Лелеее, колко сте изписали, аз уж влизам да чета, ама сега едва насмогнах....
Както казват в моя роден край Бургас...въх...много писане много нещо!

Сега, подред, а ако някого пропусна, да не ми се сърди!
Веси
радвам се да те "видя"! Кога си идва Али?Марианка :hug:
Мими ще се справи, сигурна съм! Мястото й е сред децата на тържеството. Но ти си го знаеш нали? Вики аз май ще се повторя, но защо не пробваш да му даваш на Крис нещо за засилване на имунитета?
Амаретке много се смях на театъра за снежанка..
Боже, какво ни чака и нас
!Ири чудесно решение да направиш професионална промяна. Аз пък съм чувала, че е добре работата да се сменя на около 5 години. Действа освежаващо и човек не изпада в рутина. Затова, смело напред
!Ави
браво на Сашето, бонбона! И той се е разприказвал яко
. Като заговорихте за думички да кажа и аз нашите умения (макар, че на фона на някои дечковци тук сме много скромни). "Качи" казва, като иска да и помогна някъде да се качи, "Меки" е мече, "тиете" е цвете, "чики" очички", "куачи" кавадратче", "дика" -звездичка, водичка, ръчичка - зависи от контекста...
Има и други, както и порой от думи, които просто не разбирам. Още си бърбори по бебешки и понякога ми се кара с цели неразбрани изречения....
Но ясни фрази, като Мия на Бон есперанс не прави. Също така не обича да повтаря. Аз й показвам и назовавам предмети, но тя никога не повтаря. По-късно като реши сама тогава ми казва думата (аз докато загрея, минават два-три дни).
Абе проговаряме малко нестандартно, но това да ни е проблема.
Меги кажете довиждане на снега и от нас. Целувки на малкия бърборко Лаци
!Мариелка, ей надушихте се баскетболистките а? Ох и аз имам твоя "хормонален" проблем. Ако продължи ще има посещение при доктора.
Ей, момичета окъснях, отивам да се гушна при моите съкровища.
Лека нощ!

Уф, не се чувствам добре с това пролетно неразположение! Припявам си от време на време ей тая
Оказа се, че и тя пише по форумите на bg-mamma, видяла аватара ми и му се зарадвала, та да каже. Ма и аз много й се зарадвах. 
Но въпреки това я вижте какви картинки намира google по тази думичка -
Класиката май вече не е това, което беше...
Кога ще те видим на живо?
хайде до скоро
. Сега само стискам палци всичко да е наред с дребосъчето Пламен.