Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 447
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Привет от мен!
Честит рожден ден на Емси!Здраве,щастие и късмет!

И да се разпишеш ей,добре ли сте,да ни покажеш колок сте порастнали  Hug
Ние пак сме с възпалено око и леко червено гърло  TiredНямаме Т поне засега,но док реши че сме за АБ.Естествено го купих, но май ще поизчакам още докато го дам,стига вече с тез АБ.Инъче сме ок,лудуваме,правим бели големи чалки каквито искате  Rolling Eyes
Ане и аз така,като не чува като му говоря и си прави каквото си иска,получава шамарче или го наказвам.Да ви кажа последното върши добра работа,само гледам да не е само закана, а до го изпълнявам.зА БОНОБОНИ -ми давам му доста от забранените неща какво да го правя  ooooh!Най-обича от тези марципанените коли,все се чува"мамо коа,коа"
Вече хващаме и мелодията на "Мила моя мамо",ама как само я пее направо падам.Те в яслата имат слушане на музика и то тая песен,та взело и я запомнило детето  Simple Smile
Ще бягам милички,че манджата май ще хукне да ме търси,щото Диди така похърква,вече от 2часа.
 HugЛека вечер от мен  Heart Eyes

# 61
Здравейте мили момичета! Hug
Люба, Ане, Сонка, много ме зарадваха и трогнаха вашите пожелания! Heart Eyes
Да днес навършвам цели 30 години! Embarassed До скоро ми звучаха много далечно и чуждо, но ето че вече са факт!
Черпя ви с тортичката, която спретнах!

Надявам се, че всичките юнски сладурковци са добре и ръстът здрави и щастливи! Нацелувайте ги от мен и Боби!
Ние започнахме ясла от една седмица и засега реве много. ooooh! Давам витамини колкото мога, защото много се страхувам от пустите болести в яслата.
Ето малко снимки на Боби: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93128&photo=197

# 62
Добра вечер момичета.
 Емси, честита ти 30-та годишнина! Бъди здрава, много щастлива и обичана мама и съпруга smile3525.
Ох момичета ние днес имахме ужасен ден Tired. Едно че деня беше ужасен, едно че аз съм лоша мама smile3506. Имахме жесток сблъсък с прочутото гарне, което така добре си използваше докато си бяхме в БГ, а от както сме си тука не 6те и да погледне ooooh!. Слагам я аз след сън сутринта на гарнето (като това е пореден опит) и я чакам сигурно час и половина да пусне пиш Shocked и накрая тя ме издебва, става от него и се изпишква на земята върху дрехите си ooooh!. Лелееее като ми падна пердетоооо и така я нашляпах по голите кълки, че да ви кажа още аз не мога да се съвзема Cry. Не ще и не ще да парви нищо там. Но щом и сложа памперса и се изправи, и веднага е свършила работата. Много се тормозя момичета, но взех решение Naughty, ще скрия гарнето за известно време и после пак ще я пробвам, но по-леко така, без да я насилвам, защото това дава точно обратния ефект, направо като на инат го прави. Но вече няма да тормозя нито нея, нито себе си. Когато-тогава. За сега изглежда не е готова,.....а кога ли ще бъде, маи памперса е много удобно нещо. Наистина страшно много съжалявам за днешната си постъпка, но по някога едвам се сдържам.
Е, оплаках ви се. Кажете моля ви, как се научихте да ползвате гърненце? Особено тези дечица които още не ходят на ясли.
Желая ви лека и спокоина нощ  bouquet

# 63
Добро утро момичета!
Напоследък все не ми остава време да седна да напиша някой ред във форума.Ние сме  добре.Тези дни времето е хубаво и сме повече навън.Ползваме гърнето за игра,за столче и за още куп други неща.Незнам как ще махнем памперса и ще се научи да го ползва по предназначението му.
Яна,честит 1ви месец на малкия.Пожелавам му много здраве,късмет и щастливо детство.Малко със закъснение.Simple Smile

Таби,радвам се че Иванна е вече добре.
Честит рожден ден на Емси.  bouquet
Това за сега от нас.Бързо оздравяване на болничките. Heart Eyes
Лек ден и много усмивки  Heart Eyes на всички.
 Hug

# 64
Привет   bouquet
Емси честит рожден ден!Тортичката е супер   bouquet

Лида аз я научих на гърне отдавна,но ще ти кажа,че без каране няма да стане.Аз не съм я слагала под час на гърнето,но винаги когато и давах да пие вода я слагах на гърнето,също и като ядеше.Оставях я без пампа през деня и когато се напикаеше се карах и я тупвах леко по дупето,така тя се чувстваше гузна  Rolling Eyes ,но по добре да не плаче,а само да е гузна.И така за няколко месеца...мисля че бяха 3-4 се усъвършенства.Не съм и давала да си играе с гърнето.Щом отиде да го пипне и свалям гащите и тя разбра,че шега не бива с това.Гърнето си стои винаги на едно и също място в стаята и се пипа само при нужда.Вече така е свикнала,че сама си го мести на мястото му и пази да не и го пипа Ели  Laughing   Ох дано да съм ти помогнала.
лек и слънчев ден  юнски мами!  bouquet
От скоро и навън излизаме без пампа и си казва  Grinning
Все още я слагам да спи следобед с пампа и вечер.

# 65
  • София
Здравейте момичета!

И ние още не сме махнали памперса и не се е научил да ходи на гърне.
Днес водих Емо на кардиолог и слава богу всичко е наред PraynigИма лек шум,който ще го израсте до 1г.сега вече съм по-спокойна. Ето малко снимки от нас.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&view=1&photo=17
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&photo=15
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&photo=14
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&photo=21

Поздрави и целувки!

# 66
  Просто си е чиста зима, мразя такова мрачно и пръскащо, за никъде не е ,чакаме това слънце вече цяла вечност. 
Май,май ме е обхванала една апатия, трябва ми заряд,но от къде  Wink ...
Ето как завърши днескашния ден , изкъпани, но след намазването с кремче,нямаше как да не се погрижим и за 'тайчето /зайчето  Laughing / първо кремче на нослето , после гушкане и накрая целувка , всички заспаха с кремче на бузките  Laughing  Laughing  Laughing .
Сега е време мама да изпие една чаша с винце  Wink ,но преди това ще разгледам  снимките .

# 67
Честит празник на всички празнуващи, макар и с малко закъснение!  bouquet
Аз малко набързо, но се наредихме с конюктивит от яслата, по-скоро изкарахме една ужасна комбинация между зъби, хрема, гърло, температура, кашлица и конюктивита. Та от четвъртък през нощта като се почна с една Т., няма сваляне. Само един единствен път успях да премеря набързо и показа 38 градуса за една минута под мишницата, пък колко нагоре е била не ми се мисли! От петъка я удари в очите, в събота вече едвам гледаше, в неделя бяхме на АБ - с леко зачервено гърло и дразнеща кашлица. Общо над 50 лв., за три дена, и кажи-речи, една аптека лекарства изкупихме. Но Азатрила си каза думата, в неделя вечерта и през нощта не вдига Т.  Simple Smile Отделно пръстите ни са постоянно в устата, тия кучешки кога ще избиват  #Cussing out Кисела, мрънкаща, неспяща и неядяща... Съжалявам, ако съм ви дотегнала, ама се видях в чудо с тая температура, а досега не ми е боледувала така.
Пазете малките много! Hug

# 68

Имаше една хубава руска песничка, в която се казваше, че рожденният ден е само веднъж в годината.

Аз бих казала, че е веднъж в живота. Всеки рожден ден е уникален, единствен, неповторим, незабравим, вълнуващ и невероятен ... за нас..

Е, днес за мен е тАКЪВ ден Sunglasses
За радост или отчаяние, навършвам 32 годинки Heart Eyes

...един ден, когато отлетя в небетО - вече няма да мога да го правя...значи сега ми се е падналО да празнувам...
Пожелавам си здраве, другото, дори и да не мога да си гО купя ...пак ще съм щастливА Hug

Обичам ВИ!!!

# 69
Честит Рожден Ден, ДиДка!

# 70
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДКО!
Да си шеметна, вълнуваща и озарена!
Да преливаш от слънчева енергия и да си щастлива!

Весел, цветен празник и много целувки от нас с Ени  Hug

Еее, докато ти избирам китка, ти ме изпревари...

# 71
Честит рожден ден на Дидка!Много щастие и любов,мила ти желая и здраве за да изживееш най-красивите си моменти с мъжа и децата си!

# 72
Честит рожден ден и от мен,на Дидолинката!Да ни е жива и здрава и все така оптимистично настроена...и да се похвали скоро с напълно завършен интериор/който предполагам е причината за по-рядкото и появяване насам/!да я радват и слушат мъжете и и много да я глезят![/size]

# 73
Добро утро на всички.

Ей, Дидке, пак влизаш със страшен заряд.
Честит рожден ден,
бъди здрава, бъди късметлийка, бъди все така позитивна...
Бъди много, много щастлива. Всичко това пожелавам и на твоето семейство!
Хубав, пролетен, рожден ден, с много емоций и настроение!

пролетно, виртуално букетче за теб

# 74
Поли   bouquet ТАталинка   bouquet Сонка   bouquet ЛюбЕ   bouquet Ане   bouquet

Черпя

....и една каса бира
може да ме сметнете за пиянКА но си налях една вОдка....Ех, прекрасен живОт  Joy
Днес малките сами да се гледаТ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт