждам повече.От няколко дни Ради си дърпа памперса и казва "ака,ака,гъне,баня" Слагам го на гърнето с дрехите както е, (не ползваме гърне и само играят с него от време на време) стои точно 5 секунди и става след което ака в памперса.Това ми подсказва,че е време вече да започваме с "уроците" на тема гърне. Thinking
Мариела, къде се загуби,липсват свежите ти постинги,дано всичко при теб е наред! Hug
Ирини,успех с новите ти начинания в професионален план! HugКак е батко Спаси и бебка в коремка?
Вики,както са ти казали и другите момичета  много са тези АБ за една зима,посъветвай се и с друг лекар,някой обичат да се презастраховат и да изписват веднага АБ.Аз съм много против Peace
Амарето,наскоро четох една тема тук как една майка се ядосваше на новите версии на приказките с манекенки,бизнесмени и т.н.Чесно казано и аз не съм очарована Whistling
Мария Ф,впечатлена съм,големи красоти! Hug
Меги,целувки за момчетата,а Thinking Joy
Ави,чакам с нетърпение да видя комплектчето за изписването на бебчо.А на Саши по-леко да му излизат кучешките зъбчета,че те доста зор дават ooooh!
Сигурно пропускам някой,но вече доста ми се приспа,прегръдки на всички и спокойна нощ! Hug

# 107
Здравейте и от нас
Неможах да се сдържа и пускам снимка на заспалия Румчо :
http://images24.snimka.bg/005475449-big.jpg
Ние сме ок,бяхме на консултация,почти 85 см е станал мъника и 10400 кг-не е много,ама колкото толкова.
Румчо не е от най-говорещите,но пък бързо схваща и имитира като му повтарям-особено животните-папа,беее,пипи,коко,кукуригуу,муу,и-аа.всичките ги докарва доста сполучливо Grinning
вики-малко средства за повдигане на имунитета няма да са грешка,доста АБ е пил,а не винаги е оправдано,но всеки лекар си има начин на лечение и преценява според ситуацията.
Марианка-може би трябва да престанеш да лепваш етикет на детето,че е толкова различно и болно,защото то ще го почуства и може да му пречи по-нататък,завладяно от комплекс за малоценност.Не го отделяй от тържествеото пък каквото ще да стане.Аз лично мн се срамувах да казвам каквито и да е стихотворения в детската градина и майка ми още ме помни как си мрънках под носа,навела глава и съответно нищо не ми се разбирало.Аз лично не го помня Grinning
ирини-поздравления,промяна от време на време не е лоша идея
Бременните мами да се пазят,болните да оздравяват

# 108
Тук съм, момичета!  Hug Гледам - и по други форуми съм се разписала.
Иначе благодаря, Ави, yoana77, при мен нещата са толкова наред, колкото си помисля че са. Благодаря за пожеланията и на алфира. За жалост не следвам онази максима, че тайната на щастието ни е в това да бъдем независими от собственото си настроение.  Sad Уф, не се чувствам добре с това пролетно неразположение! Припявам си от време на време ей тая песничка, нищо че мъжа ми не се казва Жоро. Само че той ме гледа подозрително, а по-скоро даже въпросително. venush, да плеснем с ръце, па да се прегърнем! Айде, ще стискам палци да се окаже каквото ни се иска.  Hug

Момичета, моят аватар продължава да си пише историята. Днес влизам във форума, гледам - съобщение. А! От кого? Отварям. А! От непознат потребител. Отварям. А! От дъщерята на Ганчо Карабаджаков. А...   #Crazy Оказа се, че и тя пише по форумите на bg-mamma, видяла аватара ми и му се зарадвала, та да каже. Ма и аз много й се зарадвах.  Grinning

Денят ми мина някак си, следобедната разходка беше свързана със запознанство. Мария се нахвърли да гали едно подобие на пекинез (извинете ме, но не разбирам от породи), а чичкото естествено започна да я насърчава: "Hi, puppy!". Пък аз си заприказвах на чист български да вземе да го погали, не да го скубе, и чичкото ме попита: "От колко време сте тук?", ма тоя път и той на чист български. Зарадвах се пак, щото .. де да знам що, ма се зарадвах. Та така - още комшии българи в комплекса.

irinii, viki81, така ви се радвам и завиждам най-благородно за професионалните ангажименти, че ми иде да ревна като дърта магарица за своите. Ма няма, няма, друг път. Пожелавам ви успехи и късмет по пътя, по който вървите!  Hug

MariaF, големи красоти! Поздравления от мен!   bouquet

Момичета, ма много са ви умни децата - bonne_esperance, Vessselka, yoana77, venush, mama_meggie, Ави... аз вече престанах да сравнявам, че само се излагам като майка, която не може да научи детето си да различава слон от пчела на картинка, или куче от пингвин. Съвсем сериозно - колкото пъти попитах къде е еди-кое-си, толкова пъти Мария ми посочи другата картинка. И не иска да гледа картинки, а да разлиства книжката. Хубавото е, че поне започна да прави някакви жалки опити за произнасяне на думички - "да" е нещо средно между "та" и "де", и то само ако я накарам да ми я каже. Иначе не ми отговаря с нея. А за други думички ще разкажа след време, че за тях и на мен ми трябва много фантазия.

fibi4ka, днес слушах БГРадио онлайн и песента от подписа ти ме вдъхнови направо. Радвам ти се!
Amaretto, страхотен прочит на приказката.  Grinning

А на mama_meggie поне от една седмица се каня да й кажа какви списания получаваме в пощенската си кутия на името на предишните наематели. Виж това. Май са някакви каталози. Аз всъщност не зная с какво точно се занимаваш и ако съм написала нещо неадекватно, моля за извинение!

Хайде, пак се увлякох в приказки, да взема да сложа цоффее-то поне (така го пиша, когато не съм сменила клавиатурата на латиница).   hahaha Но въпреки това я вижте какви картинки намира google по тази думичка - цоффее
Добро утро!  Hug

# 109
  • Пловдив
Добро утро!!!

Mariela Gazela , благодаря за цоффеето.... Joy
Да предоляваш тия пролетни неразпожения, хормонални и други такива....Това странно време и на мен ми действа...странно... Thinking
Vessselka, невероятна снимка.....В такава поза не бях виждала още малки спящи човечета.... hahaha
yoana77, аз преди въобще не обичах да  ми е тихо, но сега тишината ми липсва от време на време...И аз по нощите сърфирам, че моя Додо по-рано от 11ч не заспива!
venush, по-честичко се разписвай! Hug
mama_meggie, айде като се сбогувате с планината, да изпратите вече и зимата да си ходи.... Приятен уикенд!
Ави, чакам с нетърпение да видя комплекта за младия господин!!! Peace Ти звучиш добре, възхищавам се на смелостта и силата ти!
Мари_Анка, и моето мнение е,че по-добре да не изолирате Мими, независимо от всичко и от всички! Успех на тържеството и да ни държиш в течение! Hug
viki81, и аз мисля, че много антибиотици сте пили! Консултирай се и с друг лекар!
irinii , честита самостоятелност и ново начало! Успех ти желая от сърце!
Как е Спаси, Бошидо и мъничката запетайчица... Rolling Eyes
Амаретка, ама какви са тези странни пиеси... newsm78 Класиката май вече не е това, което беше...

Приятен ден на майстора днес....Аз пък имам ужасно много задачки, но се надявам да се справя! Peace

# 110
Привет от една свободна птичкааа... Излежавам се с кафе в леглото и си ви прочетох. Имам дапиша разни мейли и после... ще реша  Twisted Evil -времето си е изцяло мое Grinning
Много ви благодаря за поздравленията и пожеланията  Hug Да ви се връща. А особено стискане на палци прилагам за Вики81 -дано се наредят нещата  Hug За АБ-то - и на мен ми се виждат доста, но не мога нищо повече да коментирам.
Мариела-газела, дойде ли цикъла? А относно коментара ти за уменията на Мария- мога да го копна и да го пусна от мое име  Hug
Вениш, радвам се да те видя. Време беше за нов аватар  Flutter Кога ще те видим на живо?
Авииии, чакам с нетърпение да видя комплектчето за изписване.
БонЕсперанс, дано Симеоновският вятър край нас издуха облаците от главицата ти! Може ли с нещо да типомогна?Поне среща, разговор?? Иначе крайния вариант го знаеш - До-ми-ни-ка-наааааа
МарияФ, красотите, които си направила са уникални!!!
Веселка, снимката е уникална /като моделаестествено/
Йоанка, много ми е чудно какъв е животът  с 2те човечета и с интерес чета всичко, което разказваш. Започна ли вече да оставаш сама с тях или още е мисия невъзможна. Много мило ми стана, като нарече бебешора ми "бебка"  Heart Eyes
Фиби, кой има ден-ден, че нещо изпуснах?

ох...пак се улях, а шпацията на компютъра ми нещо сдава и ...  #Cussing out хайде до скоро

# 111
Привет, мамита!

irinii . такава ведрина и настроение блика от поста ти.... Flutter Hug. Много се радвам, че се чувстваш добре. Hug

Вчера с гърненцето имахме добър резултат - изакахме се в него!!! Аз естествено я похвалих много и тя се зарадва! И после като я питаш къде ака Данито, и тя сочи гърнето и казва "Там".  Flutter От ваксината обаче (Последната ДТК), и стои още едно топченце, а вече мина една седмица... newsm78 Дали да я заведа да и го погледне лекарката, а иначе мястото е спокойно... newsm78. Вчера ходих със снаха ми да и помогна да заведе бебетата на консултация и познайте... Митко е наддал 1100гр. и 7 см.  ooooh!. Расте ама расте... А, Пламенчо милия нестига че имам пъпна херния, ще носи и ортопедични гащи, ами и се оказа че главичката му е по голяма, пораснала е с 4 см. и го пратиха на специалист, да му гледат главичката на ехограф. А, на Митко му сложиха 2 ваксини на веднъж милия... Едната е в крачето, забравих коя беше, а другата е първия прием на ДТК. Разминал се е без температура и неразположение. А, Даная като го боцна сестрата и тя като взе да ръмжи, понеже Митко изплака, все едно го защитава... Simple Smile.  Сега само стискам палци всичко да е наред с дребосъчето Пламен. Praynig
Даная е във вихара си, само събаря , хвърля, размазва... Неможе да се заиграе веднъж с играчка, нея я интересуват само ей такива неща...Ако може да разлее нещо или да се полее с вода или да скъса някоя салфетка, да лапне едно парче и го дъвче като дъвка, ако не и  го взема може и цял ден да го дъвче. Постоянно се обяснява като и се скараме, все много знае. И все припира, "айде-айде"... Тази сутрин я обличам да идваме у майка ми и тя като и сложих обувките и почна " айде- айде-айде", "Миме", 'мамо", и ей такива. После взе една куклаза да я носела с нея у баба си. А, предния петък като идвахме по пътя към майка и тя носеше една кукла и я изпусна в една локва и аз и се скарах... И полсе баба и я пита " Кой изтърва бабо куклата", а тя отговори "Мама". Представяте ли си, милата тя майка и и изтървала куклата в калната локва.

Ох, ставам да отивам да взема храната и по късно може пак да се включа!

Чао! Hug

# 112
Здравейте, сладурани! Grinning
Отново искам да благодаря на всички ви за моралната подкрепа! Hug Оказа се, че тържеството ще е около 10-ти април, а Мими знае вече стихчето. Grinning Друг е въпросът дали ще го каже, но аз ще съм там, ако трябва ще седя до нея в този момент, за да се чувства по-спокойна. Учителката ме успокои много, вдъхна ми кураж. Дори каза, че те двете с Мими от няколко дни учат стихчето в градинката и ако знаела че така зле ще се почувствам, нямала да ми каже до последно за тържеството. hahaha А сега във вторник ще имат открит урок по български език с присъствието на родителите. Което не, че ме притесни по-малко... Важното е, че овладях първоначалните емоции. Grinning
Веси днес заспа по никое време и пропуснахме сутрешната разходка. Тези няколко нощи спи ужасно неспокойно, събужда се много на често и всички сме изморени.
Кузманка, стискам горещо палци всичко да е на ред с Пламен. Сигурна съм че ще се оправи детенцето. А Даная е голяма кукла! Heart Eyes
irinii, наслаждавай се сега на свободните мигове и сладкия Спаси. Завидях ти благородно на кафенцето в леглото. Laughing
Амаретка, и аз се впечатлих от пиеската. Grinning
Мариелка Газелка, голяма работа си ти! Впечатли с твоя аватар целия форум. Laughing А честито ти познанство с дъщерята на Карабаджаков! И аз се радвам, че е решила да ти пише. Grinning
Ави, и аз, и аз да видя комплектчето за изписване! Grinning
Vessselka, Румчо е просто невероятен! Още помня снимката, където се катереше по кошарата.  Laughing
venush, не изчезвай така за дълго, че липсваш! Hug
Целувки за всички ви! Heart Eyes

# 113
Искам да попитам, някой участва ли в конкурса на Pampers, който беше ноември, мисля че ??? Защото, аз току що получих по пощата една диплома за Даная от Pampers, и вече била абонирана в Клуб Супер Бебе на Pampers.

# 114
Ето ме и мен , не се разписвам напоследък,но пък ви чета от време навреме.  Hug

Сега първо да започна с поздравленията за Ирини,честита нова бременност,пожелавам ти всичко да е наред с мъника и ти да изкараш още една страхотна бременност!Прегръщаме те с Габи   bouquet
Марианка не се притеснявай,Мими е едно страхотно дете и съм сигурна ,че ще се справи повече от блестящо на тържеството.Стискаме палци и сме с вас! Hug
Веселка снимката е уникална  Joy ,не бях виждала някой така да спи!
Мариела Газела невероятен аватар  Laughing,впечатляващо!
Ави май всички искаме да видим комплектчето,така че ...  А  и как лети времето,ето вече дойде 30 май,а сякаш беше вчера като разбрахме че си бременна  Hug
Кузманка стискам палци всичко да е наред с Пламчо  Praynig
За нас какво да ви разкажа,няма почти нищо ентересно,освен че на Габи и открихме три пъпчици на вратлето,които се оказаха вирусни брадавици ( водих я при двама кожни лекари) ,не са заразни за околните,но по тялото се разпространяват много бързо( при нея от три станаха осем за месец)  и трябва да се изрежат.Нама кремче с което да се мажат  Sad Та другата седмица ще я водим да ги изрязват.Пробвахме даже и с една билка,която отстранява брадавици ,жълтениче,но и снея нищо не стана. Иначе много боледува тя, тези два месеца е непрекъснато болна,възпаление на ушите изкара ,сега пак  е с хрема и кашлица  #Crazy , ужас !
Най-странното е че зъбите и изникват по три наведнъж  #Crazy ( два горни и един долен кучешки) ,съпроводени с много безсънни нощи.
Хайде и да се похваля ,с мъжо ще ходим май месец в Турция ( Алания) за една седмица  Mr. Green ето хотелчето : http://www.teztour.bg/hotel.php?id=270    нямам търпение вече  smile3508
А сега ви оставям ,защото отивам да стягам багажа за Рибарицаааа , отиваме за събота и неделя при мама ,Габи вече и казва името " баба Доне" с меко  " н "
Хайде целувки на всички и доскоро  newsm51

# 115
  • София
Искам да попитам, някой участва ли в конкурса на Pampers, който беше ноември, мисля че ??? Защото, аз току що получих по пощата една диплома за Даная от Pampers, и вече била абонирана в Клуб Супер Бебе на Pampers.
Участвахме, но нищо не сме получили Sad
Подтикната от снимката на Румчо, реших да ви покажа ей това
Цвети, весело изкарване освен от сега да пожелая Simple Smile
Марианка, Мими си е наша гордост-как няма да се справи-без такива помисли, ей Laughing
Мариела, трябва вече да си се убедила, че светът е малък Joy
Амарето, какви са тия съвременни адаптации в градините newsm78 И после от къде се учели децата Joy
И моя Убавец не е сред тия дето има се разбира какво говорят-иначе не му млъква устата...Иначе вече всичко разбира. Обсъждахме на обяд, че съм видяла страхотно обяви за работа и той като се гушна в мен и вика неееее... Много жал ми стана. Имам притеснения обаче. На прощапулника нали хвана докторските слушалки-сиреч доктор ще става, та да не стане много корумпиран, че една от любимите думи е даййййййййй. Другия вариант е митничар newsm78 Joy
Хайде засега ви оставям Simple Smile

# 116
  • София
Привет сладуранки,
аз хванах някъкъв вирус и от 3 дни съм на легло с температура. Но нали съм кърмачка , се лекувам с природна медицина. Но лошото е, че заразих и Вики, вчера беше с 39.2, за първи път ми вдига температура. Овладяхме положението с Нурофен и Хексалгин, дано не се повтори.
Вики 81, познавам някои дечица от квартала, които тръгнаха на ясла и също пиха антибиотик 3-4 пъти.
иринии-пожелавам ти да е успешен професионалният път , който си избрала. Но по- важен е другият път- мама на 2 дечица. Grinning
йоана77- браво на бърборковците. Вики казва на мечо-"мето".
мама меги-кажи довиждане на планината и от мен. С този вирус ще пропуснем традиционното си първоаприлско спускане на Банско. Тогава винаги има сняг и няма хора и е страхотно.
cvetiberova - много неприятно това с брадавиците  Sad Дано бързо ги премахнат.
марианка- Hug Чувала съм следното-дано никога не те стигне това, което майка ти си мисли- май има нещо вярно. Не трябва предварително да се притесняваш, каквото сабя покаже на тържеството, и на открития урок. Не отидете ли, никога няма да разбереш.
доника-много ме разсмя  Joy

Вики също е от разговорливите, но на бащиния си език. Брои до 5 на двата езика, и познава цифрите до 5. Познава и назовава овал, кръг, триъгълник, квадрат и правоъгълник.
Скоро започваме с таблицата за умножение  hahaha Joy

# 117
Моят дреболин спи и аз да ви навестя.Вече изчитането и писането не стават на веднъж,а на няколко пъти.Чета как бърборят децата.Моето слуша и трупа запаси в мозъка си.Още не се издава гласно какво знае.Но го хващам как ни подслушва и разбира.Казвам на мъжа ми да донесе детското столче и една лъжичка...и преди той да е отреагирал...Арен се втурна да тича и пристига бутайки си стола и носейки лъжица от чекмеджето в кухнята.Та явно знае кое как се нарича и слуша какво си говорим с баща му.
Венуш зарадвах се да видя Игличето.Колко е порастнала от последният път когато я видяхме  Hug
Мама Меги сбогувайте се със зимата,че започвайте пролетните тържества и пътешествия.То не може все на една тематика да сте  Wink
Ави,Мариаф какво успяхте за измислите да купите за малките бебоци,като се има предвид,че повечето основни неща ги имате от батковците?А комплекта за изписване  и аз съм нетърпелива да зърна.Как ги харесвам мъничките дрешчици.
Amaretto тази постановка я гледах преди година.Синът на моя приятелка игряеше бодигард,пък едно мимиче беше нещо между Шакира и принцеса...Изобщо приказките не са онова което бяха  Laughing
Фибичка изумена съм от паметливото Йоанче.И дано все пак не го запази този неприятен спомен във времето.
Вики не съм много наясно с антибиотиците.Арен до сега не е пил друго освен вит.С и панадол 2 пъти.Но аз като малка съм пила с шепи,та когато забременях и ми правеха тест ,защото трябваше да пия антибиотик...според антибиограмата се оказа,че съм напълно привикнала към 99% от антибиотиците .И онзи ден гледах в "часът на мама" говореха точно по тази тема.Според мен ако е възможно трябва да се избягват.Но това все пак е хубаво да си го каже и лекаря според състоянието на детето.
йоана77 с интерес чета какво разказваш за двамата послушковци.Как играят на вън ако сте без количка.Играят ли в близост един до друг,да не тичаш в различни посоки?
Веселка -  Heart Eyes за Румчо
Marielaголяма одисея с този аватар,но пък виж какви интерестни познанства ти донася  Grinning Интерестна среща сте имали с бг представители.Много често ми се е случвало пътувайки някъде из чужбина да си бърборя и я в хотела,я в ресторант или на улицата да се окаже,че насрещният човек си е наша порода  Laughing Почти винаги съм се радвала много,но е имало и изключения  Crazy
Кузманка - стискаме палци всичко да е наред с бебко Пламен.
Стели -дано преборваш успешно задачките  Peace
irinii ех,свободааа....Колко е хубаво човек сам да си прави разчетите  Grinning подозирам,че няма по-щастлив на света от Спаси.Времето му с мама ще е в подобаващи дози.
cvetiberova Хубаво изкарване в прекрасна Рибарица.Стскаме палци да мине леко с тези брадавички на Габи  Hug И ще чакаме разказите за почивката в турция  Grinning
Доника и аз съм забелязала ,че много схващат и разбират децата.Та нищо чудно Хриси да не е съгласен да ходиш на работа  Wink Много сладко клипче.
Мари_Анка тези "страшни"ситуации тепърва ще предстоят.Приеми го като подготовка за тръгването на Мими на училище.И двете с Мими трябва да минете през този подготвителен момент.Ето че тържествата и откритият урок ви предоставят тази възможност.Да речем ,че съдбата си знае работата и не случайно ви поставя на пътя тези предизвикателства.Приемете ги и дерзайте! Peace
bazel дано бързо ви отмине каквото и да ви е тръшнало така.Кажи на какъв език говорите в къщи?А ти с Вики?Много хубаво,че знае толкова неща на английски.Българският няма да и избяга като почне градинка и училище.А може да учи нашите на някоя друга дума английска. Grinning Арен проявява голям интерес към това да броя всякакви неща и да определям дали са еднакви или различни.Изпитва ме по цял ден  Mr. Green

