LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 373
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 005
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
anelima, stefoni, много ви благодаря за бързите отговори! Hug Нямам такива продукти, всички са налични, но важното е, че започвам отново да мъча поръчката, без да се притеснявам, че ще се дублира. Peace Hug

# 1 006
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета знаете ли дали някъде в сайта може да се види какви кодове са изпратени на този юзър ии само от мейлите се виждат?

# 1 007
  • Варна
Здравейте мами,приключиха ли с изпращането на офертата за мишката,така я искам ако има някой с две такива оферти,защо не свирка.  Praynig
Офертите са персонални!
Ясно ми е,че са персонални,но ако някой има две и няма да ги ползва може да ми направи поръчка веднага давам паричките просто и двете ми деца са луди по мишката.Аз съм от Русе

Мили мами,
и ние много искаме да получим офертата с мишката и пратих на французите имейл по този повод, но засега нямам отговор. Ако някоя мама във Варна е получила 2 такива оферти и иска да помогне, нека ми пише ЛС. Ще си платя, почерпя и каквото там трябва!  bouquet

# 1 008
  • Sofia
Мили мами,
и ние много искаме да получим офертата с мишката и пратих на французите имейл по този повод, но засега нямам отговор. Ако някоя мама във Варна е получила 2 такива оферти и иска да помогне, нека ми пише ЛС. Ще си платя, почерпя и каквото там трябва!  bouquet
Извинявай,ама много ми е интересно какво им писа на французите Shocked

# 1 009
  • Sofia
още веднъж ви моля за помощ, моля! Praynig
ако някой може да ги намали с повече от 29 евро моля да каже:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8390606& … ue&ksource=-1

19003 при мен ги прави 66 е

# 1 010
  • гр.Пловдив
Момичета от вчера не мога да сложа тази дудунка в кошницата. Може ли някоя мама да пробва. 174 номер Мерси много   bouquet http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … e&pagesize=16

# 1 011
Налични са само първите четири цвята от 174 размер.

# 1 012
  • Варна
Мили мами,
Писах им, че много им благодаря за изпратените досега оферти и много бих желала да получа офертата с рататуи, която моя приятелка вече е получила.
Проблема е, че не съм писала на подходящия адрес, получих автом. отговор да търся отговор на въпросите си в сайта на Помощ.
Бихте ли ме насочили къде точно да пратя запитването си за офертата. Благодаря!

# 1 013
Момичета от вчера не мога да сложа тази дудунка в кошницата. Може ли някоя мама да пробва. 174 номер Мерси много   bouquet http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … e&pagesize=16

промени цвета,аз я слагам без проблем,м оже би не всички са налични

# 1 014
  • sofia
Мили мами,
Писах им, че много им благодаря за изпратените досега оферти и много бих желала да получа офертата с рататуи, която моя приятелка вече е получила.
Проблема е, че не съм писала на подходящия адрес, получих автом. отговор да търся отговор на въпросите си в сайта на Помощ.
Бихте ли ме насочили къде точно да пратя запитването си за офертата. Благодаря!
Офертите не се получават по наше желание, а по тяхно усмотрение.

# 1 015
  • Пловдив
Забелязахте ли след няколкодневното бъгване на сайта какво е нововъведението? Освен неработещите кодове са сложили и рейтиг на продукта  Mr. Green Точно под снимката.
Може и аз да не съм обърнала внимание до сега, но...

# 1 016
още веднъж ви моля за помощ, моля! Praynig
ако някой може да ги намали с повече от 29 евро моля да каже:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8390606& … ue&ksource=-1

19003 при мен ги прави 66 е

Явно не при всеки намалява еднакво този код, на мен ми ги намали на 74...
Аз от вчера се пробвам да намаля тези детски пуми

но повече от 25% с 54526 не успях. Ползвах всички кодове от новата тема, както и от няколко френски сайта, но повече не успях... А между другото някой дали ги има вече, наистина ли са толкова красиви, колкото на снимката (аз съм си харесала белите)?

Забелязахте ли след няколкодневното бъгване на сайта какво е нововъведението? Освен неработещите кодове са сложили и рейтиг на продукта  Mr. Green Точно под снимката.
Може и аз да не съм обърнала внимание до сега, но...
Да, и аз видях рейтинга и явно наистина е отскоро, защото не видях нито едно гласуване, навсякъде още са нули рейтингите. Но пък е доста полезно, евала на французите  Peace

# 1 017
  • Варна
Мисля, че нищо не ми пречи да направя своето запитване и съответно да получа отговор, пък дори и да не ме удовлетвори. По-добре е отколкото да стоя и да скубя коси колко много искам офертата.
Все още не съм престанала да мечтая... Simple Smile
Може като изпратим своите молби, да накараме хората отсреща да обмислят своето решение и да разширят обхвата на своята оферта.
 Peace
Ако успея ще ви информирам.
Дайте да не правим повече спам на тая тема, явно никой не знае къде да отправя молбата си, така че ще дерзая сама!
  bouquet

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 11:01 от Diana_gr

# 1 018
  • sofia
Мисля, че нищо не ми пречи да направя своето запитване и съответно да получа отговор, пък дори и да не ме удовлетвори. По-добре е отколкото да стоя и да скубя коси колко много искам офертата.
Все още не съм престанала да мечтая... Simple Smile
Може като изпратим своите молби, да накараме хората отсреща да обмислят своето решение и да разширят обхвата на своята оферта.
 Peace
и да вземат да изпратят всички възможни оферти на всички свои потребители
Супер,давай Peace

# 1 019

Общи условия

Активация на акаунт