Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 444
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Таби, дано не е нищо сериозно. Ще чакаме да пишеш  Hug

# 46
Таталинка , аз вече съм ти казала ,писала , но знам че едно гуш никога не би било излишно и за тов а  Hug Hug Hug и за сладката Ени !
Таби и за теб много виртуална подкрепа ! Дано скоро се разбере какво и е на Иванна !  Peace
Коте мерси за инфото .От къде даваш коластра на Тея ..
Ане , Нана има три бенки на крачето и даже ми ги показва и се хили на тях , после ги крие с ръчичка и казва - избегаха  Laughing
Мишел , скоро се сещах за теб .Честит празник мила , бъди жива и здрава !
 Моля те пиши ни по-често !   bouquet
Целувки за теб и за двете ти принчипеси !  Heart Eyes
аз още съм в офиса и ще трябва да тръгвам ... няма как  , а толкова съм уморена , че дори не ми се прибира - само искам да легна и да се наспя .
Хубава вечер , милички !  Grinning

# 47
  • София
Здравейте момичета!

Таталинка и от нас имаш една огромна и силна прегръдка HugБъди силна!
Таби дано не се налага посещение в Пирогов и всичко да мине бързо!
Аз вчера водих бебчо на първа консултация и вече е 53см и тежи 4200кг. Има още жълтеница и ако не мине до края на месеца,ще му взимат кръв за изследвания. Има много силни колики и по-цяла нощ го нося на ръце. Много съм притеснена,защото педиатърката каза,че има шум в сърцето и другата седмица ще го водя на екограф.Дано всичко да е наред!

Целувки от нас

# 48
  • Варна
Яна, много се надявам всичко да е наред със сърчицето на малкия Емо  Praynig. За коликите при Криско си спомням, че пръв помощник ми беше сушоара. Слагах си ръката на коремчето и насочвах топлата струя. Хем масажирах леко, хем се затопляше и успокояваше. Дано отшумят скоро. Как приема Ники, че е батко? Много ми е интересна реакцията на по-голямото дете на тая крехка възраст.

Ние излизаме на разходка, че нали до скоро имахме "червени дъждове" и "пустинни ветрове" във Варна и все в къщи стояхме.

# 49
Милички, здравейте и от мен!

Ами и аз незнам какво да кажа и как да те успокоя Таталинке, много ми стана тъжно от всичко ,което си написала и после като видях Ени,таз госпожица Фръц - изпращаме ви цялата си подкрепа и много,много целувки.Вярвам,че ще се усмихваш отново  Hug!
Ане- как върви приготовлението на ученика.Как се чувстваш ти? Много се надявам всичко да премине като по вода при вас, а не както пише Анелиз за нейния сладур Криско.Ученичета малки и вас си ви прегръщам.... Heart Eyes
Коте - прочетох за имуностимулантите, аз бях писала за тоз сироп скъп и пре скъп- сега го спряхме,но смятам пак да го давам, а това за среброто никъде не го прочетох в листовката,ще я погледна пак.
Браво на малкото бебче- порастнало е много,и аз ви стискам палци всичко да е ок.Подкрепям с две ръце съвета на Анелиз -ние бяхме същата работа/сешоара ни спаси тогава  Peace/
Таби - искаме новини, миличка много ви се събра и на вас,ама че история.

Ето и малко новини от нас - тази седмица сме по-добре, Ники все повече и повече ме изумява от действия и нови думички.Станал е толкова интересен, ама как се обяснява , сигурно и при вас е така, но аз просто си умирам от кеф,щом го чуя .Забелязвам,че започна и да фантазира - това е по-меката дума,да не кажа,че послъгва - днес ми каза,че баща му правел - пу-уу-у /пушел / и посочва /терасата/  Laughing- а мъжът ми от 1г.не пуши - и аз в шок - веднага започнах да питам вярно ли е.
Как се справяте с бонбончетата - от няколко дни все "бонче" му е в устата - давам му едни мънички /но не с шоколад/ по едничко -две на ден  Embarassed!

# 50
  • София
Добра вечер, момичета!

Още веднъж благодаря на всяка от вас за подкрепата  Hug Много ми помагате, да знаете!

Таби, ужасна история... дано сте разбрали какво й е на сладкишката. Стискам палци всичко вече да е ок  Praynig

Анитка, доно Крис скоро да заобича яслата. Ти как приемаш ситуацията около яслата? Не ми се мисли аз как ще преживявам този момент, сигурно по-тежко от Ени, ама нали съм си мека мара ревлива...

Сонка, ако знаеш как добре разбирам за какво говориш... поради сходни наблюдения върху отношенията между моите родители...

Янан, от сърце се моля шумът да се окаже лъзлива тревога и бебко да е добре. Едно голямо гуш от мен  Hug

Ани, даа дребните нахитряват с всеки изминал ден. Ени също послъгва, ето пример - по принцип като се удари някъде тя си търка с ръчичка главата и вика "о да" (т.е. удари). Обаче и без да се е ударила, когато иска да събере съчувствие се търка и пак вика "о да" и то придружено със съответните гримаси Simple Smile

Днес дадох на Ени първият комплект пастели (някакви бебешки, уж безвредни). Много им се изкефи и бая време не се чуваше звук от нея, така се беше заплеснала да рисува. Но не след дълго откри, че и тях може да слага в устата, да си отхапва и да ми се подсмихва. Бая рев изрева като й се скарах, че дори я плеснах, щото само с говорене не ме чува. Гадно ми е в такива моменти, чувствам се лоша майка и се упреквам, че не съм по-търпелива, обаче наистина ме подлудява с ината си. Е, пастелите вече са скрити и се надявам утре да ги е забравила.

Спокойна нощ и бързо оздравяване на болничките  Peace

# 51
Кате
...писах ти  Hug

Поздрави на всички Сладурки   bouquet

# 52
Добро утро !
За мен си избирам най-голямата чаша кафе на този свят , защото тази нощ почти не съм мигнала и как ще изкарам днес не знам ... за капак на всичко организирахме счетоводно парти с моята колежка и приятелка ...как ще изглеждам наливайки се с кафета освен смешно ...не ми е ясно  Tired
Ето едно кафе за бодро настроение от мен

Таталинка , няма защо да се упрекваш че си лоша майка , понякога децата са способни да ни изкарат извън обувките и освен това Нана специално си го прави напълно умишлено ...просто ме пробва колко мога да издържа , но нямам намерение тя да е шефката , така че и аз съм и се карала .Спокойно  , нищо сериозно не е станало . Hug
Таби и аз чакам новини от тебе , много се надявам Иванна да е добре ! Hug
Яна , мила съжалявам за коликите и нощното будуване , както и за шума в сърчицето  на малкия Емо .Моля се това да е фалшива и ненужна никому тревога , но детето да е добре  Hug
Ане и аз се присъединявам към питащите за твоя ученик , как е настроението , как си ти .Пиши като имаш време . Grinning
Ani не знам как  се справя малката  с бонбона , защото баба и все и приготвя някакви тайни запаси , ама такива без шоколад и и дава по няколко .
По този повод да ви разкажа една смешна случка от преди може би 2 месеца , знам ли и аз .
Обличам Нана за да я нося при баба и и с баща и сме готови за работа , а тя ни в клин , ни в ръкав каза  :
Тати  кара се
и татко и
 -Защо да се кара тати , не ти се карам на тебе
и тя
-на баба кара се
и баща и повдига вежди :
-Е защо да се карам на баба ти
и тя му отговаря усмихната дяволито
-баба дава бони
и татко и
-аз ще се оправя с баба ти ...
Последва смях след опитите и да сме сериозни , но не би .
А вечерта след като я прибрахме тя споделя
-А баба вика полта ...
демек баба и и казала че е Порта .

Мили момичета , това е от мене за днес ...пожелавам ви хубав и светъл , изпълнен с положителни емоции уикенд и стискам палци на всички болнички да оздравяват

!

# 53
Добро утро!

Опитвам се от няколко дни да се включа, но тичане по тези изследвания, време не остава. Освен това и някои покупки трябват. Тази зима Стефан износи всичките си миналогодишни домашни дрехи. Освен това покрай истерията около раждането му, събрахме толкова дрехи, че още има. Но за яслата трябват по-леки. Неприятното е, че у дома сме на 20-21С, а там ги държат на около 25С, което е в разрез с всички теорий за закаляване и прочие. Но като цяло да ви кажа съм доволна, поне от първото си влизане в яслата. Навсякъде е едно такова уютно с цветя, картини...Прави много добро впечетление. Ще видим по-нататък. Важното е Стефан да не боледува. За целта както казах вече, вчера посетихме за първи път хомеопат. До сега не е боледувал и ми се ще ако се случи нещо нататък, да прибягваме към хомеопатия, но класическа. Та по случая се поразрових из форума и се информирах за класическите хомеоапти в Бургас. Да, но дамите писали за тези хоемопати, изглежда не са на ясно що е то класическа хомеопатия. Може би според тях класически, в превод означава много добър. Както и да е след интервюто останах учудена, че беше изписан Боаронов продукт. За всичко аз съм си виновна, де, никой друг не виня. След интервюто на Стефан, Док заключи, че има съмненеия за таласемия при мен, с което тотално ме разби. Такава щеше да бъде открита при кръвните изследвания, които си правих наскоро.

Таталина
, все по често с годините се убеждавам, че въпреки старанието си, нещата не се подреждат както бихме искали да бъдат. Предстои ни да правим толкова грешки в живота, да се учим от тях и да продължаваме. Да продължаваме напред и да се радваме на всеки нов ден, както ти самата казваш. Убедена съм, че си на ясно какво търсиш, следователно ще го намериш. Твоята малка принцеса ще бъде до теб, а от това по-хубаво няма. Да са ни здрави ангелчетата, това е най, най-важно, а ние от своя страна да се учим от тях и да черпим сили пак от тях, за да вървим напред. Целувам ви и двете. както вече бях писала искам скоро на аватара да ви видя пролетните усмивки  Hug  bouquet

Ани
 Hug, добре сме както виждаш, предяслена треска ни тресе. Идете с Ники при Ферфериева, тя е 100% класически хомеопат. Успех, другарчета!

Яна, сестра ми се роди с шум на сърцето. В последствие всичко отмина. Стискам палци всичко да е наред с Еми. А ти кърмиш ли, искрено се надявам да е така  Hug

Таби, как е Ивана? Егати случката неприятна.

Поли, откривам все повече прилики м/у Стефан и Вики. Много е сладък.

Вили, ама тази нана голяма бъбривка, бе  Wink Много хубаво ги реди. Нема ги бенките, а?

И Стефан шмекерува. Постоянно повтаря бои, бои, с цел да предизвика състрадание и винимание. А понякога казва ати бои, в превод боли го акито или по скоро нааканото дупе Simple Smile Категорично отказва гърне, дори не иска да седне на него. Оставям го бе памперс и ползва гащите. надявам се много на яслата  Praynig Белким до лятото понавикне малко. Ех, защо преди година не се говореше за ЕБХ  Whistling

А, а от няколко дни, казва и Ш и е много сладък с Тети бош ( Стефан е бос ) , ейш (рейс), но го казва едно такова звучно с присвити устни.

Ах Коджабашева, Коджабашева, лепвай от време на време по някоя снимка, че ви забравихме с Каджабашевите младши  Hug  ДО къде стигна новото гнезденце?

Днес е любимият ми петък. Хубав ден ви пожелавам  Heart Eyes

Благодаря, че ми изчетохте чаршафа  Blush

# 54
Вили, сега чета поста ти и се смея. Затвърждава ми се теорията, че Нана е голяма словоохотливка.

Относно бонбоните да ви кажа, че аз отскоро се изкушавам, макар и рядко да давам лакомства на Стефан. Обикновено това е любимия на мен Kinder Pingui, за който твъдят че е с мляко. От време на време намазва и по локумена вафла. Не съм краен човек и не смятам, че крайностите водят до добро. Въпросът е да не се прекалява.

А за пошляпването, да прилагам го разумно и в граници. След като се пипа там къде не трябва а стократно се повтаря че не трябва. Та следва плясване през ръцете придружено с разумно строг тон. Всички у дома са упълномощени да го правят, без да се притесняват от мен. Обикновено вечер, след като всички сме у дома, Стефан се опитва да ни се качва на главите. най-много се пробва при баба си и дядо си.

# 55
Здравейте и от мен мили майчета Simple Smile

Много благодаря за загрижеността за Иванна. Както винаги сте много мили Simple Smile
Иванна е добре, все още трудно си върти главата ама вече спи и на дясно и казва, че не я боли много Simple Smile Хирурга каза, че няма нищо притеснително и най- вероятно си е преметнала някоя жила на врата докато се е обръщала.

Ще тръгваме на разходка до пазара и тя ми вика:
-Искам сама.
-Как сама бе Иванна?
-Сама да ходи.
-Къде бе мамо?
-Ей там в гадинката(градинката). Моля, моля...
- Добре, добре хайде да те обличам.
И тя с кеф ми отговаря:
- Да, да, да бадоооо(браво).

Пожелавам Ви лек и слънчев ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Здравейте!
Ох радвам се за Иванна,че не е нещо сериозно  Hug Яна иДиди се роди с някакъв физиологичен/уж /шум на сърцето.Ходихме после да го гледат,защото ни изписа детската по телефона,не можела да дойде  TiredКаза,че може да отшуми след време ама все пак да отидем на 6м като стане.Да ама тъпия ни док все още не ми дава направление,както и за тестисите на малкия които още не са слезли  #Cussing out
Браво на разговорливите мадамки  PeaceПонякога наистина са толкова сладки дечицата като се мъчат да приказват нещо  Heart Eyes
Ане дано изобщо не боледувате.В яслите и градините е доста топло,въпреки че Диди ходи с чорапогащник,анцунг,блузка и понякога с горнище  TiredНо госпожата ми каза че е добре така ако му е топло ще го съблекат.
Честит имен ден на празнуващите!  bouquet
Ох аз спирам дотук,че работа ме чака  Hug

# 57
  • Бургас
Привет милички
Ние се включваме от дъж на вятър,но редовно си ви изчитам със сутрешното кафе.
Децата ни растат толкова бързо,а вече и на ясла ще ходят,колко бързо минава времето.Аз записах Йо за ясла за септември,но тъй като мислим да започваме със втори номер бебе може и да не стигне до яслата,но живот и здраве ще видим с времето как ще се наредят нещата.
Ане по повод таласемията (нали и аз съм притежателка на такава,че и Йо) да ти кажа,че с нормални кръвни изследвания неможе да бъде открита.Единствната индикация за наличие на таласемия при кръвна картина е нисък хемоглобин,но при нас то е на периоди.Изследване за таласемия е електрофореза на хемоглобина само чрез него може да се докаже има ли я няма ли я (за инфо в лабораторията на срещу космос правят това изследване срещу 15лв)надявам се да я нямаш все пак.
Яна миличка не се притеснявай за сладкия Емо,Йо също се роди със шум на сърцето,но до края на втория месец всичко отшумя.Просто органите им не са доразвити.Дори моята педка ме предупреди,че при децата до навършване на 1г когато имат висока Т също може да се чуе шум на сърцето.
Таталинка със сигурност не си лоша майка,даже напротив.В крайна сметлка и нашите нерви имат предел.Въпреки,че на последък си мисля,че съм станала голямо дебелокожо.Йо почти не е в състояние да ме ядоса.Оставям я да се цапа,да се храни и играе сама и да се справя сама с децата на детската площадка естествено всичко това в рамките на нормалното.Повишавам тон когато сметна за добре,но честно казано не съм я шляпвала нито по дупето нито по ръчичките.
Гледам възможно най-малко да употребявам Не.
Таби дано сладката Иванна да се оправя бързо и да нямате повече неприятни случки.
Вили цункай бабривката Нана от нас.
Ние също мн бърборим просто неспира.С гърнето не сме доникаде ама и аз чесно казано не съм  се заела сериозно.Ще почакам още малко да се постопли и към Май смятам да си приложа ината над ината на Йо та да видим кой ще надделее Simple Smile.
Дидка твоите м;адежи мн пороснали и още по сладки станали Heart Eyes
Казвай докъде стигнахте с къщатаа,че и ние смиатаме Април Май да почваме да строим.
Ох мн дълго стана ам акато непиша често.

Приятен уикенд от нас с Йо

# 58
  • София
Момичета, благодаря ви за окуражаващите думи за Еми Hug
През седмицата ще го заведа при специалист. И дано всичко да е наред Praynig

Целувки от нас  bouquet

P.S Днес правим един месец и ви черпим виртуално newsm38 Wine Glass beer

# 59
Tаталинка едно голямо  Hug от мен. Ох понякога живота е суров.......Много да те радва малката ти принцеска Ени !
Таби добре че се е разминало и Иванна вече е добре.Целувки за нея от Ани  Heart Eyes
Янан честита ви месечинка ,макар да закъснях с 2 дни  Grinning никой не е писал след теб,така че аз съм първа  Grinning
 Ох мойта стана току що и прекратявам,че ми е ядосана нещо........

Общи условия

Активация на акаунт