Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да направя изследване за хепатит В в Младост?
Какви напитки могат да се консумират за лечение на кашлица?
Кога се извършва първият скрининг за синдром на Даун?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да направя изследване за хепатит В в Младост?
-
Какви напитки могат да се консумират за лечение на кашлица?
-
Кога се извършва първият скрининг за синдром на Даун?
-
Какви напитки мога да приема за главоболие по време на бременност?
-
Как мога да получа болнични и направление за раждане, ако не съм в женската консултация?

Много е палав и сигурно няма да ми е лесно и с още едно дете, но няма за кога да отлагаме и чакаме, въпреки, че не беше планирана бременноста ми. Винаги сме искали две деца, беше въпрос на време. В моимента ходя на курс по френски и с това ще си уплътнявам времето.
много здраве ,късмет, успех и да си много обичана. 
И двамата работим в транспортна фирма ,която се занимава с автобусен и товарен превоз.Имаме си котарак ,който е голям разбойник,но пак много си го обичаме.
.Аз все още се мажа с лосион за тяло на Бетина Барти който не е специален за стрий.Но като се прибера в БГ други ден ще си взема нещо специално.А тези лосиони дето ги коментирате наистина ли миришат , а след като попият в кожата и тя ли мирише по същия начин.Иска ми се да си взема нещо хем да върше работа хем да мирише приятно.За дрехите и аз мисля че има доста еластични материи които биха били подходящи за нас.А и тези индийските магазини имат доста интересни стоки за лятото ,полички туники.И аз станала раздразнителна и понякога всичко и всеки ме дразни, но това си е нормално впредвид нашето състояние.За пъпките те винаги са ми излизали от време на време особено но брадичката,но като се гледам не съм се опъпчила допълнително, дано и за напред да е така ,че ги мразя тези пъпки.
Боята не е вредна, аналогично е положението с лака за нокти или гримовете
Това са някакви измислици премислици, ето имаше лекар между нас нека каже какава е ситуацията
, и идва един момент в който си мислим, че те ще припаднат/нали уж са силния пол/, че повече няма да иска да те погледне като жена, че като те види гола и винаги ще се сеща за момента в който е припаднал и още куп оправдания според мен.