Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 643
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Честито на Лара и Танзен! Да са им живи и здрави бебоците!
Почнахме по 2 бебета на ден момичета, работата става сериозна!

# 196
  • в илюзия
Честито на мама Танзен , много да я радва малкото момче.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МАМА ЛАРА И МАМА ТАНЗЕН!!!  bouquet ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!  bouquet

Аз съм да кажем добре.....при док не минах, но болките ми спряха и сега съм добре, но бебчо така се усука в корема ми, че на моменти си мисля дали няма да си правим ощни разходки до болницата......
Не стигнах до док защото отидох там и както минаги ордааааааа чакащи жени, а нея я няма, чакам чакам и казват че била на спешно секцио. Реших аз да отида горе в отделението да ми направят запис преди док да е свършила за да не губив време после и така с бодра крачка се качвам горе, кадето заварвам едни лекари едно чудо една жена ражда, аз без да искам се набих точпо пред родилна зала и направоооо #Crazy Оказа се че моята лекарка я изражда заедно с още двама лекари, на мен една акушерка ми заповятда да седя и да чакам и аз послушно чаках, само дето се оказа че след това моята лекарка има наистина спешно секцио, за което жената я чака и в същия момент още две родилки и аз вече започнах да полудявам и от притеснение и от страх, защото е "изключително приятно" да станеш неволен свидетел на раждане, когато си бременна с порвото си дете! И реших че не ми е мястото там и ще си ходя, да не ги притеснявам, родилките определено имаха повече нужда от лекарите отколкото аз, док каза да отида утре, а ако има нещо да й звънна ......Simple Smile

Извинявам се за дългия пост ама трябваше да си го кажа на някой щото още ме държи адреналина #Crazy

# 198
  • Временно
Честито на новите мами!!!  bouquet Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!!!!

# 199
doly_dog, случайно ти да си била пред кабинета на Илиева около 2 часа с едно жълто якенце ?
Като гледам какво си писала добре че си тръгнах...аз идиота си забравих болничния в кабинета и сега трябва да ходя...

Честито на Lara1 и TANZEN , да са им живи и здрави рожбите ! Grinning

# 200
  • София
Да аз бях Simple Smile Ти да не беше с една много сладка кафява блуза на далечната пейка? Simple Smile

Да добре че не се реши да чакаш, защото въобще незнам кога е свършила и какво е станало, аз ужасно много се притесних, че така нахлух отделението, то беше лудница ...
Кога смяташ да ходищ пак, аз мисля да се изтърся направо в четвъртък сутринта, за да мина и на преглед Simple Smile

# 201
ЧЕСТИТО И НА МАМА TANZEN!  smile3525

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АСИ МЛАДШИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШКА

# 202
Да аз бях Simple Smile Ти да не беше с една много сладка кафява блуза на далечната пейка? Simple Smile

Да добре че не се реши да чакаш, защото въобще незнам кога е свършила и какво е станало, аз ужасно много се притесних, че така нахлух отделението, то беше лудница ...
Кога смяташ да ходищ пак, аз мисля да се изтърся направо в четвъртък сутринта, за да мина и на преглед Simple Smile

Да, аз бях...ех, че ме е яд че не те попитах...ами и аз в четвъртък ще ходя, ако искаш кажи по кое време и поне да чакаме заедно. Grinning
Аз няма да съм на преглед само ще си взема болничния така че ми е все едно по кое време.

# 203
Честито на Lara 1 и на tanzen!!! Да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват!!!

# 204
Честито на Лара и Танзен! Да са им живи и здрави бебоците!

# 205
Честито на tanzen!!! Да й е живо и здраво бебчето!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
  • Пловдив
Ей, днес само благи вести от Филибето Joy
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АСИ МЛАДШИ  bouquet
Вени, за очен съм съгласна, аз нямам проблеми с очите и не съм ходила. Ама ехокардиография newsm78 Да нямаш някакви проблеми със сърцето? Пък и ми е интересно в какъв вид ще я занесеш, не е ЕКГ на хартия.... На мен ми искат стандартните изследвания само+ЕКГ+заключение от личния лекар, че съм клинично здрава. А, забравих, изписаха ми Полижинакс глобули да слагам.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 20:41 от jul

# 207
Тифани видях ,че вече си добавила мамите от днес на 1-ва страничка...  bouquet само да те поправя,че Аси се е родил 3050гр,а не 3020 гр Peace Не,че 30 гр. са от такова значение,но аз като щъркел да кажа Hug

isane днес те видях на светофара на Винса....ама ти беше толкова замислена и далеч от мен,че нямаше как да те "догоня" Mr. Green

Обръщам се към mira_max утре по кое време ще отидеш в кабинета на Скочев? Аз мисля към 15:30 да съм там Peace

# 208
4естито и от мен на мамитата и техните бебета.
  ylinfant  ylinfant newsm74

# 209
Честито на Тanzen да и е живо и здраво момченцето ,да расте и да я радва много   smile3525 smile3525 smile3525

Doly  Joy ама голям късмет си извадила  Hug аз сигурно щях да съм родила вече  Joy

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 20:46 от didimora

Общи условия

Активация на акаунт