Честит рожден ден на Емси!Здраве,щастие и късмет!
И да се разпишеш ей,добре ли сте,да ни покажеш колок сте порастнали

Ние пак сме с възпалено око и леко червено гърло
Нямаме Т поне засега,но док реши че сме за АБ.Естествено го купих, но май ще поизчакам още докато го дам,стига вече с тез АБ.Инъче сме ок,лудуваме,правим бели големи чалки каквито искате Ане и аз така,като не чува като му говоря и си прави каквото си иска,получава шамарче или го наказвам.Да ви кажа последното върши добра работа,само гледам да не е само закана, а до го изпълнявам.зА БОНОБОНИ -ми давам му доста от забранените неща какво да го правя
Най-обича от тези марципанените коли,все се чува"мамо коа,коа"Вече хващаме и мелодията на "Мила моя мамо",ама как само я пее направо падам.Те в яслата имат слушане на музика и то тая песен,та взело и я запомнило детето

Ще бягам милички,че манджата май ще хукне да ме търси,щото Диди така похърква,вече от 2часа.
Лека вечер от мен

.
. Имахме жесток сблъсък с прочутото гарне, което така добре си използваше докато си бяхме в БГ, а от както сме си тука не 6те и да погледне
. Не ще и не ще да парви нищо там. Но щом и сложа памперса и се изправи, и веднага е свършила работата. Много се тормозя момичета, но взех решение
, ще скрия гарнето за известно време и после пак ще я пробвам, но по-леко така, без да я насилвам, защото това дава точно обратния ефект, направо като на инат го прави. Но вече няма да тормозя нито нея, нито себе си. Когато-тогава. За сега изглежда не е готова,.....а кога ли ще бъде, маи памперса е много удобно нещо. Наистина страшно много съжалявам за днешната си постъпка, но по някога едвам се сдържам.
.

Има лек шум,който ще го израсте до 1г.сега вече съм по-спокойна. Ето малко снимки от нас.
...
Кисела, мрънкаща, неспяща и неядяща... Съжалявам, ако съм ви дотегнала, ама се видях в чудо с тая температура, а досега не ми е боледувала така.