ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 246
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Много благодаря  bouquet
А какво значи "обръщаш се кош"? И какъв е зимния кош- като се сложи като Джордани комбинираната трио ли изглежда? newsm78
И колко струва тази количка?

# 166
  • Варна
Здравейте! Четох обсъждането на списъците с покупки и напълно съм съгласна с казаното от Агата и Тити. За каката накупих всичко до последната безопасна, и след това подарявах неизползвани вещи,така че - нищо не се губи! Вчера видях помпа за кърма на Чико, която е със същата форма като тази на Авент - някой има ли отзиви?

# 167
Да ти кажа честно, аз имах доста трудности с помпа спринцовка и една друга подобна. С авентската се родих..или ми се регулира кърмата. Истината е, че се успокоих и нещата си тръгнаха нормално. А за реални впечатления може да каже някой, който е пробвал и двете в един и същи момент. Имам приятелка, която не беше доволна от нея...Но пък не е казано, че при всеки ще е така. Може да си вземеш 2 употреба, ако не те притеснява. На половин цена са обикновено.

# 168
Здравейте! Четох обсъждането на списъците с покупки и напълно съм съгласна с казаното от Агата и Тити. За каката накупих всичко до последната безопасна, и след това подарявах неизползвани вещи,така че - нищо не се губи! Вчера видях помпа за кърма на Чико, която е със същата форма като тази на Авент - някой има ли отзиви?
Аз бях писала за помпа Чико, но с гумен накрайник, като на апарат за кръвно. Измъчих се с нея, мъжът ми също, а момичето в стаята каза, че все едно е в гумаджийница Mr. Green
Гледам сега са направили подобна на авентската, но за какво ти е копие, вземи си оригинала. Аз по-късно се сдобих с Авент, несравнима е.

# 169
  • Варна
Не, не, нямах предвид спринцовките - мъка! Говорих за тия на Чико дето са със същата форма като авентските. Няма да рискувам и ще ви послушам. Само още един въпрос - за ръчните или за електрическите на Авент говорите?

# 170
Здравейте, момичета   bouquet
Дуцка, и на мен взе да ми се гади отново  Tired Като добавим гаденето към натежаващия корем, май ще става все по-весело, а  #Crazy
Астарта, жалко че Алекс е болен Sad Дано да се оправи бързо  Praynig
Зимен кош мисля да изчакам и да взема ако има нужда от него. А това май ще стане ясно като се роди бебока, жз.

Имам един въпрос към настоящите мами - вие всичко ли стерилизирахте?  newsm78

# 171
Астарта, дано Алекс оздравее бързо!

Значи за помпа за кърма като че ли за Авент чета най-добри отзиви. В списъците е най-добре май да си пиша въпросният уред и марката срещу него, хем да не забравя (щото те не са една и две марки за помнене на какво ли не) пък и като стане въпрос за купуване, да не ме боли глава.

# 172
  • София
И аз бех с помпа на Авент-несравнима е .  Peace

# 173
  • София
Здравейте!  Hug
Записвам се и отивам да правя картофени кюфтета...  Blush
Виждам, че сега най-актуална е темата с количките. Не смея да чета много, че според мъжа ми е супер рано да се мисли, та да не ми е гадно после.
Иначе да ви се похваля - вчера братовчедка ми роди. Бебето се казва Симеон и сега чакам снимка. Вчера точно и мъжът ми имаше рожден ден и сега са си на една дата двамата.  Wink
Успешен ден!

# 174
Здравейте ,момичета!
Астрата,дано дечко по-бързо се оправи.Наистина кофти работа.Калоян нещо се е разсополивил и разкашлял,ще видим до къде ще го докараме.Взех превантивни мерки,но знае ли човек.
Не знам при вас как е,но тук един слънчев лъч не се вижда,а уж щеше да е 23градуса и слънчево..... Cry
В кащи такъв ремонт се е развихрил.Мъжо направо се скапа вече,ама няма как.След детската/приместихме се засега тук да спим/почна и в спалнята да действа.Оказа се,че трябва да сменяме паркета и елате да видите .....ужас, Crazy,кога ще се оправим,не знам!

Веждам,че пак споменавате темата за помпите.Първия път бях с помпа, тип спринцовка,направо се побърках.Това "цедене"след всяко кърмене,ме тормозеше много.Сега съм решила да си взема на Авент!

# 175
  • София
Ох Саксофонче много ти е сладка втората лентичка Heart Eyes Навява ми спомени Flutter

И аз ви препоръчвам да си вземете помпа втора употреба, има много запазени Peace
Аз старата я дадох на снаха ми и сега си взех от една позната, която я ползва само 1-2  дни в болницата и пи хапче за спиране на кърмата. Сега само шише трябва да си взема Wink

Межу другото не съм решила какви шишета да си взема  Thinking Коя марка, дали да се стъклени newsm78

Ей, като имам време да пиша и все няма никой във форума Rolling Eyes

# 176
е, аз заложих първия път на Авент и камера.
Много съм доволна от Камера, хем са евтини,  хем са здрави, а и не харесвам извити шишета с тръбички в тях, дето не знаеш как да ги измиеш.

инка26 похвали ли се, че има рожден ден днес?   bouquet

# 177
Inka26 newsm59 newsm38, не се спотайвай, а почерпи виртуално! Mr. Green

А от къде се купуват помпи втора употреба newsm78? Дали ако се съберем мамите с предпочитания към помпите Avent някъде няма да ни направят прилична отстъпка newsm78, то се е видяло, че ще се харчат много пари де, ама само щуротии ми се въртят в главата Embarassed
Чувала съм, че шишетата на Avent са най-хибави! Според мен докато е много малко може и стъклени, но като попорасне и започне да ги хвърля по земята, за предпочитане са пластмасовите. В книгата Близо до бебето на последните страници са изброени безопасните пластмаси!

# 178
За помпата Авент става въпрос за ръ4на Simple Smile. Как не са измислили кра4на помпа тези хора зна4иии Joy

Аз вси4ко стерилизирах, абс. вси4ко

# 179
  • София
Пепита® измислили са на ток Laughing

Katinche В продавалника се продават Peace Важното е да попаднеш на запазена. Аз първият път взех една за 45лв с голямо и малко шише Peace Беше ползвана 1-2  седмици.
А сега пак за 45лв без шишета но е чисто нова Wink поне знам от кой е .

Общи условия

Активация на акаунт