Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за майчинство във Великобритания?
Какви са някои интересни атракции в Ливърпул?
Какви са изискванията за влизане във Великобритания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за майчинство във Великобритания?
Във Великобритания работодателите плащат майчинство, ако отговаряте на условията за SMR (Statutory Maternity Pay). Ако не отговаряте, но сте плащали НИН (Национален осигурителен номер), можете да се класирате за MA (Майчинство позволение), което се отпуска от HMRC (Нейно Величество's Revenue and Customs). Детските надбавки, известни като детски, се изплащат директно по сметка от HMRC.
-
Какви са някои интересни атракции в Ливърпул?
-
Какви са изискванията за влизане във Великобритания?
-
Какви са цените за транспортиране на багаж от САЩ до Великобритания?
-
Какви са препоръките за кафе машини и кафе в домашни условия?
? Плодове слагате ли допълнително, с какво мляко - обикновено краве ли, захар слага ли се??? Никога не съм правила на малката и много искам да пробвам. И какви са тези овесени ядки, може ли да ми пуснете картинка, че те са толова много видове че незнам направо
. Много благодаря и извиняваите за простите ми въпросчета
. Лека вечер
.
, преди малко си поръчах безкофеиново кафе, защото не мога да заспя до 2-3 нощем
но пак ще ти се обадя де. Ние ще ходим до
Иначе до 2-3 годинkи трябвало да се дава пълномаслено мляко. Ето в този сайт, 
Обаче вчера бях в градинския център, да си взема две сакъзчета и там като видях колко големи са им кадънките
Дори вече цъфтят