Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 256
  • 399
  •   1
Отговори
# 165
Сладурче кристалите НЕ предпазват косата от изгаряне при изправяне с преса,има други продукти за тази цел,има такава специална тема,ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257234.0

# 166
poli__5  и  аз вече незнам!аз ги ползвам от 3-4 месеца всеки път като си измия косата!на моите пише че предпазват от горещата струя!а да ви питам-вие на колко време ходите на фризюр да ви обирът върховете?

# 167
Каква марка са твоите кристали?
Аз ходя за връхчетата минимум през 2 месеца,максимум през 3.Иска ми се и по-рядко да ходя,но просто си цъфти и това е Crossing Arms

# 168
На фризЮр ходя когато имам нужда не се ограничавам в месеци или седмици,но гледам задьлжително когато Луната нараства,защото тогава расте по-бьрзо.. Peace
Значи мисля да си купя този балсам Импресия..ако може малко инфо..ама искам точно за сресване,а не за мекота.. Hug колко пари..от кьде.. Blush
Днес ходих в една аптека и очичките ми останаха в нея..тьрсих кокосово масло,но вече в 4 аптеки няма.. Tired..Искам да намеря,щом сгьстявало косата!!! Peace

# 169
АМИ ИМАМ 2 ВИДА КРИСТАЛИ-НА СЕРИ И НА БОФАРМА!РЕДУВАМ ГИ!АМИ И АЗ ДРУГАТА СЕДМИЦА ОТИВАМ НА ФРИЗЮР!ИСКАМ НОВА ПРИЧЕСКА!
BuKu Simple Smile~  АЗ ВЕЧЕ ИЗХАБИХ ЕДНО КОКОСОВ МАСЛО!И АЗ ДОСТА ТРУДНО ГО НАМЕРИХ!НАИСТИНА Е ХУБАВО!ПРОБВАЙ!

# 170
ходя на фризьор на три месеца за подстригване на връхчетата, по често ходя за боядисване и т.н.

P.S. SLADYR4E фризьор се пише  Peace

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 21:14 от ru_

# 171
Цитат
а да ви питам-вие на колко време ходите на фризЮр да ви обирЪт върховете?
Цитат
АМИ И АЗ ДРУГАТА СЕДМИЦА ОТИВАМ НА ФРИЗЮР!
Цитат
P.S. фризьор се пишИ  Peace

Ще ме побъркате от смях! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 172
поправих го сори  Laughing

# 173
В чуденка съм с какво да си стилизирам косата, така че да стои естествено. Използвам крем на Гарние, но искам да сменя с нещо друго. Искам косата ми да изглежда добре и на 2-я, 3-я ден.
Благодаря предварително

# 174
ходя на фризьор на три месеца за подстригване на връхчетата, по често ходя за боядисване и т.н.

P.S. SLADYR4E фризьор се пише  Peace
ааа и ти направи  ГРЕШКА !поправяш другите а ти самата грешиш! Shocked Laughing

# 175
Цитат
а да ви питам-вие на колко време ходите на фризЮр да ви обирЪт върховете?
Цитат
АМИ И АЗ ДРУГАТА СЕДМИЦА ОТИВАМ НА ФРИЗЮР!
Цитат
P.S. фризьор се пишИ  Peace

Ще ме побъркате от смях! hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy

SLADYR4E виж,а и за всички,който желаят  http://www.astrohoroscope.info/kosa.htm

# 176
В чуденка съм с какво да си стилизирам косата, така че да стои естествено. Използвам крем на Гарние, но искам да сменя с нещо друго. Искам косата ми да изглежда добре и на 2-я, 3-я ден.
Благодаря предварително
newsm78 newsm78 newsm78

Момичета, може ли да не разводнявате темата в глупави спорове newsm78

# 177
Да се отчета и аз от резултата в неделя. Първо намазах цялата коса с масло от карите. Постоях около 2 часа. През това време си бях забъркала хума /синя/ с вода. Тя беше станала на доста гъста кашичка и прибавих към нея малко алкохол. Намазах с тази смес косата върху маслото, сложих шапка и хавлия и постоях още мъничко... Накрая измих с шампоан и сложих и балсам - ползвам този на Арома фреш с невен. Горе-долу съм доволна от нега. Преди години беше по-хубав... Вече се замислих дали да не си взема и аз на Импресия, но те напоследък са пуснали няколко вида... ooooh!

# 178
За стилизанти има поне 5 теми, нека не ги обсъждаме и тук.
Писането с големи букви се приема за викане/крещене.
Неграмотността не ми пречи, което не означава пък, че не ме дразни, което пък съвсем не означава, че не се смях като луда в тоз` среднощен час...

# 179
Викче, на мен кокосовото масло ми стана едно от най-любимите за отрицателно време. Наистина е добро. Ще го намериш, не се ядосвай  Peace

Сладурче, ти как го ползваш кокосовото масло - мажеш преди маска ли и как? Аз лично го втривам в корените вечерта преди маска, спя така и на другия ден маска и мия.  Peace

Мис Арк, имам едно предположение за Зизи, но няма да го казвам, защото е твърде сериозно, а тя може да е суеверна и затова да не казва... пък и ти като не казваш, това изглежда напълно възможно. Каквото и да е, надявам се скоро да се появи, че взе много да ни липсва.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт