С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 510
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Тези действия са съпроводени с изричането на специална словесна формула: "Бягайте, зъми и гущери, днеска е Благовец" или "Бягайте, змии, Благовец ша ви затисне" и други.
Joy Joy Joy

Мен повече ме притесни това премитане и тия огньове, дето съм трябвало да паля...Па и това "преди изгрев слънце"  Rolling Eyes За говеждата тор няма да споменавам. Виж, че няма да шия и меся е сигурно! Mr. Green
Ма иначе хубаво звучи: "Благовещение"  Flushed

# 271
  • Видин
Честити месечинки на Гого, Анди, Стефан, Алина
Честит имен ден на всички именници
Франи, честит телефон. И мерси за кафето и закуската.
Пиванова, и Марти се буди м/у 5:30 и 6:30 и не заспива след това. Но аз го взимам при нас и си полежаваме до към 7ч. Е наистина ми е малко трудно в началото, но след 10 мин съм много бодра. За бисквитите давах по едно време и обикновенни, но ми се запече ужасно и спрях.
НелиДи, Hug. От давна не си се мяркала, май newsm78
Нина, е защо да не месиш Mr. Green. А пък огньовете ще ги спретна без проблем. Е вчера замалко да ги спретна по рано щях да запаля апартамента с готварската печка
При мен пък корема ми се прибра 2 седмици след раждането. Е върнах си килограмите от преди бременността, даже съм -4, но имам още 15кг да свалям от преди това ooooh!
Днес сме на консултация, така че ще давам отчет. Mr. Green

# 272
Добро утро!!!
Франи,много си ранобудна днес!!!Да не те е напекло от сутринта? Laughing Laughing
Честити месечета и честит имен ден !!!!
Моят човек не ще да си яде млякото от няколко дни.Кво му става на туй дете?Преди ядеше по 180,пък сега 100 и край!! Thinkingако забъркам каша с останалото обаче се изяжда.значи проблема е май в млякото.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 09:26 от Христинчето

# 273
Честит имен ден на всички с прекрасните имена

Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Бонка, Бончо, Мариан, Мариана, Мариян, Марияна

Нели, за Марианите сигурна ли си?! Къде го има?! Имам си една приятелка да поздравя, пък не съм чувала досега да празнува днес, та да не пропусна Rolling Eyes

П.П. Намерих го и аз. Иначе ги дават на 15-ти август! Нищо, както обича да казва Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече" Laughing

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 09:23 от Curlicue

# 274
  • Видин
......както обича да казва Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече" Laughing
Много ми хареса този израз hahaha Joy hahaha

# 275
Мерси,мерси за пожеланията за тел.

Хриси не ме е напекло,малкото ме събуди в 7 и познай да ли после можах да заспя,,таааааааааа викам да ви по4ерпя едно сутришно Peace

# 276
# 277
Здравейте, мацки Simple Smile,,

Поздрави от нас с Алекс.
Честито на всички празнуващи!
Ние сме добре, но нали имаме "тежка" задача и сега по-често навестяваме "Красива мама".

Curlicue,fмного ме кефиш с информацията, която ни даваш Hug

Хубав ден и дано става за разходки Hug

# 278
......както обича да казва Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече" Laughing
Много ми хареса този израз hahaha Joy hahaha

Ооо, той е забележителен мечок...
На мен за пчелите ми е любимото...

Цитат
"Веднъж, както се разхождаше, Мечо Пух стигна до една поляна сред гората, в средата на тази поляна растеше грамаден дъб, а откъм върха на дъба се чуваше силно бръмчене.
Мечето седна под дървото, сложи глава между двете си лапи и започна да мисли:
"Преди всичко - каза си то - това бръмчене значи нещо. Не може да има бръмчене само току-тъй - бръм... бръм... - без да значи нещо. Щом има бръмчене - значи някой бръмчи. А единствената причина да издаваш такъв звук, доколкото знам, е защото си пчела."
...

- Добро утро, Кристофър Робин - каза Пух.
- Добро утро, Мечо Пух - каза ти.
- Мисля си дали имаш нещо такова като балонче.
- Балонче?!
- Да. Тъкмо си мислех, като идвах насам, дали се намира балонче у Кристофър Робин, или не... защото се бях замислил за балони.
- За какво ти е притрябвал балон? - попита ти.
Пух се огледа наоколо, за да се увери, че никой няма да го чуе, и като си сложи лапата до муцуната, прошепна:
- Мед!
- Ама не може да се вземе мед с балон!
- Мога! - каза Пух.
Виж как стои работата: когато отиваш с балон за мед, най-важното е пчелите да не те усетят. Ако си със зелен балон - те ще помислят, че си част от дървото, и няма да те забележат; ако си със син - ще помислят, че си част от небето, и пак няма да те забележат. Въпросът е как по-добре ще ги заблудиш.
- А няма ли да те забележат под балона? - попита ти.
- Може да ме забележат, но може и да не ме забележат - с пчелите никога не се знае Joy

Страшно се кефя на детските книжки и винаги ме изумява тяхната многопластовост...И "Мечо Пух", и "Малкият принц", и "Алиса", и "Приключенията на Лиско" свободно могат да се четат от деца, които обаче докосват само горният пласт...С годините, ако се върнем на тях, откриваме такива слоеве и такава дълбочина, чееее....
Абе, страхотни са! Flushed
С тях никога не се знае! Smile

# 279
  • София
Честити месечинки на бебоците!  Heart Eyes

Честито и на всички именници!  bouquet

Вале,мерси за почерпката! Hug

Шоши,тея дни ще я дам тая каша Party  Hug

За зъбките кво зимахте ... Дентокинд ли?

# 280
Curlicue,много ме кефиш с информацията, която ни даваш Hug

Ми не аз, Гуглата е виновна... Flushed
Което не пречи пак са си задавам глупави въпроси, де! smile3538

Благодаря!  bouquet

# 281
Здравейте  Hug

Мечо Пух и мен много ме кефи, но от детските книжки най обичам Фердо мравката  Party

Като разглеждам снимките все повече се удивлявам колко скоростно растат бебоците. Това по моето не го усещам щото ми е все пред очите, но като гледам вашите ...  #Crazy
Да са ни живи и здрави  Praynig

# 282
НелиДи, Hug. От давна не си се мяркала, май newsm78

Embarassed Embarassed Embarassed Признавам без бой....

Нели, за Марианите сигурна ли си?! Къде го има?! Имам си една приятелка да поздравя, пък не съм чувала досега да празнува днес, та да не пропусна Rolling Eyes

П.П. Намерих го и аз. Иначе ги дават на 15-ти август! Нищо, както обича да казва Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече" Laughing

КАЛЕНДАР НА ИМЕННИТЕ ДНИ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА

Аз го видях тук, ама нали знаеш някои имена имат по повечко именни дни. Просто трябва да знраеш кой кога признава да празнува. А и в различните календари дават различни дати  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 283
здравейте момичета!много гадно време и не можем да излезем на разходка!а казаха че ще се оправя!четох че си говорите за детски книжки
!та да си кажа и аз мнението!аз харесвам много пипи-дългото чорапче!а сега тези дето ще ги пускат в труд всяка сряда,мисля да ги изкупя!малки сме за четене,ама се надявам скоро да се започне да се заслушва когато някой чете,а не само когато дават реклами и "дъщерите на маклауд"!  bouquet

# 284
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!!!

Към инфото на Кърли, да добавя още нещо по-практично. Днес се яде риба. Пише го дори в църковния календар. Така че, запретнете ръкавите и направете нещо рибно. Аз лично съм купила скумрийка и мисля довечера да я пекна на тиган. Иначе имам една книга, в която е описано доста подробно какво се прави на всеки празник. Освен рибата, която може да е приготвена по всякакъв начин, даже и на рибник, се прави и питка.  Grinning

А тези книги, които изброи Кърли и на мен са ми мноооого любими. Плюс още няколко. Абе в детските книжки има страшно много истини. Peace

Общи условия

Активация на акаунт