ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 217
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia

Съгласна съм, но 250 лв. за столче за кола ми се вижда просто все едно купувам повече известна марка  от колкото безопасността..Има столчета от около 100 лв. които отговарят на изискванията , но просто не са от по-скъпа марка .

Точно това исках и аз да кажа, марката не е важна, а това дали има нужните сертификати. Затова това ще е основната характеристика, по която аз ще си избирам столче.  Peace

# 151
В момента съм ги промушила през пръчка, един път минава отзад, един път отпред, ориентираш ли се Crazy
Разбрах те Peace. Но това е от страната с решетката, а на останалите плътни страни сложила ли си обиколници. Аз само ги подпирах по краищата и връзвах връзките на отделните обиколници едни за други, но падаха и се смъкваха.

# 152
Тук са снимките на нощницата, незнам дали се вижда добре. Парола 198116
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230077');

smile3532 страхотна е!!! Пробва ли вече дали е удобна? Hug И аз искам такава Crossing Arms

# 153
  • Варна
Тъкмо се бях примирила, че ще нося онези дълги бабешки нощници с копчета отпред и свекито ме зарадва с тази  Joy. Не съм я пробвала вадих я от прането да я снимам  Rolling Eyes, но мисля да си я нося и преди кърменето. Предполагам, че ако потърсиш ще си намериш и ти такава.

# 154
  • София
Не ми се е публикувал отговора Crossing Arms А колко изписах.....

Коколина Такава количка имаше моята приятелка. Много е удобна, но колелата и се разскърцаха на 2-рия месец и паднаха на 1г. Shocked Коваха ги с болтове после.

За обиколниците - Да трудно е за легла с три плътни страни. И определено трябва да съ дълбоки, защото основно трябват като се смъкне нивото на леглото Peace Иначе е много сладурско леглото с тях.

Столчетата за кола - Важното е детето да е вързано добре , за да е застопорено пре лека катастрофа. А ако катастрофата е зверска, никакво столче няма да го спаси , ако ще да струва колкото колата Rolling Eyes
Аз лично се взех за Спидито столче/тези където са по 250лв/ но втора употреба за 135лв Peace

За пижамите Аз при първото дете бях пуснала тема С какво спят бебетата хич не бях на ясно, кога се преобличат, по колко пъти и така Rolling Eyes Та да ви обясня от опит ако съм полезна на някой. Няма нужда от специални дрешка за спани. През първите ва месеца, деня и нощта им се слива. Те спят постоянно и будуват по 2-3 пъти между хранения. Т.е. ядат през три часа и за цял ден може два пъти от хранене, до хранене да е будно. През другото време спят , събуждат се да ядат и пак заспиват Laughing Тоест постоянно са си по бельо, освен ако не сте на разходка. Вечер като го изкъпете пак с бельо и може и да го преоблечете 1-2 пъти през нощта ако се напика Laughing
Като са новородени, някак те е страх да му стегнеш памперса и се опикват Joy особенно мъжете Joy

Инка много е сладка нощницата. И аз такава си търся, обаче съм на легло и ще го отложа.
Иначе знам че по принцип има на Иван Вазов в базарчето Peace

# 155
Днес ходихме да гледаме колички, обаче нищо не ме грабна да кажа "това ми е удобно" - аз ли нещо не съм в ред, не знам. Засега съм пас, ще проуча още и тогава пак. Иначе мъжа ми се вдетини и непременно искаше да ми купи нещо полезно и накрая се появи на касата ето с това  hahaha

Просто го сърбяха ръцете за шопинг ми се струва. Може пък му намеря приложение, ще видим.

# 156
Астарта, и ние днес ходихме в Пигис хаус да правим проучване. Как сме се разминали  Crossing Arms Виждам че сте си взели почти същата количка, каквато и ние си заплюхме Peace Честито Simple Smile Много ни харесаха, а и цените са чудесни. Само за зимния кош и аз не можах да преценя  newsm78 Продавачката каза че кошовете за новородено трябвало да са твърди, заради правилното костно развитие на бебето. Така ли е, аз нямам никаква представа Thinking
Харесахме си и креватче - страхотно е, а и цената е съвсем прилична, така че вече сме категорични Flutter
Решила съм да си вземем готов слинг от там - тези на Премакс - 89 лв.
Как да разбера дали столчето за кола има необходимите сертификати и е тествано за безопасност? newsm78

# 157
  • София
[ newsm78 Продавачката каза че кошовете за новородено трябвало да са твърди, заради правилното костно развитие на бебето. Така ли е, аз нямам никаква представа Thinking

Като се има в предвид, че има бебета които не стоят нито в количка, нито в креватчета, а са  само на ръце  Joy малко се губи смисъла.
Ако има легнало положение количката,, не ви трябва кош за новородено за през лятото.

# 158
Експа, какво правиш посреднощ тук Hug? На мен Алекс ми се разболя Sad. Два пъти повръща през нощта от храчки, кашля като магаре. Аз тъкмо бях спряла да кашлям и сега пак започнах. Явно и на него ще му изпишат АБ. А и не съм ходила на работа от 2 седмици, бях болничен, след това отпуска и сега сигурно пак ще съм болничен заради него #Crazy. Направо нямам очи да се обадя на шефа Embarassed.

Аелиа, аз пуснах тема в На пазар да питам за тези кошчета, но не се включиха много майки. Мнението обаче е, че зимния кош е излишен. И аз като се замисля е така, но  толкова ми хареса Rolling Eyes. Но май единствения резон да се купи е наистина твърдия гръб, защото до зимата бебетата няма да искат да се возят напълно легнали, а и сигурно ще им окъсее (забравих да попитам колко е дълъг). Предполагам, че най-много до ноември, максимум декември ще може да се използва, т.е. не цяла зима.

Пърли, страхотна придобивка Peace. Със здраве да си я ползваш Hug.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 04:51 от Астарта

# 159
Астарта, абе подгони ме безсъние и реших да изчета изписаното,че от петък съм ви изтървала края  LaughingТова с Алекс много кофти  Sad.Дано да му мине бързо Hug

# 160
  ruporuu Майраааа, къде си?
С тебе бяхме на един хал преди(повръщането имам предвид). От известно време ми се гади, при теб как е?

От днес съм в 6-ти месец Grinning

В момента съм ги промушила през пръчка, един път минава отзад, един път отпред, ориентираш ли се Crazy
Разбрах те Peace. Но това е от страната с решетката, а на останалите плътни страни сложила ли си обиколници.
И 4-те страни са решетки при нас Rolling Eyes

Експа, какво правиш посреднощ тук Hug? На мен Алекс ми се разболя Sad. Два пъти повръща през нощта от храчки, кашля като магаре.
Оооох, аман от тези дЯца, искам да са здравички Praynig

# 161
  • Sofia
Здравейте!
Аз днес съм много доволна, купихме си количка и кошница за колата за бебо. Ходихме до Пиги'с Хаус и после на Илиенци. Мъжът ми се влюби в Кенгуру Даяна - моделът е идентичен с този на Джордани, който аз си бях харесала, само че е в пъти по-евтин. В крайна сметка ми каза, че ако се навия на този модел, го купува веднага и аз не му мислих много. Купихме количката + кошницата, зимния кош не взех. Реших да помисля на спокойствие дали наистина ще ми трябва, защото и без него този модел става за новородено. Има си напълно легнало положение, чувалче и възможност да се обръща с лице към майката. Вярно че зимния кош е много готин, а и е само 100 лв, та може и да реша да го взема, още не знам. Ето това е количката:

Тази количка копие на Джордани трио ли е? Щото аз съм си харесала Джорданито, каква е цената на тази? Има ли я някъде в онлайн магазините да и видя функциите и какво има към нея?

# 162
  • Варна
Ку-ку , айде добро утро и от мен ...Пия кафе сама на компа ,че моя мъж нещо не му се става ,а аз от 8.30 съм  станала .... Crazy
С това ставане за работа раното в събота и неделя максимума му е до 8.30-9.00 ...вместо да си поспя..След 3 месеца и полувина ми е ясно че няма да се спи пълноценно и това са ми последните месеци на пълен релакс.Като ви слушам как децата ви , въпреки че са по на 3 годинки вече пак  - боледувания ,работи ми е ясно че с "рахата " до юли! Астарта , дано Алекс е по-добре днес....
Хубав неделен ден на всички Hug! Във Варна  е сиво и мрачно тази сутрин ... Confused

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 10:09 от Vessi_to

# 163
  • София
Добро утро!
И аз съм сама пред компа. Мъжлето гледа Формула1 в другата стая. Гледам напредвате с пазаруването. Браво. Аз не бързам, защото нямам място къде да държа всички покупки (от обемните - количка, легло), а и искаме да направим леко освежаване на апартамента... То и време не остана, ако денс е такова мрачно цял ден, може и ние да се разходим по магазините.

# 164
Тази количка копие на Джордани трио ли е? Щото аз съм си харесала Джорданито, каква е цената на тази? Има ли я някъде в онлайн магазините да и видя функциите и какво има към нея?
nova_badeshta_mama може да разгледаш количката ето тук:
http://www.cangaroo-bg.com/
Явно е по-нов модел и я няма навсякъде. Ето тук има другите модели на Кангаро с цени, кг и др. характеристики.

Общи условия

Активация на акаунт