Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 795
  • 323
  •   1
Отговори
# 105
ДОБРО УТРО СТРАХОТНИ!
ЛИДЕТО мерси за кафенце. Аз почвам днеска първи ден безвъглехидратната. Вчера ходих на ендокринолог. Имам автоимунен тиреоидит или незнам си какво, което ще се потвърди от изследванията /или дай боже да се отрече/ ще пускам изследвания и за диабет. Много ми беше притеснено та затова згънах вчера един дюнер. После ми идваше да си порна корема и да го извадя ама пуста лакомия все за ядене мисля. Та днеска съм на месце и салата.
Успешен диетичен ден.

# 106
  • София
Лиде мерси за кафетата!Определно имам нужда от тях!
Лиза добре дошла! Hug
Аз не съм диетична,а болна.И то май няма да ми се размине само с 1 ден седене в къщи.Ама пустия апетит,що не понамалее и той  newsm78?
Желая Ви стархотен минусов ден!   bouquet

# 107
Привет  Grinning .....ммм грабвам капучино веднага  Heart Eyes

Мими_мсм, стискам силно палци и се моля всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig да е би док да ти каза,че е от диети?

Лиде, хвали се......аз не се меря вече всеки ден,а и няма с  какво да се хваля  Rolling Eyes а толкоз добре се чувствам  Blush а съм 76.5(вчера де)....ще взема да се премеря утре  Crazy

Мечтателка, бързо оздравяване  Praynig  Praynig  Praynig

Оправяйте времето,че идвамеееееееееееее  Party

Наоколо съм  Crazy

# 108
  • София
mimi_msm   Hug ще ти стискам палци изследванията да отхвърлят тези диагнози!  Peace Дано всичко е наред при теб, миличка!  Heart Eyes

Ме4тателка   Hug оздравявай бързо  Heart Eyes

Кала , Hug  аз съм малко повече от теб - 76,900 съм днес, а вчера бях 77,200 , а линийката ми е лъжовна в момента, ooooh!  но не искам да я коригирам нагоре, защото ме демотивира  Mr. Green

И аз искам да се оправя това време, че като съм гладна и ми е по-студено  Joy Joy Joy

Пътя към успеха - в картинки!

# 109
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз съм на линия - вчера супер успешен ден - 1 и 1/2 натурална активия и 2 кисели млека Пършевица 0,5 % и 4 ябълки.
Днес белтъчен ден още не съм решила какво ще хапвам, но ще е зеле и някаква мръвка, че по-бързо става.
За сега съм на 2 чисти, черни кафета и 1 ябълка в 8,15. След малко втора закуска - любимите ми ябълки.
Успешен ден!
И аз искам да се оправя това време, че като съм гладна и ми е по-студено  Joy Joy Joy
Пътя към успеха - в картинки!

И аз искам хубаво време, че ходя повече пеш, по-разголените тоалети ни мотивират, слънцето ни зарежда с положителни емоции.

Дано скоро дойде истинската слънчева пролет, а до тогава СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ!

# 110
  • София
Добро утро! Hug

mimi_msm, аз също ще стискам палци !
Ме4тателка, бързо оздравяване!

Лиде, мерси за кафето! Ама много апетитни тези кафетааа Party  И разказът в картинки много ми хареса!

Kaлa, докато си дойдете времето ще се оправи.  Wink Peace
b_ivanova  Peace Hug

Момичета много се радвам като отчитате минуси.   Heart Eyes Дори и грамчета. Peace
 На мои близки също съм дала диетата /доста хора вече я спазват/ и като се похвалят с минусчета и грейнали лица, направо ми се стопля сърцето. Радвам се ,че съм успяла да им помогна по някакъв начин...

Аз имам също минус , малко е , но лентичката ми харесва. Дано до края на седмицата да се покаже 5-цата. Близо съъъм... Blush

Закуска - мляко.
Обяд - пилешко + домати.
Нататък е ясно. Wink

Страхотен ден!  bouquet

# 111
  • София
Сати   Hug честито минусче, newsm68 newsm44 smile3501 ще я сграбчиш скоро петичката!  newsm10

# 112
  • София
Лиде, благодаря ти, мила!  Heart Eyes

И ти също ще успееш! Peace Аз тръгнах от горе-долу от твоите кг. Бях 73 кг м.Юли 2007г.

# 113
  • София
Лиде, благодаря ти, мила!  Heart Eyes

И ти също ще успееш! Peace Аз тръгнах от горе-долу от твоите кг. Бях 73 кг м.Юли 2007г.

СатиHug мерси!   bouquet
С ваша помощ вярвам , че ще успея - досега съм издържала маскимум по седмица-две "на диета" като стриктна повече от пет дни не съм успявала да бъда. Но откакто съм при вас съм направо друг човек - сега диетата за мен е режим на хранене , а не изтезание. Предните пъти, когато съм била на диета живеех за момента, когато ще се наям след диетата, а сега просто си спазвам режима и чакам резултатите, а те са вече почти 7 кг от началото на годината, малко но ме устройва. Така , чме ако не бяхте вие не мисля че щях все още да съм на режими и макар бавно да свалям - по-скоро отдавна да съм приключила и вече да съм с йо-йо-йо и бутилка ром  Mr. Green

Покрай вас и резултатите ви се чуствам амбицирана и сигурна че ще успея и не гоня срокове- когато тогава , но ще отслабна./а допреди 4 месеца се бях отказала абсолютно от такива идеи/

Затова много ви благодаря за подкрепата!  newsm51 newsm51 newsm51

# 114
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз пак минавам на отчет, така се предпазвам и от прегрешения, ще трябва да срамувам като си признавам.
Преди малко се върнах от обяд - салата моркови и пилешко филе на скара.
Супер диетична съм, а и напредвам с водата - вече 1 литър.
Лиде, ще успееш!
Всички ще успеем!
Най-важното е да се харесваме, защото може и по 45 кг. да станем и пак да не сме удовлетворени!

# 115
  • София
И аз се отчитам...

Ям си млекцето в момента. Отивам да си направя и чайчето
...
Режимна съм. И аз пия много вода.

Хубава вечер ви желая!

# 116
  • София
Сати,  Hug мерси за чайчето! Много е ароматно!  bouquet

И аз си хапнах преди малко киселото мляко, но му сложих малко степче - знам колко са вредни тези подсладители, но много ми се ядеше сладко - та избрах по-малката беля  Crazy

Иначе и аз съм много режимна , а водата сега я наваксвам , защото до обяд почти не бях пила ooooh!

В момента пия следобедно кафе :

# 117
Добро утро страхотни!
Много назад ни е темичката едвам я намерих. Вие как сте? При мен промяна няма, седя си на заветните 59кг., явно останалите ще ми дадат голям зор.
Лидето, Мечтателка, Сати благодаря ви за подкрепата в събота отивам на изследвания и като излязат ще пиша.
А сега много успешен и минусув ден. НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА СЕ ПОХВАЛИ.

# 118
  • София
Здравейте , Страхотни момичета!  Hug Hug Hug

Кафето днес от мен

Днес мога вече да се отчета в минусите - за три дни съм минус 1кг  newsm44 тези три дни бях много стриктна, само малко посмених яйцата и пилешкото , но все пак съм доволна от резултата. /ощи 300 гр да догоня линийката ми трябват/

mimi_msm   Hug как си мечтая за едни 59 кила ако знаеш  Peace Скоро ще тръгниш пак надоло - сега най-важно е да си добре, миличка!   Heart Eyes

Много  Hug и  Heart Eyes на всички Страхотна и минуси днес!

# 119
  • София
lideto благодаря за кафенцето и браво за минусите!
mimi_msm стискам палци всичко да е наред с изследванията.Това е по-важно от минусите,всъщност най-важното! Peace
Аз няма с какво да се похваля.Продължавам да боледувам и се притеснявам децата да не се заразят.Вчера вдигнах и Т.,главата ми тежеше и по този повод лежах.
Надявам се днес нещата да отидат към подобрение,макар че като гледам как ми тежи главата ще има пак лежачка.
А това,което не мога да си обясня е вълчия ми апетит.Хем болна,обаче пък пия някакво лекарство с Парацетамол,което явно дразни стомаха ми.И по този повод порядъчно си хапнах вчера,няма да казвам какво,да не ми дърпате ушите...
Желая Ви Стархотен ден!Навън се очертава такъв...!  bouquet

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 10:07 от Ме4тателка

Общи условия

Активация на акаунт