и за сладката Ени ! 

Бъди силна!
. За коликите при Криско си спомням, че пръв помощник ми беше сушоара. Слагах си ръката на коремчето и насочвах топлата струя. Хем масажирах леко, хем се затопляше и успокояваше. Дано отшумят скоро. Как приема Ники, че е батко? Много ми е интересна реакцията на по-голямото дете на тая крехка възраст.
! 
/
Много ми помагате, да знаете!

, добре сме както виждаш, предяслена треска ни тресе. Идете с Ники при Ферфериева, тя е 100% класически хомеопат. Успех, другарчета!
Много хубаво ги реди. Нема ги бенките, а?
Категорично отказва гърне, дори не иска да седне на него. Оставям го бе памперс и ползва гащите. надявам се много на яслата
Белким до лятото понавикне малко. Ех, защо преди година не се говореше за ЕБХ 
ДО къде стигна новото гнезденце?

Хирурга каза, че няма нищо притеснително и най- вероятно си е преметнала някоя жила на врата докато се е обръщала.

Яна иДиди се роди с някакъв физиологичен/уж /шум на сърцето.Ходихме после да го гледат,защото ни изписа детската по телефона,не можела да дойде
Каза,че може да отшуми след време ама все пак да отидем на 6м като стане.Да ама тъпия ни док все още не ми дава направление,както и за тестисите на малкия които още не са слезли 
Понякога наистина са толкова сладки дечицата като се мъчат да приказват нещо 
Но госпожата ми каза че е добре така ако му е топло ще го съблекат.

.
от мен. Ох понякога живота е суров.......Много да те радва малката ти принцеска Ени !
никой не е писал след теб,така че аз съм първа 
Препоръчани теми