Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 163
  • 399
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, ето ме и мен- не е чак за хвалба, но все пак да покажа Rolling Eyes
http://bgphoto.net/photos/29668/o633306784506421871.jpg -това е от 14.11.2007г
http://bgphoto.net/photos/29668/o633423165944815000.png  - а това от днес
http://bgphoto.net/photos/29668/o633423166214815000.png 

# 376
На мен желатина ми е много гнусен, като знам от какво се произвеждаSick

Прави ми се маска... косата ми не е достатъчно мръсна обаче за да я мия още и...не знам  май ще ставам да си забъркам нещо  Laughing
Жълтък, кокосово масло + пшеничен зародиш, кисело мляко и розова вода  Sunglasses

reputo  Извинявай, че ще бъда много пряма, но... Има още какво да се желае... Това след студено къдрене ли е? 

# 377
Оф, знам, и аз така мисля, но като ми е такава метлата Sad Не знам вече какво да я правя, нито е къдрена, нито боядисвана, и нито е права, нито къдрава, една бухнала, никаква ooooh! Но си продължавам с маските пък да видим... Tired

# 378
  • През девет планини в десета...
На мен желатина ми е много гнусен, като знам от какво се произвежда.  
Гнусен е ако го ядеш. Нали знаете,че той съдържа много протеини и колаген.Аз ще пробвам Peace Като ми се налепи колагена по плочките на косъма и после като ми стане една дебела косата ще видите...  WinkJoy

reputo не се отчайвай, все има полза.Ще си проличи след време Heart Eyes

# 379
reputo Разбира се! Ще постигнеш резултати, стискам ти палци! Мисля си, че просто не си си улучила съставките  Simple Smile
мартина гнусен ми дори само да го погледна... камо ли пък да го ям  Sick но... от сърце ти желая  да постигнеш дебел косъм от него!  Peace

# 380
Благодаря ви! И аз мисля, че в постоянството е истината Peace Лошото е, че косата ми бързо се омазнява, особено след маска, а хубавото- че иамам възможност да я маскирам редовно!

# 381
То желатина не е ли за сладки??..или аз се бьркам..
мартина ще кажеш ефекта..непременно.. Flutter
reputo наистина има какво да се желае,но то не че мойта е прекрасна де..ама...с постоянство и воля ще има ефект.. Peace Joy

# 382
reputo  Все пак попаднах на твоя снимка на косата от ноември. http://www.bgphoto.net/photos/29668/633306650140796871.png
Ами долния пласт на косата ти тогава е изглеждал много добре, лъскав. Явно само горния пласт е по-изтощен.  Предполагам, че една добра фризьорка би се справила със него Peace  Wink Успех!  Hug
Да! За сладки е, но се получава от колаген,  добит от сухожилия, косми, кожи и кости на животни.

# 383
Да! За сладки е, но се получава от колаген,  добит от сухожилия, косми, кожи и кости на животни.

и ние го ядем...
гледах в един сайт една форумка каза,че нейна приятелка й се сгьстила май косата или й спрял косопада като яла кис.мляко с желатин

# 384
# 385
  • Пловдив
Здравейте, ако може и аз да се намеся в темата с въпрос. А този желатин трябва да се разтвори първо или...? Тъй като той е на гранули или на листове. А смятам, че в шампоан 1 л. няма как да стане това. Confused

# 386
WOMANISH, ще се възползвам от съвета ти много скоро и после ще показвам пак! Wink

# 387
Ама за какъв желатин говорим - растителен или животински?  newsm78

# 388
  • През девет планини в десета...
Момичета само това пишеше в рецептата.Копирах го дословно.И на мен ми се вижда малко шампоана.Пък и желатина като набъбне newsm78 Мисля да си желирам целия шампоан и да го ползвам всеки път,но без да чакам по 10мин. Не ми харесва идеята да престои шампоана на главата ми дълго време. Може и в маската /купена / да си сложа Hug Давайте идеи

# 389
мартина не сьм много запозната с нещата относно с желатина,но в сайтовете,в който прегледах рецепти с желатин не пишеше нищо допьлнително и е много трудно..
и аз ще се радвам  някой да ни светне по вьпроса.. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт