Весел празник и НАЗДРАВЕ![/[/size]b]
тук при нас е мрачно и пръска дъждец.Ние с Диди не сме излизали от цяла седмица,естествено пак е болен,за щастие уж леко.Пак е с възпалено оченце,възпалено гърло,но не е вдигал Т.Доки ни изписа Аб,които купих но не съм му го давала.Направо го отрових това дете с АБ и реших ако вдигне Т тогава,инъче му давам Проспан за кашлицата,витамини и Ериус.Довечера мисля да го водя при УНГ да го погледне за тая пуста задна хрема и 3-та сливица,щото големи проблеми ми създава тая комбина.Обаче беснее тука по цял ден,бела след бела
а като си помисля на яслата сестрата все ми казва колко е послушен и как добре се представял 

, но ми е простено

. Ама нямам никакво настроение незнам защо. Нямам идея при другите каква е причината, но мен ме е обхванало едно такова настроение ... пък и дечковците си искат внимание, а като седа на пиша някой постинг и ме хваща нервната щото не мога да си следя мисълта. все някой ме подвиква нещо иска или пък е решил точно в него момент да направи беля и аз трябва да тичам. Та общо взето затова така се губя май. Мисля си тия дни, че скоро почват хубави празнични дни, че дечковците ни порастанаха и ей след някойя друга седмица стават на по 2 годинки. Вече почти 3 години от както се разписахме за пръв път в общата тема ... като включвам и бременлийките месеци естествено. Доста време мина ей, направо незнам кога отлетя. Уф, пак ме изби на спомени
Препоръчани теми