Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 269
  • 399
  •   1
Отговори
# 210
Аз стимуланта го прибавям кьм маската,а няколко пьти се мацах само с него..ми мисля,че ми се отрази добре..
Anelia85 само ти можеш да разбереш как ти действа,защото и аз се оплетох от кокосовото масло..едни го харесват,други не

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 18:59 от BuKu :)~

# 211
Аз също държа на мненията след ползването на даден продукт, отколкото на чуденките "Да го ползвам ли, или да не го ползвам..." Rolling Eyes

# 212
Аз също държа на мненията след ползването на даден продукт, отколкото на чуденките "Да го ползвам ли, или да не го ползвам..." Rolling Eyes
Подкрепям!  Peace

Анелия, според мен е прекалено. Ти Стимуланта като го сложиш в маската пак действа. Или аз бъркам... Rolling Eyes Нямам идея. Ама ти си знаеш.

Аз и друго не мога да разбера - как спите с намазани коси с масла. Толкова некомфортно ми се струва. Другото, което аз четох и разбрах, което Зизи каза е, че продуктите се поемат до 30 мин. Какъв е смисъла да се стои цяла вечер с масло или каквото и да е, аз не разбирам. Честно. Или просто мисълта, че сте изкарали 7-8 часа с нещо на косата си ви кара да се чувствате добре....самовнушение ли.  Rolling Eyes

# 213
  • София
На мен също ми е много некомфортно да спя намазана с масло или нещо подобно Rolling Eyes

# 214
  • Madrid
Джей,Мис Арк,благодаря ви за отговорите! Simple Smile
Аз съм в почивка и правя маска предимно със стимуланта на Икаров и пшенично масло в краищата-доволна съм!Това,от което не съм доволна е поливането на косата ми със отвари или вода с оцет,винаги краищата ми са сухи след това.
Анелия-или добави стимуланта към маската,или го прибави към кокосовото масло,аз така бих направила.

# 215
Anelia85 аз кокосото масло си го мажех на косата 1 час преди да я измия!последния път имах малко и го добавих към маската от маска(за която благодаря че ми казахте)  bouquet и аз си купих стимуланта на Икаров и от утре го почвам!мисля първо да си намажа косата дикректно,а и в маски ще го добавям.миризмата му е доста ОСТРА и СИЛНА,ама щом искаме дълги коси трябва да траем нали.. newsm44

# 216
Момичета, много ви благодаря за отговорите и мненията!
 Кафе, преди малко си измих лицето с розова вода и после с кръгови движения мацнах с кокосовото масло... и познай за кого се сетих  Joy (реална приятелка да ми беше, нямаше да стане така)

Викче, така е, права си, но аз съм постоянна в харесването на кокосовото масло  Mr. Green Ползвам го за какво ли не - коса, кожа, ръце, нокти... За стимуланта тепърва ще видя как ще ми се отрази. Не мисля обаче, че ще бъде нещо лошо, защото са само масла, а аз така или иначе ги ползвам редовно.  Peace

Анастейнджълче, така и ще направя - ще го прибавя в маската, примерно 1 ч. л като за начало  Grinning  А за спането с намазани коси - аз нямам проблеми и не ми е изобщо дискомфортно, защото втривам само в корените, косата ми по дължината не е мазна. То кокосовото веднага попива, така че след минутки изглежда така, сякаш не е мазана изобщо.  Peace

Илиндичка, предложението ти ми допада определено - освен към маската, някой път мога да добавя и няколко капки към кокосовото за предната вечер преди маската.  Peace

Сладурче, и мен не ме притеснява миризмата, и за кокосовото -  Peace

# 217
Anelia85  ТИ ОТКОГА ЗАПОЧВАШ СТИМУЛАНТА?

# 218
Четвъртък  Peace

# 219
Момичета, много ви благодаря за отговорите и мненията!
 Кафе, преди малко си измих лицето с розова вода и после с кръгови движения мацнах с кокосовото масло... и познай за кого се сетих  Joy (реална приятелка да ми беше, нямаше да стане така)

Hug   bouquet

# 220
Днес ми е ден за третата маска  newsm44
Момичета, много бързо все да ми се омазнава косата нещо  Confused вече два дни едвам-едвам изкарва  Sad

# 221
Днес ми е ден за третата маска  newsm44
Момичета, много бързо все да ми се омазнава косата нещо  Confused вече два дни едвам-едвам изкарва  Sad

И на мен днес ми е ден за маска  Crazy (или днес, или евентуално утре).
Одеве, тъй като косата ми вече е мръсна, си впръсках тоник Билка в косата. И след това я вързах на конска. Нямаше начин  Confused

Чудех се, след като в разбиването на митовете се оказа, че не трябва шампоана да се сменя толкова често, взех да се замислям като на всяка маска сменяме про някой продукт, дали е добре за косата или....  newsm78

# 222
аз пък днес ще се намажа със стимуланта!вие по колко пъти си миете косата и кога правите маските?
аз в сряда се мажа с някое масло или сега със стимуланта а и после слагам купешка маска
а в неделя си забърквам някоя домашна маска

# 223
  • През девет планини в десета...
Момичета не ви ли стават много мазни косите от толкова много "обгрижване" ? И аз се плескам/не помня от кога не съм се мила само с шампоан Mr. Green/ ,но като че ли започва мнага да ми се мазни косата.Вече не издържа и три дни ooooh! Tired

# 224
Кафе -   bouquet , не знам колко е добре да се сменят продуктите, по-специално шампоаните, но за пореден път се убеждавам, че митовете са донякъде нещо относително. Това, което е табу за едни, е задължително за други, въпрос на коса  Flutter На мен лично смяната на шампоани ми се отразява добре, а в един момент редувам добре познатите вече, докато имам приятелка, която от години си ползва един и същ шампоан и е много доволна. Още повече, шампоанът е на Avon.

Сладурче, аз мия два пъти в седмицата като и двата пъти правя домашни маски - така е от години, свикнала съм и някак си, ако не направя имам чувството, че съм лишила косата си.  Peace

Мартина, имаше моменти, в които и за съм си мислила това, но бързо се разубеждавам. Моето мнение е, че щом косата е дълга, всекидневно подложена на всякакви "изпитания" от типа - вятър, цигарен дим, студ, дъжд и т.н., и не на последно място, щом държим за е здрава и хубава, редовните домашни маски са нещо задължително. Така както се храним ние, така се храни и тя!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт