Дано има повече слънце в края на седмицата, та да се разведрим и ние!
/
/-а ти на работа ходиш ли?Или неходенето на ясла те оставя и теб вкъщи?
през Ноември ще ставам пак мама
. Много съм щастлива, но нали ги знаете първите три месеца - ужааааасно бавно минават
. Още не съм ходила на видеозон и не съм си видяла точката в корема, ама така е в чужбина, всичко започва след 12-та седмица. И на мене много от вас страшно много ми липсват, обаче не изневерявам на юнските мами
. Прегръщам ви силно милички и приятен ден
.
Лида,нямаш си представа колко много се радвам....дано бременността ти е лека,раждането -също и каката да помага и да слуша много./предполагам знаеш,че и Ира чака второ-явно Лондонския въздух е благотворен/
Тя пък ми каза,че уж нищо ми нямало,сигурна ли съм че ме боляло вътре гърлото
Аааа да се похваля,че и цитонамазката ми вече е 2ра гр.,демек уж добре
ама днеска не можах да стигна до нея докт. щото пред мене имаше 100 жени,а времето напредна за прибиране на халата.Аз в момента направо изпатквам от нерви,това хлапе ще ми разкатае фамилията.То бива,то може ама таквоз инатче е станал
Тая вечер 3 пъти беше наказан и набит,за което изобщо не съжалявам,щото след 10мин. е пак същия.А аз вече нерви нямам,гушата яко ме стегна и така.Ох оплаках се от нервите си ама ще ме простите.Ето на пак се чува мамоооооооооооо
айде оставям ви Лека нощ мили юнски мами и дечица
.
/
/

Пожелавам, Ви лек и слънчев ден 

И аз миналата седмица имах ходене по доктори, но за сега сякаш нещата се подобряват.

. Почувствах се много щастлива и поласкана, благодаря ви
. Elia, от все сърце ти пожелавам да ти се сбъдне мечтата за много дечица и голяаама къщурка
. Любе мила, знам за Ирката, и за лошотиите които я сполетяха напоследък
. Много я мисля и се надявам вече да и просветва пред очите и да се чувства малко по-добре. Надявам се че се виждате. TABBY, и моита маимунка като я гледам не знае да се пази от лошите деца и обикновенно надава вои мамоооооооо....за спасение 
. Препоръчани теми