Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да направя изследване за хепатит В в Младост?
Какви напитки могат да се консумират за лечение на кашлица?
Кога се извършва първият скрининг за синдром на Даун?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да направя изследване за хепатит В в Младост?
-
Какви напитки могат да се консумират за лечение на кашлица?
-
Кога се извършва първият скрининг за синдром на Даун?
-
Какви напитки мога да приема за главоболие по време на бременност?
-
Как мога да получа болнични и направление за раждане, ако не съм в женската консултация?

, така че не е гаранция, че ще зарадваш дъщеричката 
. Макар че каквото и да е - да е живо и здраво, само това е важното
много съм зле
. Какво е това писане?
, и си легнахме късничко.
.

Докато се върна от преглед и вие ръцете сте си изписали.
И като се качих пред кабинета на доки 5 човека преди мен и няма място да седнеш. А на мен ми е премаляло, лицето ми сигурно е било сиво щото доки като се показа на вратата се уплаши. Аз предио това ходих до 00 да се плискам с вода защото направо ми чернееше пред очите. Никой от чакащите не ми направи място да седна. Доки каза да влизам преди всички за да не припадна, а аз сед ърпам че ми е неудобно от хората които пререждам (някои бяха даже без час). А те стоят и зяпат вместо да кажат "няма проблем, щом ви е лошо влезте". Извиних им се все пак щото ме гледаха все едно съм им изяла десерта. Вътре ме сложи да легна, измери кръвното обаче се оказа хипогликемия. Трябвало да хапна нещо сладко. А на мен ми е противно сладкото откакто съм бременна.
Като излязох онези отпред толкова нагло ме гледаха а аз съм седнала пак да им се извинявам и да им благодаря (все едно те ме пуснаха да вляза
). За първия скрийнинх за Даун който го правят в 11-14 г.с. ми каза че е излишен, само взимали парите на хората, тя нали ме гледала. Еми доверих й се. Каза че тя ще ми каже като дойде време да отида в 16 г.с.
/и си говорите за лекарите там, а не съм компетентна по този въпрос и магазините за бременни. Много се радвам и ми е интересно да ви чета. Аз съм добре започна се с гаденето сутрин и следобед..та хапвам по нещо да мине.Относно килограмите и аз съм качила доста.На 27 влизам в трети месец, а вече съм +2