# 118
Благодаря на всички за отговорите. Тук лекарите са доста необщителни а като не говоря добре езика ...  Confused Последния път например смятах да попитам дали е наложително антибиотик но преди лекаря му премери температурата и когато го попитах колко е той не ми отговори, та какво остава да оспорвам решението му  ooooh! Свкърва ми иска да ми изпрати нещо имуностимулиращо от БГ. Бихте ли ми препоръчали нещо и дали да го дам сега или есента  newsm78 Някой ползвал ли е influenzinum 15ch или е по-добре осцилококциум(нещо такова беше)?
Ави ще потърся и при Нивеа Бейби. С неътрпение чакаме снимки от покупките за брат4ето на батко Бон  Heart Eyes Обожавам бебешки дрешки.
Ирнии, благодаря за подкрепата  Hug С нетърпение чакам и от теб новини за пола и снимки на бебешки красоти. Спаси сега ще е доволен че мама ще има повече време за игри.
venush много думички казвате, брави на Иги
yoana77 и аз изпитвам същото отпускане и наслаждаване на тишината вечер, пък при теб в двоен размер, представям си  Mr. Green
Vessselka  Румчо си е привърженик на нестандартните пози за сън, може да участва в конкурс в това отношение  hahaha Голям сладур и много е порастнал.
Mariela Gazela таз работа с "Жоро" направо си е за подозрения hahaha Колкото до работата, нали знаеш човек винаги иска това което няма, което е добре, защото живота и би бил скучен и безцелен ако нямаме мечти за които да се борим. Много хора пък си мечтаят да си имат едно съкровище като твоето и да си седят вкъщи да си го гледат. Може би сега ти идва в повече рутината, но живота е пред теб и се успокоявай с мисълта, че няко ден след 10 години работа ще ти се иска да можеш да си седиш вкъщи и да се грижиш за детенцето си и то да има нужда от теб. Трябва да извличаме положителното от ежедневието ни и да сме оптимисти. Така както ни завиждаш, и аз, а съм сигурна и че Иринии, след 9 часа изтощителна работа завиждаме на майките които си гледат децата.  Hug А с това че се излагаш като майка, извинявай ама ако основанието за това е неразличаването на животни, то ... я стига глупости, и за Крис всички животни от фермата на Олд Мак Доналд са "бау-бау"
Кузманка поздравления за гърнето и дано племенниците са добре
Марианка не съм се и съмнявала в Мими браво на нея
Имам притеснения обаче. На прощапулника нали хвана докторските слушалки-сиреч доктор ще става, та да не стане много корумпиран, че една от любимите думи е даййййййййй.
  Joy

# 119
Денис, наистина си имаме по4ти вси4ко от Филип, а пък бебе6ки дре6ки - може6 да се затрупа6. Със сестра ми, живот и здраве, 4 мом4енца за 3 години 6те имаме , толкова мом4е6ки дре6ки на куп не знам дали си представяте.
За бебето и аз купих ново костюм4е/ 6те снимам и аз, 6том сте любопитни  Wink/, поне едно да си е ли4но негово, обиколник и 4ер6аф4ета за второто креват4е, възглавница и юрган4е.
Ина4е в списъка с желаните подаръци съм сложила 5 -6  6и6енца 2 малки Авент, 2 големи, Магик Къп. Все пак това е индивидуално и не се ползва повторно. На Филип му сменям 6и6енцата всеки 3 4 месеца. По-обемното е второ стол4е за кола, съ6тото като на ФИлип, група 123 на Storchenmühle

Кенгуру съм си поръ4ала, за да нося бебе, като ходим на разходка
и последното е степ за коли4ката - buggy board, закрепя се за коли4ката и по-голямото дете може да стой право или да седне да се вози отзад. Друг е въпроса колко дълго 6те се задържи там, но 6те видим...

За от4ета- моя термин е 21 май

Общи условия

Активация на акаунт