ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 263
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
...............готова и свежа стая за бебе. .......

Бебето може ли да е в самостоятелна стая..  Rolling Eyes аз мисля че поне 2-3 години спат в спалнята при мама и татко в кошара newsm78 .Поне при сестра ми и при приятелките ми винаги е било така .. За това детски стаи май по-късно се обзавеждат , знам ли ..Иначе майката трябва да спи в детската стая доста време  Laughing ,а таткото в спалнята примерно ..

# 61
  • София
Vessi_to, в началото ще е при нас, но така или иначе ни сложиха климатици  #Crazy и са разбили достатъчно стената, та сега е момента да се направи и стаята. Но мисля детето да си е отделно, когато се налага ще спя при нея жз.

# 62
Пухчо,  Hug Hug Hug!Бъди силна!Пожелавам ти само хубави изживявания отсега нататък!

Честит празник на рожденничката!Щастие,любов и здраве!

Все още нищо не пазарувам.Ще му дойде времето и на това!inka 26, и по тази причина не копувам.Докторите ме побъркаха-първо ми казаха момиче 102% на триизмерен ехограф.После  ми каза и показаха атрибутите на 2Д и сега съм в шах и мат.Затова....ще поизчакам.А най сигурно ,ако ти се пазарува неустоима ,е нещата да са в бяло.

Според мен новородено,само в отделна стая ,не ми звучи добре.Това означава майката цяла нощ да е невална и постоянно да е на тръни.Сега направихме детска стая за баткото и бебчо като стане на 2-3 годинки, ще го приместим при него.

# 63
Ох момичета , преди малко си писахме с Пухчо по Скайп и толкова тъжно ми стана ! Защо трябва да се случват такива неща , не е честно ! Дано скоро да го превъзмогне  Praynig
Аз да питам може ли да се смучи хапче Неоангин за гърлото в първите месеци от бремеността , че съм изкуфяла и не си спомням какво сме коментирали , а не ми се рови сега .
Сега се светнах че и ааз може да се потя , а да не се напикавам , защото аз дефакто не усещам че се изтървам , а са ми мокри бикините  . Ще питам док следващия път .
Ето ви и  снимката , и предния път се извиних че е малко разголена , ама само тогава ме снима мъжо .

http://good-times.webshots.com/photo/2317015660102831323EQQfcA

# 64
Пухчо  Hug Hug Hug

Мариета  bdbaloni

Преди малко се завърнах от Марков! Приеме с точност до секундата - явно съм извадила късмет! Прегледа беше 20 мнути!

Ще си имаме девойка!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не че имаше особено значение, но честно да си призная  Embarassed, като видях Деян на тити направо се влюбих и от тогава за такова детенце си мечтаех (тити  Peace). Нищо може пък да ми стане зет  hahaha, доки каза, че е с доста дълго бедро!

Сега да кажа с подробности! Със задна плацента съм и тя си беше забила главата в нея свита, като пашкул и беше много трудна за преглед! Иначе всияко и е наред Praynig, обаче не и направихмв никакви снимки! Доки каза, че съм с ниско разположена плацента и в 28-мата седмица задължитено трябва да ми се направи вагинален преглед, за да се види състоянието на плацентата - до тогава трябва да се е вдигнала. От това дали се е вдигнала или не ще зависи дали ще раждам нормално или секцио!

Така, че Пърли предположенията за момче отпадат и може да ми смениш сините гащи с розови! newsm44

Ох, най важното-забравих да кажа - имаме си вече и име! Ще се казва Михаела - това име ми е много любимо още преди да познавм таткото, а и свеки е Ели, така че предполагам, че всички ще останат доволни!!!

# 65
  • София
Абе мацки, не казах че ще си оставя новороденото бебе в отделна стая. Но ми е толкова приятно да мисля
за стаята му, за обзавеждането , първо детенце ще ми е , и радоста е голяма.

danibon, корема ти е много сладък. Определено от това което виждам изглеждаш прекрасно дори и с толкова качени килограми, ти си висока и си разпределила равномерно килцата. При това има доста и по гърдите. На мен вече и чашка "Ц" ще ми е малка.

# 66
Съжалявам за Пухчо Sad

Алиса, аз затова не ти сменям още цвета на бебчето, че може пак да си дойде на първото мнение Simple Smile Но ако кажеш, ще ти сложа синьо бебче.

Дани, ние тук само разголени тумбаци приемаме  Simple Smile

Стига с тия моми, еее... Laughing Катинче, честито Simple Smile

# 67
  • Варна
Ще си имаме девойка!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Супер !!! И количката е готова - червена - ехааааа! Честито, мила ! И името е супер !! Ади още девойки - кандидат снахи за моя бебок ... Mr. Green

# 68
Пухчо, много, много съжалявам... Cry

# 69
Благодаря ,Pearly!Наистина незнам на кого да вярвям!/за пола говоря/

# 70
Здравейте, мили мами !

Пухчо, кураж  Hug

Имам следното запитване : чували ли сте отзиви за Специализирана Болница за Активно Лечение "Св. Лазар" . Тя е частна и се намира на Симеоновско шосе ? А цените там как ли са .... ? Разгледах им сайта, но няма инфо за това.

# 71
  • София
Цените в Св. Лазар са доста високички. Мои приятелки раждаха там, така че мога да се поинтересувам и да ти кажа.

# 72
Съвсем прясно инфо от вчера - секциото е 2800 лв, нормалното сигурно малко по-малко. /май това е болницата с най-високите цени/. Условията са страхотни, както във всяка частна болница предполагам. Много спокойна обстановка.  Хубавото е, че може да заявиш желанието си да родиш там до 2 седмици преди термина.
Абонамент за педиатър за 1 година - 1400 лв.
Това е...

# 73
Мацки, много сте бързи Grinning Евала !  Hands Thumbsup

Many tnx za infoto  Hug

Допълвам си поста, за да не правя нов  Simple Smile Аз "принципно" се интересувам, защото ми е близо  Simple Smile А възможностите са отделен въпрос  bowuu

Update : сега звъннах да питам - и нормалното раждане си струва толкова (2 860) Sad

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 18:05 от gnidka

# 74
Друго, което се сещам е, че може да заявиш всякакви желания, относно всичко почти - с бебето след раждането, без бебето, кърмене веднага или не....всичко. Много ми хареса и бих родила там определено, но... НО-то е доста голямо  Confused

Има ли някой, който ще ражда в Майчин дом в София? Преди май сме обсъждали, но беше отдавна и не помня. При кои лекари и какви хонорари искат /ако не е тайна, разбира се/.

Общи условия

Активация на акаунт