По гащи или без гащи? Това е въпросът No 68 в Германия.

• 20 965
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Не съм ви чела.

Жена на 73 години танцува с мен и започна да ме сваля. Целувки покрай устата, устата и косите. Аз нямаше как да я блъсна. Отблъсна и махна.

.....

Утре ще имам посещение от две жени посред бял ден. Обещах тази вечер. Утре какво да правя. Напоследък жените много се интересуват от мен. Такъв интерес никога не бях предполагала!

Лека.

# 196
омъжената жена мисти винаги е секси. забранен плод............демек - желан.
бе ти направо ме разби.
73 годишна. тва либидото нема възраст ша знаиш Mr. Green

къде ги намираш тез девойки, а. по какви места ходиш. искам и аз.
как така се интересуват от теб. в какъв смилъл. сюксуален ли. или клюкарски.
ако е първото, значи излъчваш нещо. нали знаеш за сексуалните миризми. мдаммммммммммммм.

за утре ти давам съвет. посред бел ден нищо не прави. ще се разчуе. че и с две. сакън.

мека.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 03:46 от matakosmata

# 197
да, това е наи_ доброто. няколко шишенца иzкьрках, на следващия преглед желяzото беше в норма.

# 198
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Вечи, къде я намираш тая прясна коприва? newsm78
Аз не съм виждала...а ми се дояде след нашата дискусия  Wink !

при нас има в парка, гледай около храсти, расте на влажно Peace
вече 2 пъти брах Peace

# 199
Солариум, вряла вода, вани, къпане в горещ басейн, сауна и подобни са забранени при бременност. Може да се предизвика аборт.
Гея, това за сауната са бабини деветини. Ако не си свикнал на сауна и тепърва по време на бременност решиш да ходиш - може, ама такива като мен, дето са родени скрити финландци, няма шанс да ми се случи нещо.
И предните две бременности и сега си ходя най-редовно на сауна без никакви проблеми. Почти докрая преди раждането. Никакви признаци на аборт.
Аз питам конкретно за солариума и защо не може.
Расте, дебелее (за сметка на майка и), има си всичко и гърба и е затворен и няма дебел врат. Mr. Green
Aма стана ли вече ясно, че ще е мома (че говориш в женски род)? Wink
Не е сигурно въобще. Сърфи нали пита за суперновата и затова отговарям в женски род. Ще стане ясно след 3 седмици като дойдат резултатите от амниото.

Зиме, и аз бера коприва край реката в парка.Има вече достатъчно.
Питаше ме за линк - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php
Рецепта няма да пускам сега, че имам много търчане.

# 200
Кате,
аz zнам, 4е слън4еви бани не се препоръ4ват, zаради т.нар. маска на бремеността, т.е. от променената пигментация могат да остават петна  Confused  Няма логика в солариум да няма такъв риск.....но питай гинеколога си, или дерматолог  Peace

# 201
Вечке, солариум и бременност е по_добре да не са zаедно, това е мнението на гинеколога, не са му иzвестни студия по въпроса. Той също е zа кройтерблут, таблетките предиzвиквали zапек.
Купихме тоzи лауфрад. Аz бях zа колело с помощни гуми, но продавача вzе страната на мъжа ми. Важното е, че детето е щастливо и веднаха се яхна на колелото. В рамките на половин час схвана техниката на отблъскване.

Мацки zащо немците иzполzват копривата, като храна zа коне, не zнаят ли zа нейните лечебни свойства. И още нещо ме иzмъчва, все пак българската коприва я е гряло слънце, а таzи тук как не е мухлясала от толкова дъжд и влага. Та въпроса ми е да я ядем ли или да не я ядем  newsm78 все пак немците не са по_прости от нас и ако можеха беz пари да си осигурят манджа, едвали щяха да стоят със скръстени ръце.

# 202
Видяхте ли таzи тема ?  Shocked Twisted Evil
Котаранке,и аz съм на мнението на мъжа ти.Лауфрад е по_добре от колело с помоЩни колелета,zаЩотото там не се учи да паzи равновесие.Иzбрали сте го супер.  Peace

# 203
Котаранке, добре 4е подхвана темата, и аz искам да питам zа детските превоzни средства  Peace  Това zа малкия ли го вzехте или zа големия?

Та, искаме да вzемем неЩо ново zа Милена, 4е нейния слон май не е много удобен ве4е  Thinking Въпросът е, какво? Боби Кар? Лауфрад? Драйрад? Тротинетка?  newsm78

Ако имате двор или градина, утре (и само утре) в ИКЕА Ще продават една къЩа zа деца http://www.ikea.com/ms/de_DE/aktivitet/Dienstag.html  zа само 49?. СъЩата, само 4е по Шарена, струва по принцип 120 ?  Shocked (може и zа 100 да се намери, което оба4е пак си е двойно  Crazy )

# 204
Не знам колко слънчевите бани са вредни за бременната жена. Правила съм докато бременеех с малкия и нямам никакви петна.Дори бях хванала малко тен. Тогава нямах проблеми с хемоглобина. Ще пробвам 1-2 сеанса пък да видим. Целта ми не е да почернявам, а да оздравея. Омръзна ми да съм вечно уморена и без желание да свърша нещо.
Татяна, на питанката ти за превозни средства - бобикар и триколка. Сина ми все още се мотка по двора с бобикара, хем може да кара колело.
Коте, тоз лауфрад е хубав, че има спирачка. Досега моделите, които съм виждала (да не говоря за дървените) не са били със спирачка, а това е много опасно.

# 205
Чико мерси, от твоята уста това си е комплимент.
Татяна, zа големия той е на 2год. и 10мес. И досега се мъчеше с една триколка, на която трудно въртеше педалите. Малкият е на 20 месеца и е още с колата на чико.

Чико, имаш впредвид ТАЗИ тема нали. Беz коментар  Shocked

# 206
Татяна, Бобикар рулz!

# 207
Ауу Татяна,миналата год.ги наблÜдавах нови и полzвани къЩи zа в градината. На таzи цена Ще вzеме6 по_малка полzвана.Супер ангебот е.Ако ме пита6 вzемай.Аz купих Куатро и хаусмайстерите Ще се раzмрънкат,ако вzема сега и къЩа,но е върхът. Crazy
Лауфрад като на Котарана има едно детенце от на6ето спиилгрупе и го кара от както стана на 2 год. Боби кар бих каzала има всяко дете.Това е най_обичаното от повечето.Като сме имали zа Мартин и сега zа Томас от всичките мисля,че трябва да има първо бобикар,после лауфрад,като се научи идва колело и/или ролер. Зависи кое иска да кара от двете.Триколките са иzли6ни.Аz харесвам сега6ната ни на Баби Тоо,zаЩото е с дръжка zа бутане и сак,има колани да не става и фрайлауф.
Пи6и утре,дали сте купили къЩата.
Оф Котаранке,не съм zапаметила правилният адрес  Whistling. Мерси.Нея имам предвид.
Вечке,на6ият дето го купихме zа Мартин преди 4 год.бе6е съЩо със спирачки.
Томас и до днес не може да кара триколката_итук са сега 2 вида и или са му къси краката,или няма сила.А когато може ве,е няма да е правилната въzраст zа триколка.
А по повод бобикар Мартин вzема сега от време на време на Томас и го кара,но не сяда,а е на коляно.Това е универсално_от 1 до 7год.  Mr. GreenИ zа мен е едно muß.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 12:03 от Чиколина

# 208
все пак немците не са по_прости от нас и ако можеха беz пари да си осигурят манджа, едвали щяха да стоят със скръстени ръце.

Тази дилема е валидна и за яденето на шкембе и дробчета по принцип Mr. Green

То и в България не всички ядат коприва - баща ми например не можеш да го излъжеш да яде никакви зелении - ни коприва, ни спанак,...

Което ми напомня случката с моя свекър- миналата година бере тук коприва и на една немска бабка й станало много интересно какво прави. А свекъра не знае грам немски, та трябвало по десетопръстната система половин час да обяснява какво точно прави, не пари ли и подобни  Whistling

# 209

То и в България не всички ядат коприва - баща ми например не можеш да го излъжеш да яде никакви зелении - ни коприва, ни спанак,...

Ами да,и аz не ям спанак и коприва. Един месец беz храна да остана не zнам,дали бих ги куснала.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт