Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 921
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 855
Добър вечер чаровници  newsm08

Днес тук пак е имало купон.А пък на мен явно ми е ден за нравоучения  Crazy
Мисля,че тук сме се събрали големи и интелигентни хора,които по стечение на обстоятелствата имат една и съща цел.И тези сръдни някакси не ми се връзват.Не сме деца в детската градина,че да си играем номера "На си ти куклите - дай си ми парцалките".Ако се оплаквате и поискате съвет бъдете готови да получите и отговор,който може и да не ви хареса.Много е удобно да получиш нещо наготово,без усилие.Задаваш си въпросчето и чакаш някой да ти отговори,нищо,че това се е обсъждало хиляди пъти,а понякога и в същата тема.И единственото извинение е,че нямате време да четете назад.Чак толкова ли нямате време да прочетете поне първата страничка или да отворите книгата?Замислете се малко.Ако правите ремонт в дома си как постъпвате?Не правите ли план кое и как ще промените.Не проучвате ли производители,магазини и цени.Не сравнявате ли качеството,удобството,предимствата и недостатъците на продуктите.Помислете по същия начин и за тялото си.То е вашия дом,който не можете да напуснете когато ви скимне,а вие като че ли не желаете да отделите част от времето си за него.Този режим е един вид ремонт. Аз също съм от новите.И аз имам като повечето от вас семейство,деца,работа и т.н.Но когато реших да започна диетата се постарах да отделя от времето си и да намеря всяка възможна информация.Започнах да чета темите от началото,междувремено си купих и прочетох книгата.Намерих отговорите на всичките си въпроси.А от постовете на "ветеранките" тук научих доста повече неща отколкото от книгата.Регистрирах се не, за да питам,а за да споделям,а и защото усетих,че между шегите и закачките, тези момичета, могат да ти дадат подкрепа и разбиране в момент на разколебаване.
Дано не съм ви досадила,но така ме кара. Нали съм нервозна леличка.  Hug
Вещи,ако съм прекалила трапни ми един тиган.Аз няма да се сърдя  newsm47

# 856
леле мале, леле малееее Crazy Crazy Crazy
Ако удържа един месец без водка и отслабна малко, така ше се нажуляяяя Joy
La Bomba аз бях голяма поитателка на чашката след работно време, заради режима сведох консумацята му до нула, за което чичко Дюки и позастаряващото ми кантарче ми се отблагодариха. Сега 1 път в седмицата си позволявам по 50 гр. уиски, но определено не ми се пие като преди. Мисля, че в началото на диетата трябва изцяло да се изключи, в противен случай ще задържаш.

# 857
  • Пловдив
2в1, някои постоянно го повтаряме, но нали знаете, че от истината най-много боли и най-много се засягаме  Mr. Green

# 858
  • Варна
Някои от снимките съм ги виждала, но този дъжд от заслабнали красавици направо ме заслепи.
Сън, Джини, Вещи, Цвети страхотни резултати  smile3501 smile3501 smile3501
Амери и ти изглеждаш много добре  Peace
Славе, тези кила дет си ги писала в момента изобщо не ти личат  Naughty
Май само Орелия не можах да видя  Sad, ама и  снимките на другите ми стигат  Peace

Вий тез снимки си ги пускате, за да се познаете на срещата ли , а  hahaha ?
Евче , мерси за окуражаването  Hug, ще видят  лятото всички като се опна по някои къси гащи колко съм заслабнала  Laughing.

# 859
Момичета, невероятни сте както в писането (изобщо немога да ви изчета), така и с постигнатите резултати. Прегледах само последните 2 страници и искам да поздравя, Амери, Сън, Джини и Вещи, страхотни сте момичета. Ей на това му се казва стимул!!!! Пък който иска нека да не си хапва редовно. Аз си хапвам и слабея, много съм доволна и знам, че ще успея!

Приятна вечер на всички Ви!  Hug

# 860
Момичета, като се стигне 3-та фаза нали е позволен по 40гр кашкавал, но какъв точно? И може ли вече да се яде обикновено сирене, или да си карам на извара  Sad

# 861

Евче, след 3 месец ще ти се регулира цикъла. И аз бях така в началото.

# 862
  • Провинция
В тон с 2в1 искам да кажа,че когато се замисля -дали бих успяла без форума и всички Вас?-отговорът е не.Споделянето е много важно и за мен,защото виждам радостта на всяка от Вас когато виждате моите успехи(е и малко завист)и това ме амбицира още повече да успея!Когато ме интересува нещо,първо търся и ако не намеря отговор -питам.Но е важно всеки от нас да споделя опита си за да се учат и другите от нас.Охххх съвсем се отнесох.Извинете ме! Hug Hug :hug

Вещи newsm51

# 863
Сънче, хем съм те виждала, хем всеки път хлъцвам! За талията най-много ти завиждам Joy
Джини #Crazy Е, думите са излишни! Браво!
Вещи, У-А-У!  Crazy

2в1 Peace /ремонт - мръсна дума #Cussing out Laughing
Заставам зад написаното, лошото е че след няколко страници някой пак ще го трябва да напише нещо подобно... Thinking
И файда никаква.
Присила, бе нищо не си изпуснала. hahaha

# 864
Вещи    love001

Момичета страхотни сте   newsm44 .Нямам думи.  smile3505

# 865
ВЕЩИИИИИИ

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

МОМИЧЕТА-СТРАХОТНИ РЕЗУЛТАТИ---евала Hug Hug
за търпението и силата на волята да устискате на изкушенията

Вещи--тресни ме с тигана Praynig

# 866
Ето и малко мои снимки - някои са ги виждали, но да има за новичките за нахъсване...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230840
Джини, феноменални резутати!
Сънче, прекрасно изглеждаш!
Дори, честит празник!

# 867
Боже, Боже!!! Къде попадам като ви разглеждам снимките, момичета? Направо не е за вярване! Разкошни сте! Честно! Свалям ви свалям шапка newsm20 newsm74! Дано и аз ...така ... някой ден, еееех...
Аз съм във втора фаза П и не мърдам надолу, ама хич! Дано само да няма +. Иначе съм стриктна.

# 868
Ееее, Вещи, видях кой стои зад аватара  Grinning И малката, голям сладур  Hug
СпешЪл поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ
п.с. тази песничка много ме кефи   Wink

# 869
Галито К, може обикновен кашкавал и обикновено сирене в 3-та, но само по 40 г.  Peace
Лори,  Hug Благодаря ти! Ти също!   love001
Славче Авче, Приси, Рони-Лимони, Орелия, благодаря ви!  Hug Heart Eyes
Амери, благодаря за поздрава!  Hug
Вещи и малкото вещерче са просто невероятни!  Hug Heart Eyes
А Джини си ни е сладурка голяма, знаем си я!  smile3521 Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт