ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 288
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Бравоооооооооооооооооооо Mr. Green!!! newsm44

# 196
Инка 26, честит рожден ден! Много здраве, щастие и най-сладкото, здраво и спокойно бебче през юли!  nbirthday
Ето прясна снимка и на моето коремче  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227168&photo=5
Астарта, дано малкият се оправи бързо  Hug
Като започнах да пиша и забравих какво исках да кажа Simple Smile, така че засега това е от мен.

# 197
  • Sofia
Ама много сте фини всички Laughing Kupa, страшно дупе Peace

Така, аз свърших 3 полезни неща - разходих се в парка, купих си торта (че Инка ме изкуши с тази почерпка) и видях една мама с въпросното Cangaroo, точно в синьо. Питах я дали е доволна, има го от 7 месеца, каза, че проблеми няма, много е доволна, даже зимата е изкарала без зимен кош (но пък и бебето не е извеждано кой знае колко). Тя си е купила само базовата количка, без коша за кола и зимния кош.

# 198
Момичета  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45, много съм разстроена!!!

Усетих силно опъване по талията и като погледнах СТРИИ ooooh! ooooh! ooooh!, досега ревейки се мазах с мас (свеки ми я беше направила и се канех да я хвърля)! Отвратително е, като се има предвид, че по принцип не ям месо (сега ям, заради малкото). Болезнени са и щипе, като се мажа дори и с мас. Колкото и ванилийки да ми беше сложила свеки пак щеше да ми мирише отвратително  Crossing Arms

Ох, само вие можете да ме разберете, голяма сте ми разтуха Hug Hug Hug

kupa, мъжо севсем случайно ти видя снимката (съжелавам за което  bouquet) и ми зададе следния върпос: "Това момиче сигурно ли е, че е бременно" Joy

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 18:31 от Katinche

# 199
Катинче, не се шашкай!  Hug
Аз и друг път съм казвала- използвам крема на Mustella, който е 2 в 1 за бременни, пише, че предпазва от поява на стрии и освен това подхранва кожата и заличава новопоявили се такива. Ако искаш- пробвай, за сега тумбакът ми е пораснал с 26-27 см. без проблем!  Thinking

# 200
Шмилянка Hug, мазах се с него и нямах никакви оплаквания, но реших, че е хубаво да ги редувам ooooh! Май ще си го купя пак! Гърдите ми са мазани само с Mustela и въпеки, че смених чашката от B на D, нямам никакви никакви оплаквания Praynig!

# 201
  • Sofia
Катинче, мажи здраво всичко каквото имаш.

Маста е добра идея, заедно с кремовете.

# 202
  • Варна
Купа, то и коремчето ти едно такова малко. Аз се чудя защо гърба ме боли така зверски  #Crazy. Направо 5 минути немога да стоя изправена.
Катинче, а като мажещ правиш ли лек масаж? Мисля, че и това е важно. Аз се мажа навсякъде с най- обикновено бебешко мляко, неизвестна марка. Засега нямам нови стрии, това незначи це няма да се сдобия, а съм качила 11- 12 кг. Сега мисля да си взема бебешкото на хип, много сладко ми е шишенцето  Laughing. А тези за бременни против стрии са безбожно скъпи, все ми е съвестно да си купя. А пробвали с маслата на икаров?

# 203
  • Sofia
Аз се мажа с Икаров. Малко гадничко мирише, но става. Редувам го с бебешко олио на Нивеа и тоалетно мляко Талодерма.

Преди това пробвах Мустела, но не ми попива добре и едно такова бяло остава.

По принцип кожата ми не е никак суха и вечер като се намажа седя по 1 час гола че да попият нещата, ама все пак не пропускам да се мажа- страх лозе пази. По-добре така отколкото да рискувам дали ще ми се появят стрии.

Сега ми препоръчаха крем против стрии на Виши- бил попивал много добре. Някой ползва ли подобен?

# 204
Правя масаж и стоя гола да попие, по два пъти на ден smile3511

Лятото бях 46/47 кг. преди да забременея 49 кг., а сега съм 55.4 кг. Шест килограма и половина не е много, по таблицата съм под нормалното ниво, над минимума, но всичко е на шкембе  Sob

Майра беше казала, че ползва Виши, като се появи ще я разпитаме!

# 205
През първата бременност и сега се мажа с това за корема и това за гърдите .
Може да е помогнало малкооо, но пак си имам стрии, То зависи от кожата. Въпросът е да се хидратира кожата и да се избегне сърбежа ooooh!. Ползвах и това след раждането за гърдите и краката за стягане и резултатът същите чорапи #Crazy вместо гърди. Само за краката като че ли помогна... newsm78

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 19:10 от Пепита®

# 206
Момичета, вие правите ли вече подготовка на гърдите и по- специално на зърната за предстоящото кърмене? Моят доки каза, че било вече време  Rolling Eyes и трябва да си масажирам зърната и да ги подръпвам (е не силно де) по 2-3 пъти на ден! hahaha
Много смешно ми прозвуча! Представям си и гледката!!!  Joy А и да ги потърквам с хавлиена кърпа! На вас някой споменавал ли е подобни "зърнени" упражнения?  newsm78

# 207
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНКА   Grinning  newsm59  ura  party006  party006  ura newsm59
МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ !!!
Аз бях писала по напред в една от темите - питах за гаденето доки и каза, че може и да е от пресните салати /марули/ и други зеленчуци - заради химикалите в тях. Ако не сме сигурни - домашни - за което мисля че е рано е най -добре в къщи да ги изкисваме солидно и тогава да ги ядем.  Shocked
И аз ползвам Мустела за корем - но се мажа навсякъде  Embarassed а понякога и мас си слагам - и нямам стрии засега, но това зависи и от кожата - а не колко си напълнял. Скъпи са - но честно казано по - добре да се предпазим сега.
Момичета, вие правите ли вече подготовка на гърдите и по- специално на зърната за предстоящото кърмене?   Joy А и да ги потърквам с хавлиена кърпа! На вас някой споменавал ли е подобни "зърнени" упражнения?  newsm78
Не ми е казвала - но прочети първо или чуй мненията на другите мами - мисля че за хавлиената кърпа се отрича сега  Naughty

# 208
  • Sofia
Момичета, вие правите ли вече подготовка на гърдите и по- специално на зърната за предстоящото кърмене? Моят доки каза, че било вече време  Rolling Eyes и трябва да си масажирам зърната и да ги подръпвам (е не силно де) по 2-3 пъти на ден! hahaha
Много смешно ми прозвуча! Представям си и гледката!!!  Joy А и да ги потърквам с хавлиена кърпа! На вас някой споменавал ли е подобни "зърнени" упражнения?  newsm78

И аз доколкото знам се отрича вече този метод. Прочети в кърмаческия, там пише.
Освен това както Пърли беше писала това може да предизвика контракции. Аз не бих рискувала, ако правя нещо подобно ще е чак в 9 месец.

# 209

Да ти кажа честно, не знам защо докторът ти бърза толкова. В миналата тема бях писала, че докато лежах в болницата ни казаха да не си масажираме гърдите (и корема), защото предизвиква контракции. И ясно ни обясниха, че манипулациите за подготвяне на гърдите се правят на по-късен етап, за да няма точно такива проблеми сега.

Щях да забравя Simple Smile Честит рожден ден, Ине!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт