Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 449
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Честит Рожден Ден Диде! Бъди наи-вече здрава, а после както си избереш, щастлива, късметлива, весела, жизнена, бъди наи-добрата мама и съпруга, бъди обичана безкраи!
 Весел празник и НАЗДРАВЕ![/
[/size]b]

# 76
Честит рожден ден! Най-важното - ти си си го пожелала, а благодарение на него можеш да се радваш на своето семейство и да бъдеш пълноценен човек!  bouquet

# 77
Дидка, много здраве, щастие, късмет, любов  и от мен!
... и всичко, което още си пожелаеш, нека се сбъдне!  bouquet
 Hug
Букета е от бутика на наши приятели, надявам се че нямат нищо против, че го подарих виртуално! Embarassed

.... и наздраве! cheers

# 78
Честит рожден ден Дидка!

Щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, късмет и любов!

# 79
  • Пловдив
Мадам Коджабашева, честито и от мен!!!
Пожелавам ти много вълшебни мигове и сбъднати мечти. Също така много здраве и щастие. Бъди все така позитивна!

# 80
   мила Дидка! Пожелавам ти всичкото щастие на света!

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДКА!!!

ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ, КЪСМЕТ И ТОПЪЛ СЕМЕЕН УюТ   bouquet  bouquet  bouquet

# 82
Честит рожден ден и от мен на Дидка ! Бъди много щастлива , искрена , обичана и безкрайно щастлива.
Весел празник !

# 83
Благодаря на ВСИЧКИ ВИ Hug Hug Hug
Страхотни сте...толкова хубаво е да прочете човек хубави пожелания от хора, които дори не познава, но пък ЦЕНИ  bouquet
Радвам, се че ВИ ПОЗНАВАМ  bouquet

Бъдете здрави - вие и вашите семейства Heart Eyes

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Дидке!
За малко щях да пропусна да те поздравя, много хубаво си написала -живей за тези две слънца,за всички които обичаш и те обичат!!! ....

Днес е родена и моята майка , преди години празнувахме, майче където и да си честит рожден ден и на теб !

# 85
Дидке малко на патерица .....ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!
Много здраве,любов и щастливи мигове!!!!!!

# 86
Здравейте!
ОХ,няма ли вече да се стопли това време  Tiredтук при нас е мрачно и пръска дъждец.Ние с Диди не сме излизали от цяла седмица,естествено пак е болен,за щастие уж леко.Пак е с възпалено оченце,възпалено гърло,но не е вдигал Т.Доки ни изписа Аб,които купих но не съм му го давала.Направо го отрових това дете с АБ и реших ако вдигне Т тогава,инъче му давам Проспан за кашлицата,витамини и Ериус.Довечера мисля да го водя при УНГ да го погледне за тая пуста задна хрема и 3-та сливица,щото големи проблеми ми създава тая комбина.Обаче беснее тука по цял ден,бела след бела  ooooh! а като си помисля на яслата сестрата все ми казва колко е послушен и как добре се представял  Rolling EyesДа ето току що изчистих и той вече е размазал кроасана по земята  #Cussing out
Дидкааа дано си изкарала един страхотен РД,и все така зареждаш темата с настроението си.Как вървите с ремонта и обзавеждането,кухнята ти много ми хареса  Peace
Ани от Бс Ники е едно много сладко малко меченце  Heart Eyes
Исках и още неща да пиша,но вече времето ми свърши  Rolling Eyes
Лек ден на всички!Заредете се с + емоций и да разказвате после!Никакви вече болести! Heart Eyes

# 87
Привети на цялата банда !
И тук в София времето е мрачно , но не искам да  допусна това да ме подтиска .Я вижте колко хубаво може да изглежда пролетният дъжд

Ние сме добре за радост , просто съм претрупана от разни задължения и когато ми "запуши" влизам да хвърля по някое зорко око във форума , че иначе съвсем не се издържа  Tired
Нана отново и много интензивно не спи - сигурно я чуват как плаче нощем на първият етаж ....мисля че за всичко са виновни кътниците , но няма как , още малко ни остана , на финалната права сме  LaughingИначе бърбори много , много весели неща и става все по забавно и сладко малко момиченце .
Миналата събота и неделя бяхме в един мой много любим град , Пловдив и докато се
разхождахме в градската градинка и после в стария град и усетих как отново се влюбвам и колко красива може да бъде пролетта .Нана се радваше на пчеличките в цъфналите храсти , смееше се и лежеше в скута ми на една слънчева пейка .Брат ми и купи едно кученце и огромен розов балон.Изяде цяла купа много вкусни пуканки и вечерта заспа докато гледа телевизия сама в едно наистина огромно легло ...приличаше на ангелче  Simple Smile
За жалост с Пепи се разминахме , но нищо ще се видим следващия път  Wink
А на сутринта ме събудиха птичета и едно огромно златно слънце , което надничаше в прозореца на един блок в квартал Тракия ... 
Не можах да разкажа какво наистина усетих и колко приятно и леко  ми беше в душата   , но имах нужда да ви споделя как се чувствам Grinning
Отплеснах се  Wink , но ми  е простено
Хубав петъчен следобед

Много свежо настроение за всички ви !

# 88
Мале мамите от тази тема съвсем изчезнаха.
Днес е ужасно време тук в Пловдив ,не спря да вали ама грам.
Малкaта се държа прилично ,с някои и други пропуски,но все пак е стояла цял ден в къщи.

# 89
  • на брега на Дунав
Мила Дидка сега влизам в темичката и виждам, че скоро си била рожденничка. Честито и от мен на патерица. Много здраве, щастие и много любов да има в живота ти.  Hug Hug Hug
Наистина доста хора вече не пишат в темата, аз съм една от несериозниците  Blush. Ама нямам никакво настроение незнам защо. Нямам идея  при другите каква е причината, но мен ме е обхванало едно такова настроение ... пък и дечковците си искат внимание, а като седа на пиша някой постинг и ме хваща нервната щото не мога да си следя мисълта. все някой ме подвиква нещо иска или пък е решил точно в него момент да направи беля и аз трябва да тичам. Та общо взето затова така се губя май. Мисля си тия дни, че скоро почват хубави празнични дни, че дечковците ни порастанаха и ей след някойя друга седмица стават на по 2 годинки. Вече почти 3 години от както се разписахме за пръв път в общата тема ... като включвам и бременлийките месеци естествено. Доста време мина ей, направо незнам кога отлетя. Уф, пак ме изби на спомени  Mr. Green, с това мрачно и валежно време само на там ме избива май  Mr. Green. Спирам, че да не ви отегча.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт