Извинявам се, ама ако ще си чешем езиците "За" и "Против" китайските стоки по-добре да се пусне анкета. Мое мнение е, че стоките им са опасни в доста случаи. Имаше един списък с опасните стоки и повече от половината неща бяха произведени в Китай.
Ta 6te vidim...A za Hauk ili kakto tam bqha, 4estno kazano sym protiv, mn sa tejki...kato tankove sa napravo.I se razskyrcvat sled nqma i godinka.

А съм съгласна и с това за производителя - Mercedes si e Mercedes, без значение дали е сглобен в Китай или в Европа. Що се отнася до моите колички - първата беше Mc England, с големи гуми и се оказа здрава и минаваше навсякъде, обаче беше много, много тежка - уф как се изтормозих! Като порасна малко му взехме лятна - на Hauck /модел Phoneix6/ и като цяло съм доволна от нея - на сина ми определено му беше удобна и за возене и за спане - седалката се накланяше достатъчно назад, а пък отпред се вдигаше и му подпираше крачетат да не висят. Овен това е много здрава. Единствения недостатък според мен е, че колелетата бързо се разскърцаха та непрекъснато ги смазвах с машинно масло и няколко пъти съм я разглобявала да ги мия. Това е от мен. За другите колички не зная - със сигурност има по-добри, но все пак нещата опират и до пари. Желая ти успешен избор.