Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 438
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Да се запиша и аз,че да не остане празно/ама очите ми се затварят...досега мих чинии след гости...чакам прането да се изсуши и ще се хоризонтирам,че вече съм #Crazy за сън/
Тия дни ще пиша повече-засега само ще пусна няколко снимки-на диванетата и на една моя много любима съфорумка и синчето и,които оня ден срещнахме случайно/ако някой се чуди кое е това момиченце............Елисир-чето е....и много,ама много порасналия Цецко/:
Лека и спокойна нощ и хубава и слънчева седмица ви желая!

# 16

Пак станаха големи снимките, ама вече давам заето; по-нататък ще ги оправям.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 03:06 от a witch

# 17
Привет и от нас!Поздрави за новата темичка!Ето един поздрав за всички ,надявам се да ви хареса.http://www.mysticolors.com/forum/index.php?s=5d5ac12251043c34241 … 47&#entry4647
Ние до петък пихме сиропи за кашлица,спряхме ги,но отвреме на време пак си прокашля.Давах и имуностимулатор на др Тайс капки Ехинацея,но не виждам голям ефект от тях.
За сега ви пожелавам лек и спокоен ден,много усмивки и бързо оздравяване на всички болни. Heart Eyes  bouquet

# 18
Добро утро и от мен!
Аз от петък съм болна,щото все ми е топло и се разхвърлям и ме лепна настинката.Сега пък от вчера нямам глас,което е върховно за Диди и баща му,щото не мога да викам  Rolling Eyes
Хубави и порастнали дечица  Heart Eyes сте постнали както винаги!
Диди беше веднага командирован в дядо си за да не се зарази.Вчера беше нашия Благотв. Пролетен карнавал.Беше супер,но мойто човече отначало бая се ошашка  LaughingПосле ще ви пусна и снимки,жалко че не го костюмирах,ама съм главчо и аз  Tired
Засега това,че да бягам да готвя  Hug

# 19
  • Варна
Добро утро и от мен!
Имам няколко минутки преди да тръгна за яслата и естествено съм тук  Mr. Green

Люба, готината мама я познах, но признавам си по детето  Grinning А твоите да им се чуди човек как така кротко си седят на пейката Wink Сигурно ти е много ценна снимката, рядък момент Wink Пу-пу, дано показваш повече такива "послушни" снимки  Grinning

Деничка както винаги е много хубава на дворчето...и като всички деца обича да рови в кутиите с инструменти на тати Simple Smile

Ванчето, хареса ми поздравчето, благодаря   bouquet Бързо оздравяване на Преси.

За имуностимулантите да си кажа...нещо не съм им фен. Не знам защо, имам един Герисан в къщи от миналата година, бил от корени на червен здравец. Мислех си по едно време да давам коластра, но за сега наблягаме на пресните плодове и зеленчуци. Пък дано не опирам до изкуствени витамини и имуностимуланти. Я си кажете вие мнението, да заформим една дискусия. Аз си признавам, че нямам достатъчно информация по въпроса и ще ми е интересно да прочета вашето мнение.

Сонка, сега преди да публикувам видях, че си писала и по грешка прочетох, че си в болница. Ама съм и аз, пожелавам ти по-скорошно оздравяване  Hug И ние във Варна ще си имаме Великденски карнавал, поне така обещаха на Коледния. Аз тогава не костюмирах Крис, но този път няма да има такъв пропуск. Чакам снимки  Heart Eyes

# 20
Добро утро и от нас Hug
Пепи благодаря за новата тема  bouquet

много хубави снимки на дечицата сте постнали Heart Eyes

Сонка бързо да оздравяваш  bouquet
Аз питах и в предишната ни темичка ама ти не ми отговори, дай съвет за диетка, защото аз гледах твои снимки каква мадама си станала Heart Eyes предварително благодаря.

дано по-бързо идва хубавото време, не искам вече студ и сняг
малко нахално ама да си покажа и аз мамината гордост Blush

# 21
Привети и от мен !
Корнелия  Hug и мерси за загрижеността . Хайде по-бързо да влизаш във форма , че не мога да свикна да чета толкова кратки постове от теб -казвам го с най-добри чувства , да не се обидиш , ей  Wink
Анелиз радвам се че цветният ми пост ти е повдигнал духа .... Laughing
Много хубави са всичките ни малчугани по снимките !да ги гушнете и нацелувате от мен !
Хайде , аз скоро ще се пробвам да покажа една чудесна малка дама с огромни очи , че то я забравихте .... пък и колко хубави момченца има тука ... не мога да ви  пропусна  Laughing
Честит имен ден , Таби ! Бъди много щастлива , здрава и ти пожелавам слънчево настроение и много положителни емоции днес
Весел празник !  Laughing

Съжалявам за разминаването ни вчера , ама телефона ми си беше у дома ...  Embarassed то за какво ли да го нося , да не е за носене случайно ....голя съм заплес ,ама ти си ме знаеш , няма какво да ти се обяснявам в ефир  ooooh!

Оставям ви че има много сметки за засичане днес ...  Crazy
Хубава и щастлива слънчева седмица !

# 22
Добро утро
иска ли някой да ми прави компания с по едно
тази сутрин нещо ходя като отвеяна, спи ми се, тъжно ми е...

момичета икам да ви питам забеляза ли ли сте вашите дечица да имат бенки?
Вече виждам втора появила се бенка на гърдичките на Вики и започвам да се притеснявам. Не е ли рано за поява на такива неща Confused

# 23
  • Варна
Поли, и Криско вече има 2. Едната се появи докато беше на няколко месеца бебе, а втората скоро забелязах. Когато бях питала личната лекарка, каза, че няма нищо обезпокоително. А и ние с баща му сме с доста, няма как да избяга от тях. Може би трябва да питаш вашата лична лекарка какво мисли по въпроса.

# 24
Вили, мила, много благодаря, че си се сетила за мен Simple SmileSimple SmileSimple Smile Благодаря за пожеланието... да ти се връща тъпкано   bouquet  bouquet  bouquet

Ето една скромна виртуална почерпка от мен за всички вас Simple Smile

Пожелавам Ви лек и успешен ден  bowuu

# 25
Таби, погледнах в календара и ти честия именния ден.
Бъди здрава и " сладкотото" ти име ти носи много късмет!

Любе, ама разликата между малките ти мъже е почти стопена  Simple Smile

Споко, Поли. Стефан се роди с не малка бенка на челото, почти на средата, на границата с косата. Приех го като добра поличба. А когато беше на месеци му се появи още една на челцето и на едната бузка на дупето  Simple Smile          още не са му изчезнали дори и родилните петна.

Сега тичаме здраво за изледвания, нали сме ученици др. седмица.

# 26
Любе, ама разликата между малките ти мъже е почти стопена  Simple Smile
Мда,затова оня ден тати беше завел Сами на градина натъпкан в якето на Ивко......бая зор е видял......ама като го мързи да отвори гардероба Mr. Green

Поли,доколкото знам е нормално да се появяват бенки....лошо е ако нарастват/прекомерно/....но ако те притесняват-покажи ги на педката..

Анелиз,за започнатата от теб дискусия-аз също предпочитам да давам натурални витамини,понеже не съм убедена,че получените в лабораторни условия се усвояват от организма/макар,че ако не се усвояват дори е по-добрия вариант,притеснява ме да не вредят...щото не се знае до какви мутации и те ще доведат,колкото и да изглеждат безобидни/....единственото което давам/и то само в много краен случай/ е вит.С/като го използвам по-скоро за отвличане на вниманието -взимам един детски-като бонбонки и децата го харесват на вкус/..имам и един "Мултисаностол"-цяла зима го подмятаме,но и той също се използва само за прекарване на друго лекарство/например на Хексалгин-а,`щото горчи/
Честито на именниците -да са живи и здрави!  bouquet
Надявам се болните да са оздравели,учениците да са се адаптирали/и да не носят болести от яслите/....а мамите да почнат пак да пишат по-начесто....,че мен вече ме е срам/и затова поразреждам писанията/
Аз отивам да си чистя,че днес ни прекараха кабелната/уж нищо и никаква процедура,ама самото влизане на маъстори...вече предполага сериозно "освинване" на къщата......незнам кога ще се научат и тук майсторите,да работят чисто и да не влизат с кални обувки-при все,че навън е сухо #Cussing out/

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 16:10 от Анонимен

# 27
  • София
Здравейте, момичета! Simple Smile

Съжалявам за отсъствието, но има моменти в живота на човек, в които не му е до приказки. Моменти, в които животът поема в посока, която не сме очаквали и за която не сме съвсем подготвени. Не съм си представяла, че няма да живея заедно с бащата на детето си, но ето, че така се получава. Просто не се разбираме, не можем да вървим заедно по семеен път. Всеки тегли към него, егоизмът е в повече. Но не това е най-тъжното. Мъчно ми е за Ени, че няма да има нормално семейство. Но, засега нещата са такива. Вече не плача, а мисля. И колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам, че това е за добро. Пък, тя, Ени обича и двама ни и по никакъв начин не е лишена от вниманието и на двама ни. Баща й идва всеки ден да я вижда, тя му се радва, а като си тръгне му каза "Сао!" с усмивка. Колко лесно е всичко за децата. Животът за тях е много по-прост, ние възрастните го усложняваме излишно. Започнах да се уча от нея и гледам по-ведро на нещата. Сигурна съм, че е за добро.

Иначе Ени е добре. Почна да приказва малко повече. Владее хитруванията и манипулациите до съвършенство и на моменти ме подлудява. В други случаи пък се скъсвам от смях с магарийките й.
Ето няколко по-нови снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215882&photo=12

Целувки на всички сладки муцунки, които видях по снимките  Hug
Дано пролетта донесе здраве и усмивки за всички   bouquet
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

# 28
Таталинка усети се твоето отсъствие тук.
Съжалявам много за случилото се с твоето семейство Cry мъчно ми стана.
Ени както винаги е страхотна, много я харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 29
  • Варна
Честито на именниците! Здраве, любов, късмет!
Ени, Ивчо, Сами, Дени, Вики и другите, които съм пропуснала са много пораснали и разхубавили Heart Eyes
Таталинке, наистина съжалявам, че се получило така при теб. Може пък да е за добро  Hug Радвам се, че се опитваш да гледаш по-философски на нещата. Незнам какво мога да ти кажа, но можеш да разчиташ на подкрепата на всички нас  Heart Eyes
Анe, дано Стефи понесе леко раздялата с теб от другата седмица и да не плаче.
Ние бенки все още нямаме или поне аз не съм забелязала
Засега толкова, че се замислих как понякога живота ни поднася мноооого горчиви изненади  Hug

Общи условия

Активация на акаунт