Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 451
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Това време и на мене ми писна вече! Нито да излезеш да се разходиш, нито нищо. На всичкото отгоре, и аз се разболях покрай малката. И както изглежда ще приключим с яслата, поне за тази година. Баща й не дава дума да се издума да тръгва пак. Confused
Дано има повече слънце в края на седмицата, та да се разведрим и ние! Heart Eyes

# 91
Здравейте...и аз нещо няма ищах за писане напоследък.....ама явно депресивното ми настроение  е взело връх,отделно,че с тия дъждове много много не сме излизали......та да ни понапече слънцето/макар,че днес и слънце има...и излязохме,ама Ивайло се държа просто отвратително-тръшка се,пищя....едвам напазарих и директно се прибрахме...........та май угодия нямаме newsm78/
Корни,върви си времето....деца си растат......и аз скоро си дадох сметка,че вече от доста време се знаем с някои от вас.....
НоваАлекса/вече незнам как да се обръщам,ама с тия прекръствания Wink/-а ти на работа ходиш ли?Или неходенето на ясла те оставя и теб вкъщи?
Муцунка-вие докога сте тук-да вземем да се видим преди да сте заминали?
Албенчето ми се загуби нещо......ако поне чете-да ги подканя и тях с Белослава на сгледа Laughing
Болни нали няма вече?Чакам мамите да ни зарадват Wink
От мен-лек и спорен ден!И много късмет...и послушни да са ви децата!

# 92
Люба до 20 май сме тук.Ние няколко пъти ходим до градската но няма никой.

# 93
  • Бургас
Привет и от нас
Това време наисти ни побърка вече,че и аз взех,че се тръшнах болна 2 дена едвам гледах ама днеска имам просветление.
Общо взето сме добре Йо расте дрънка като луда пее и квот се сетите,а новия и номер е да си измисля къде я боли и аз да я целувам,че иначе не и минава,освен това като не стане на нейната и почва да вика "абе моляте бе" голям смях пада мн са забавни тез дребоси.Ние се записахме за ясла,но както казах мислим и за втори номер,така че яслата е под въпрос.

Пожелавам повече настроение на всички,а децата може и да не са мн послушни само да са здрави.

# 94
Здравеите милички. И аз реших да се вмъкна в любимия си форум неисе. Доста дълго се помотвах, но вече реших да споделя с вас, както личи от подписа ми ако е рекъл Господ Praynig през Ноември ще ставам пак мама newsm03. Много съм щастлива, но нали ги знаете първите три месеца - ужааааасно бавно минават ooooh!. Още не съм ходила на видеозон и не съм си видяла точката в корема, ама така е в чужбина, всичко започва след 12-та седмица. И на мене много от вас страшно много ми липсват, обаче не изневерявам на юнските мами Naughty. Прегръщам ви силно милички и приятен ден Hug.

# 95
 newsm10Лида,нямаш си представа колко много се радвам....дано бременността ти е лека,раждането -също и каката да помага и да слуша много./предполагам знаеш,че и Ира чака второ-явно Лондонския въздух е благотворен/

Люба/Муцунка/,аз към Градската ходя само ако знам,че има някой там........така,че ако решите-свиркай и ще дойдем и ние.

# 96
Добър вечер!
Лида честито мила,дано изкараш леко бременността  Peace
АМИ Чушка как си и ти мила?Отдавна не си писала,добре ли сте?
Диди днеска беше отново на ясла,след едноседмичен престой в къщи.Аз пък ходих пак по доктори,личната ме прати на УНГ,щото вече 3 седмици хем ме боли гърло и ухо,хем не  SadТя пък ми каза,че уж нищо ми нямало,сигурна ли съм че ме боляло вътре гърлото  Rolling Eyes и хайде аб,че пак имало вируси  ooooh!Аааа да се похваля,че и цитонамазката ми вече е 2ра гр.,демек уж добре  Whistling ама днеска не можах да стигна до нея докт. щото пред мене имаше 100 жени,а времето напредна за прибиране на халата.Аз в момента направо изпатквам от нерви,това хлапе ще ми разкатае фамилията.То бива,то може ама таквоз инатче е станал  #CrazyТая вечер 3 пъти беше наказан и набит,за което изобщо не съжалявам,щото след 10мин. е пак същия.А аз вече нерви нямам,гушата яко ме стегна и така.Ох оплаках се от нервите си ама ще ме простите.Ето на пак се чува мамоооооооооооо  #2gunfire айде оставям ви Лека нощ мили юнски мами и дечица

# 97
Привети и от мене !
Влизам , за да честитя прекрасната новина на Елиа !
Това не е намек за пола , а просто ти пожелавам лека бременност и здраво детенце . Grinning
Сонка , съжалявам за болежките ти  , мила ! Hug
Изчезвам с пожелания за хубав ден !  Simple Smile

# 98
  • Бургас
Опа Вили аз не съм бременна,но дай Боже.Лида е щасливката и в този ред на мисли Лида от сърце една прекрасна бременност и на финала здраво малко сладурче  Heart Eyes.

# 99
Опа Вили аз не съм бременна,но дай Боже.Лида е щасливката и в този ред на мисли Лида от сърце една прекрасна бременност и на финала здраво малко сладурче  Heart Eyes.
А,сигурна ли си?Да не излезе ,че имаме ясновидци в темата! Mr. Green/това е майтап-знам ,че носиш..... Wink/
Ние най-сетне се видяхме с Муцунка,Алекс...а покрай тях и с Пепи и Любето....ама само се видяхме,че мъжете Кабрански са много тежки и специални/един час подготовка за излизане в най-добрия случай,а майка им е скандалджийка и се кара с хората по улиците,но ми писна да пренасям колички и деца,`щото някой го мързи да си гледа работата #Cussing out/
Веднага показвам доказателства,че тамън съм ги качила/не че много се вижда,ама другия път ще гледам какво снимам Embarassed/:

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 15:25 от Анонимен

# 100
Здравейте и от мен Simple Smile

Ние сме добре. Бяхме при мама и тате и вече съм спокойна... възстановяват се, а баба ми изглеждаше много зле, но се надявам, че и тя ще се оправи бързо. Иванна играе с децата в градинката и вместо да си отстоява позицията тя бяга когато някое дете се приближи към нея... незнам какво точно си мисли, но се надявам да не е за дълго. Имам няколко снимки от телефона но са гадно качество и незнам дали да ги пускам...  ooooh!
Лида, бъди жива и здрава и ти пожелавам лека бременност   bouquet  bouquet  bouquet
Люба, страхотни снимки, дечицата много са пораснали  Hug
Вили, как си, мила, тези дни нещо не можем да се видим... Всеки ден виждам Лянка(както я нарича Иванна) и пада голяма игра... Дано скоро се видим, че ми е мъчно за теб Simple Smile
Сонка, много съжалявам за болежките ти и ти пожелавам бързо възстановяване  Praynig Praynig Praynig

Това е за сега от мен  bowuu Пожелавам, Ви лек и слънчев ден Simple Smile

# 101
# 102
  • Бургас
Ех Люба да знаеш как ми се иска ама у нас мн тясно мъжо ако ми построи къща ги почваме бебтата и докато не я напълним къщата няма да се спрем по-голямо щастие от това няма,а напоследък така ми се гушка малко бебче.

# 103
  • Варна
Лида, честита бременност! Присъединявам се към другите пожелания за лека бременност и лесно раждане  Peace

Ние преди малко се прибрахме с Криско от разходка, до обяд ходи на ясла, спи в къши и после сме навън. Виждам, че пловдивчанки вече са по къси ръкави, тук пролетта едва се усеща.

Сонка, бързо оздравяване мила  Hug И аз миналата седмица имах ходене по доктори, но за сега сякаш нещата се подобряват.

И накрая да за оправдание, че е толкова кратко да кажа, че съм доста изморена от разходката, а ме чака  hang
Приятна вечер   bouquet

# 104
Ех момичета, благодаря ви за хубавите пожелания Hug. Почувствах се много щастлива и поласкана, благодаря ви Hug. Elia, от все сърце ти пожелавам да ти се сбъдне мечтата за много дечица и голяаама къщурка Peace. Любе мила, знам за Ирката, и за лошотиите които я сполетяха напоследък Cry. Много я мисля и се надявам вече да и просветва пред очите и да се чувства малко по-добре. Надявам се че се виждате. TABBY, и моита маимунка като я гледам не знае да се пази от лошите деца и обикновенно надава вои мамоооооооо....за спасение Laughing. Sonka, напълно съм ти в положението, и моита редовно си яде пердаха по дупето че много луда беееее.... ooooh!
Хаиде сега ви желая лека и спокоина нощ  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт