Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 440
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
И да не забравя специално да благодаря на Анелиз, Анe и на Люба за отговора относно бенките.
  bouquet

# 31
ЗдравеЙТЕ!
Честит имен ден на Табби  bouquet с малко закъснение  Embarassed
Таталинка Hug понякога и така се получава.Наистина може и за добро да е,неискам да си представям как се чувстваш,но пък само заради детето не се живеее с човек с различини интереси от теб.Казвам ти го ,защото нашите постоянно се карат,разправий и темп подобни неща цял живот.Мама все казваше "заради децата търпя",да де ама те децата порастват ,вземат пътя в свои ръце и какво,ти оставаш с неразбирателството и горчивината причинена от мъжа които си обичала.Силно се надявам,че ще успееш да преодолееш това  HugЕни е страхотна както винаги  Heart Eyes
Ане желая ви успешен старт на яслата и по малко болести  Peace
Поли моя Диди няма бенки още,но може би ще се появят по- късно  ThinkingА как исках да вземе на баща си чаровната бнка на устната  Rolling EyesЛюбе разсмя ме жестоко с якето  Laughing
Аз пък си търся шофьорската книжка,щото май май съм я погубила някъде или Диди снощи я е затрил  Close
Това от мен!

# 32
  • Пловдив
TABBY, честит имен ден! Носи си името със здраве   bouquet
Поли`, Любчо има едно тъмно петно на гърба (прилича на бенка) още откакто се е родил. Не съм питала педиатърката какво е.
Tatalina  Hug . Мога само да те прегърна виртуално и да ти кажа, че каквото и да се случи ти също си човек. А Ени ще вижда татко си доста често предполагам. (много е чаровна на снимките Simple Smile )
sonka, успех с търсенето на книжката Simple Smile

# 33
Честит имен ден и от мен на Таби.   bouquet. Със много здраве да си носи името.
Таталина, ти си силна жена и предполагам че много скоро ще се чустваш добре. Всяко зло е за добро. Целувки на Ени  Heart Eyes.

# 34
  • София
Момичета, благодаря от сърце на всяка една от вас - Поли, Агнешка, Сонка, Пепи, Елисир, Таби, Люба, Дирдри  Hug  Във всеки пост открих ценни мисли, които ми помагат много. Не съм писала досега за проблемите, защото всеки има своите грижи и не мислех да ви товаря и с моите. Пък и исках да мине малко време от най-тъжните моменти, да преосмисля нещата. За това, обаче, ще ми е нужно много повече време. Понякога човек има нужда да сподели, да се отпуши, затова реших да ви разкажа. Пък и знаех, че ще ми помогнете макар и виртуално. Благодаря ви за подкрепата и за милите думи за бузанката ми  Hug
Животът е странно нещо, но пък и всичко е в следствие на определни избори, които правим.

Обещавам скоро да се изпълня с пролетно вдъхновение и да пиша по-ведри постинги  Peace

Между другото, според православния календар, днес е ДЕНЯТ НА МАЙКАТА.
Мили момичета, бъдете здрави, силни, обичани и обичащи!

# 35
Таталина, съжалявам, че така са стекли нещата при теб. Имаш и моята виртуална /макар/ подкрепа. Heart Eyes
Ние вече втори ден сме на ясла. Казват, че си изяждала всичко, но не искала да спи на обед, само при обличането на пижамата почвала да мрънкоти и те я обличали отново с дрешките. Сега се пробуди няколко пъти, плака, нещо говори, предполагам си мисли, че е още там Thinking
Иначе сме добре, да чукаме на дърво, всичките.
Имаме и ние бенка, на слепоочието. И тука, в последно време, лунички по нослето. Питах и казаха, че е нормално. Да ползвам мазила, само ако е наложително. Но лятото - най-високия фактор да вземам. Peace

# 36
Таталинка  Hug и от мен.Сигурна съм че ще се спрвиш ти наистина си мног силна жена а и наистина нашите съкровища ни учат на много неща.
И ние имаме бенки,почнаха да и излизат помня ли и аз май първата на 6 месеца,сега сигурно има 4-5 знам ли и аз.никига не съм се и замисляла че може да е нещо лошо или да рано.
иначе сега и аз съм леко настинала и малакта още има сополки и кашля от тях,вече незна какво да правя лекарствата трябваше вчера да ги спрем аз дадох и днес още от сиропа(СТОДАЛ),но все пак не може до безкрайност.Иначе си има апетит.Надявам се да се оправим и двевтете скоро.

# 37
Хоп и аз в новата тема Party. Мислех си че старата няма да свърши никога. Ама то така е, от такива като мене непишещи и темите не вървят Whistling.
Скъпа Таталина, не се отчаиваи ама хич Naughty. Така е трябвало да стане, а и не забравяи, че в живота винаги има втори шанс spoko. Жалко за малката наистина, но неиния тати, ще си е винаги неиния тати. Междо другото голям сладур е станала Ени. Буби и праща целувки и гушки  remybussi.
Нашата хрема вече отшумява разгеле smile3506, вече си мислех че има синузит- да чукна на дърво. Иначе аз давам на моита маимунка витаминки, но гледам да не прекалявам и правим почивки. Но давам само през зимния сезон иначе не. Бенка има за сега само едничка и тя е на "особено местенце"  Embarassed
TABBY, честит имен ден! Със здраве да си носиш името. Моита мама пък днес беше рожденничка, да ми е жива и здрава.
Хаиде лека нощ от мен, а утре усмихнат и успешен ден за всички  bouquet.

# 38
Здравейте, мили момичета!
До преди малко имах рожден ден, та ви черпя с една голяяяма виртуална торта и със каквото всеки от вас си пожелае Hug

Благодаря на всички, които се сетиха за мен и ми честитиха ! Hug
Много ви обичам и ми липсвате, но хич не ми остава време да пиша Sad

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 12:40 от michel

# 39
  • Варна
Хайде и аз да честитя всички отминали вече празници  Grinning

Мишел, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, обич и щастие! И да имаш повечко време за себе си и за форумчето! Целувки на двете ти прекрасни слънчица  Heart Eyes

Таби, Честит Имен Ден! Да си носиш сладкото име със здраве!

И като съм започнала с пролетните цветя - това е за всички Вас момичета, Честит Ден на Майката.

# 40
  • Варна
Таталинка, ти и Ени имате по една виртуална прегръдка и от нас с Крис  Hug. Тъжно е, когато се случи така, но децата според мен имат повече нужда от щастливи и спокойни родители, от колкото живеещи заедно в неразбирателство. А и всеки заслужава да е щастлив и да търси любовта на живота си. Както е казала и Елисир, всяко зло за добро. Имаш шанс да срещнеш отново своя рицар на бял кон, стискам палци да е много скоро!

При нас нищо ново, Криско продължава да реве всяка сутрин на яслата, но не съм чувала повече изречения от "лошата" лелка. Иначе си е харесал едната "кака" и каквото и да питам за яслата- ял ли е, играл ли е с децата, пеят ли песнички отговора е "какУ". За сега комуникацията се изчерпва с това  Mr. Green Вчера записах думите, които употребява в един тефтер, оказа се, че са 24  Embarassed Знам, че все някога ще се отпусне да говори, но кога ли ще е  newsm78

# 41
Честит рожден ден на Мишел
Честит имен ден на Таби със закъснение

Честит ден на майката.

# 42
Здравейте!Аз само на бързо да ви видя какво си праикате  HugИмам много работа   Tired
Абе видях аз,че Мишел пишеше рд ама нали все обърквам реших да замълча тоз път  Sad
Честит ти рожден ден Мишелка!
Таталинка моля те неискам от теб отчайващи мисли  NaughtyВинаги си ме заинтригувала с постовете си.Аз ти написах това с моето сем. за да прецениш наистина трябва ли детето да бъде подложено всекидневно на някакви караници от родителите си,или да ги вижда поотделно но в добри отношения  Thinking Hug Hug
ЧЕСТИТ ДЕН НА МАЙКАТА!мНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ,ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ДА ДАРЯВАТЕ ОБИЧ  bouquet
Чоа засега  Heart Eyes

# 43
Здравейте мили майчета Simple Smile

Много Ви благодаря за милите пожелания Simple Smile
Аз от вчера следобяд съм като ходеща на сън... Иванна спа много хубаво и като стана, както винаги сяда на гърнето да си върши работата и по- едно време като се изпищя и като започна да реве и да вика боли ме тука(на врътлето)... аз незнам какво да направя... тя реве аз я опипвам и нищо не мога да разбера... така не е ревала никога... в продължение на 2 часа рев и не можа да си завърти главата на дясно, а мъжа ми вика нещо се е схванала, масажирай я и до довечера ще й мине... вечерта си лягаме и тя само да реши да се завърти на дясно и започва да мрънка и да плаче... цяла нощ е спала само на лявата си страна и сутринта като сата беше с подуто оченце и като ревна пак и пак показва, че я боли там, с мъжа ми веднага на лекар... пратиха ни на хирург, а той на ренгенова снимка... казаха, че няма нищо и най- вероятно е схваната... но ни иска утре пак на преглед и да носим урина... да я следя да не вдигне температура, да не почне да повръща и да я боли главата... ако се случи нещо такова каза да ходим в Пирогов. Надявам се да няма нищо такова и скоро да мине вратлето.

Пожелавам ви лек ден Simple Smile

# 44
Здравейте на всички!
Остана ми малко свободно време след работа да прескоча и тук!
Първо искам да прегърна силно Таталинка, и да и кажа,че аз също съм с теб,Кате,макар и виртуално и както са ти казали и другите момичета,това,което ти се случва е много неприятно и сигурно много боли,но всеки има право да е щастлив и да живее живота си както той смята за правилно,а относно Ени,аз съм сигурна че тя ще порасне едно много обгрижвано и обичано дете .Живота е непредсказуем,понякога поднася горчиви плодове,но в крайна сметка винаги нещата се оправят и аз съм сигурна че ти един ден ще срещнеш своята половинка  Peace Hug Heart Eyes
Таби, ужас,какво ли си преживяла,аз най-много се шашкам когато не знам за какво става въпрос,изпадам в ужас от плач с неизяснен характер и добре че вече децата започнаха да говорят ,че поне се ориентирам донякъде за какво иде реч.Ето например вчера и пробвам на Тея едни много сладки обувки,нейния номер,но като стъпа на земята и ми вика:"Боли качето тук" и ми сочи пръстите,явно и обиваха отпред на пръстите,смених номера и всичко е ОК.
Дано скоро се оправи малката сладурка,Таби Praynig

Вили, макар и със закъснение да отговоря на запитването ти за Саностола-значи аз присъствах на лекция за пробиотиците на фирмата Саностол-това са най-общо казано бактерии,които нормално се намират в чревната флора,но след АБ-лечение тези полезни бактерии се унищожават и всъщност тези пробиотици ги възстановяват .Так,че при лечение с АБ,задължително трябва да се вземат и такива пробиотици,разбира се има на различни фирми.За витамините Саностол,мога от личен опит да ти кажа че съм доволна,давала съм ги на баткото преди години,когато много често боледуваше PeaceЗа имуностимулаторите като цяло имам следното мнение:когато детето често боледува,има слаб апетит тогава съм твърдо ЗА тях,но да се използват ограничено време,в останалите случаи залагам на пресни плодове и зеленчуци и лично аз давам на Тея от няколко месеца коластра и съм много доволна Peace
Някой беше писал за един имуностимулатор АД-ликуид за деца,този сироп не само че е адски скъп ,но е и вече отречен защото съдържа СРЕБРО Naughty Има информация за него ,може да се прочете.
Целувки на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт