ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 291
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Шишетата на Авент пък аз не харесвам. Бибите им бяха много твърди за Пепи, който сучеше на мекото ми зърно и силиконовата биба му се стуваше много твърда. После взех на Чико каучук и беше много по-лесно за него да суче от шишето. А и шишето на Чико става на помпата на Авент Peace

# 181
  • София
Аз пък не съм доволна от каучукувите биби и на 2-рия месец ги смених всичките. Много се захабяват и започват да лепнат  Rolling Eyes И някои мари вече не ги произвеждат, защото се установи, че развъждали бактерии Crazy
Иначе и аз взех в началото 5-6 шишета с каучук и после давах още 20-тина лева да сменям само биби Crossing Arms

# 182
  • Варна
Тити, разконспирира ме. Направо вече съм си Инка27.
И понеже така и не се светнах как да сложа снимка в поста, въпреки че от вчера тренирам, ще ви почерпя с това:
http://www.vbox7.com/play:37fe8122
Всеки да си избере, каквато обича   chef.
Както казва моят мил, в момента съм мозък и 3/4, като аз формирам 3/4, понеже нищо че бебето не се е родило вече има повече от мен, понеже е момче  Joy Joy Joy. Много го обичам  Laughing.
А, ето Ви прясна снимка, да ме видите остаряла.
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226772');
Времето е направо ужасно.
И на мен ми се  Sick, но си похапвам, щом ми поотмине, то си ми личи  Embarassed.

# 183
инка, пробвай тук да ка4иш снимката и после копираш УРЛ/то, слагаш [img] tuk URL-to [img]  и си готова.
Много си хубава на снимките  bouquet. Само корем4ето е пораснало. Браво  bouquet

# 184
  • София
Инка   bouquet  hbday

Мерси за виртуалната почерпка, само дето сега обмислям да стане реална  Flutter

Какво ще кажете за тези колички, доста ме впечатлиха:
http://www.firstwheels.nl/en/

# 185
ИНКА, явно аз не успявам да ти обясня както трябва. НАмерих нещо за теб. Виж тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 186
Инка26, честито подмладяване!!!  newsm59  party023
Желая ти само хубави моменти и през юли- най- гушкавото бебче!!!  Hug
Много си хубава!

# 187
Инка, Честит Рожден Ден  bouquet! Здраве, щастие, любов и през юли един не много ревлив бебчо Hug!

Нова бъдеща мама, количката на Кенгуру е едно към едно с тази на Джордани. Цената на количката е 210 лв в Пиги'с Хаус. Там нямаха кошници от същата марка и си я взехме кошницата от магазина на Мони в Илиенци - 67 или 69 лв, адаптори за количката, за да се закачва кошницата на нея струват 12 лв. Отделно се продава зимния кош - 105 лв, който аз не взех, но сигурно ще го взема и него, защото количката изглежда много сладка с него. Значи всичко излиза около 400 лв, дори малко по-малко. Има чанта, покривало за краката, няма комарник и дъждобран. Ето тук може да видиш и характеристиките й: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=829. А обръщащ се кош означава, че в летния вариант може да возиш бебето и с лице към теб и с лице напред. Тази опция Джорданито я няма Wink. Тежи 9 кг в летен вариант и 11 кг с коша за новородено.

Алекс и днес като заспа на обяд повърна от храчки. Утре сутрин сме при лекарката и сигурно ще ни изпише АБ Sad.

Дуци, Майра беше писала, че ще отсъства няколко дни Peace

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 16:21 от Астарта

# 188
  • Варна
Честит Рожден Ден, Инка !!! Много здраве, любов, усмивки и хубаво юлско бебе!!!

# 189
  • Варна
Пепитка, започвам да чета как да се справя с тези картинки, че ще с  #2gunfire.
 И много си мила  Hug, но изобщо не е само на коремче, преди бях доста слабичка  Embarassed.
Аз пък четох само хубави отзиви за каучуковите биберони, имам една залагалка на чико, подарък от списание, пише че трябва хубаво да се изварят, защото имат лубрикант, може би затова са лигави  newsm78.
Пухтулка, тези колички изглеждат чудесно. Каква им е цената? И къде има повече инфо?

# 190
  • Варна
започвам да чета как да се справя с тези картинки, че ще с  #2gunfire.

Инка, като пишеш отговор, горе при шрифтовете има една опция - Вмъкни Изображение - /най-вляво е, като снимка в рамка/ преди това си намираш това което искаш да покажеш в  и поставяш адреса на изображението м/у двете [img]-та.Това е  - в отговора ти излиза картинката ...

# 191
Инка, картинка най-лесно можеш да си качиш, като я качиш първо някъде в интернет - snimka.bg, webshots.com или някой друг сайт. След това кликваш с десния бутон на мишката върху картинката и в properties има адрес, който започва с www...., копираш го и после в постинга ти го пействаш като пред него изписваш [img], а след него /img]. Дано съм била полезна Peace.
Весито ме е изпреварила, нейния вариант е по-лесен Wink

# 192
  • Sofia

Нова бъдеща мама, количката на Кенгуру е едно към едно с тази на Джордани. Цената на количката е 210 лв в Пиги'с Хаус. Там нямаха кошници от същата марка и си я взехме кошницата от магазина на Мони в Илиенци - 67 или 69 лв, адаптори за количката, за да се закачва кошницата на нея струват 12 лв. Отделно се продава зимния кош - 105 лв, който аз не взех, но сигурно ще го взема и него, защото количката изглежда много сладка с него. Значи всичко излиза около 400 лв, дори малко по-малко. Има чанта, покривало за краката, няма комарник и дъждобран.

Много благодаря  bouquet Количката изглежда добре, непременно ще я погледна в Пигис. Последен въпрос- има ли гаранция?

Инка  nbirthday С тези торти така ме разяде, май и аз ще хукна да ги реализирам Sunglasses

# 193
  • София
Инка,
тези колички съм ги виждала в магазин 9+. Цветовете им са уникални и изглеждат доста стабилни /аз основно това гледам като избирам/. Цената мисля че е някъде около 1000лв ама не съм сигурна. Иначе засега фаворити са ми някои моделите на Chicco, но още съм в процес на размисъл  newsm78

# 194
  • Варна

Успях  Joy Joy Joy!
  Hug, Ви!
Успокоих се, начина на Весито е идеален за моите скромни способности.
Отивам да правя салатка.

Общи условия

Активация на акаунт