ОКТОМВРИЙЧЕТО върти се бясно - ту наляво, ту надясно ...

• 13 005
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Ариана,като се стигне до там сигурно ще умра от страх!!!!!!

# 91
Така си мислиш аз съм такова шубе ама като отидох в болницата се мобилизирах и чаках само да свърши и да го видя Simple Smile
Не е толкова страшно всичко ми мина като в съм след 30 мин бях готова пак да раждам  hahaha
И сега си ме е шубе даже повече защото ще ходя при непознати лекари.
Но пък знам че като дойде момента ще се справя няма начин

# 92
Аз пък (9г.с съм) уж съм същите килограми както преди, а вече не мога да си закопчавам копчето на панталоните, дънките  Confused.
И аз съм много уплашена от раждането, и сигурно колкото наближава ще ми става по страшно и като се познавам няма да мога да спя, ще съм много притеснена Sad.

# 93
Здравейте Simple Smile
аз днес се поразходих малко Simple Smile
май взе да ми минава малко по малко гаденето... даже от веме на време ми се прияжда сладко Simple Smile
и аз съм същите килограми... но коремчето ми е порастнало....
даже вчера гледах че съм свалила 1 килце.... но може би днес съм го наваксала, понеже изядох 3 филийки Бонус с масло и кашкавал Simple Smile
лека вечер мацки и до утре Simple Smile
Сев успех на изпита
На новите момичета, добре дошли при нас   bouquet

# 94
 СевУСПЕХ на изпита утре!Ще стискаме палци!

# 95
  • Lovech
Честита Първа пролет от мен! Да сте хубави, усмихнати и щастливи, мили бъдещи мами!
Добре дошли на новите попълнения! smile3525
Севдалинка, успех на изпита! Докладвай за резултата. smile3529
Не се тревожете за килограмите, аз сега започвам толкова, колкото първата бременност бях преди да родя. Всичко ще се оправи, да са живи и здрави малките човечета.
Моето детенце днес е болно и с температура, надявам се да се оправя по-бързо, и да не се разболявам и аз.
Лека нощ и приятна неделя.

# 96
И аз съм горе долу така е не точно ама почти.Но след това пак ще стана 55 навила съм си го само да се повастановя след раждането

# 97
Аз на килограми нищо не съм качила, обаче не ми  стават дрехите и направо съм се ошашкала. Всички панталони нося разкопчани, а за ризи да не говорим, бюстът ми е станал толкова внушителен, че и те ми стягат....

# 98
И аз започнах да си разкопчавам панталона.Трябва да си купя нови с ниска талия или с ластик newsm78

# 99
Мацки, добро утро!

Аз днес ще ви се похваля, станах вуйна   ylinfant. Моята балдъза е родила тази сутрин в 6 часа сутринта, както си нямаше никакви изгледи.

Черпя ви виртуално   party023 beer3 beer3
 Ааа, ще отида един ден да му сменя памперса  smile3534  love001

# 100
Добро утро момичета !
galinaig честито - да е живо и здраво детенцето   bouquet Ето сега ще има от кого да гледаш  Laughing
Днес уж щеше да е слънчево ама нещо за сега не ми  е много такова  Laughingно може по-късно да се оправи де  Laughing
От мен за сега хубав почивен ден  Hug

# 101
  • София
здравейте!

Галина, честито ви бебче!

И на мен всичко взе да ми стяга на корема, но съм 1-2 кг. отгоре.Но корема и паласките се оформиха за отрицателно време.

Аз още кашлам като магаре, но утре трябва да съм на работа. Tired

Енигма, и аз съм решила да щурмувам индийските магазини за дрехи с ластик. Ти в кой магазин ходи?

# 102
Здравейте мацки.
Галинаг честит нов член на фамилията ви   bouquet
При мен килограмите се трансформират. Панталоните отесняват в талията, а оширочават на ханша и бюста започна да става като преди година, за което се радвам.
Гаденето почти отмина, но сега се започва етапа с яде ми се това или онова  Crazy Добре, че почна сезона на салатите, че не ми се мисли иначе. Въпреки че предния път качих 18 кила, от които 13 свалих да 2 месеца.
Относно раждането не е толкова страшно. Най - важното е да слушате какво ви казва лекаря и да изпълнявате послушно, колкото и абсурдно да ви звучат някой неща  Mr. Green
Като гледате колко мами сме тук със съвсем малки деца, значи наистина няма нищо страшно, а после момента е най - прекрасния  Hug

# 103
Добро утро и от мен Simple Smile
Честито Гале, да ви е живо и здраво бебенцето   bouquet Simple Smile наистина ще натрупаш опит:)
аз днес май ще пиша курсова работа, така че аз бих предпочела да е по-мрачно за да не ме е яд.....
но нека грейне слънчице, поне вие да можете да се възползвате Simple Smile
Целувки от мен, аз ще нападам информацията Simple Smile е ще надничам като ми писне Simple Smile
уф аз днес съм с ужасна мускулна треска на корема и се чудя откъде... сещам се за една възможност, но чак пък толкова  Embarassed
Чаооо засега  

# 104
Renni магазина от който си взех панталона и полата е на Красно село,до пицария Мис Каприз - той е китайски и друг път съм си взимала от там неща и съм доволна.И аз като теб вече си имам паласки ама здраве да е  Laughing 
Elichka съчувствам ти искренно,че трябва да пишеш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт