Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 656
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде на път....
Честита дъщеричка на Lara1!   bouquet
Много здраве и късмет!   bouquet

# 181
  • в илюзия
Честито на мама Лара . Ех , че хубава новина   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 19:13 от arodoet2

# 182
ЧЕСТИТО ЛАРА!!!!
Имам въпрос към мамите, раждащи в Селена- искаха ли ви консултация с кардиолог и ехокардиография и при кого ходихте?

# 183
  • Пловдив
Вени, на мен ми искаха ЕКГ и заключение от личния, че съм клинично здрава, ама това щото трябва да имаме готовност за секцио. За нормално не мисля, че искат каквото и да било.

# 184
ЧЕСТИТО ЛАРА!!!!
Имам въпрос към мамите, раждащи в Селена- искаха ли ви консултация с кардиолог и ехокардиография и при кого ходихте?

Вени, аз вчера бях на преглед при доктор Кръшков. Попитах го какво трябва да занеса, а той ми каза - изследванията, които са ти правили (защото аз не ходя на консултация при някой работещ там), за да видим дали не са пропуснали нещо. Ама и аз не се сетих да попитам за това  newsm78 , а нямам ехокардиография.

# 185
Тц, тц, тц.... я гледайте какво правят хората http://life.dir.bg/2008/03/25/news2812053.html  Grinning
Само мога да кажа браво на момичето  Peace въпреки ,че на 15 е родила първото си дете  newsm78 много рано бееее
Важното е да са и живи и здрави  Hug

# 186
  • Някъде на път....
Тц, тц, тц.... я гледайте какво правят хората http://life.dir.bg/2008/03/25/news2812053.html  Grinning
Само мога да кажа браво на момичето  Peace въпреки ,че на 15 е родила първото си дете  newsm78 много рано бееее
Важното е да са и живи и здрави  Hug
Евала на Ирена Милянкова!  Peace

# 187
Jul, там е работата че изрично ми го поиска д-р Ставрев, при предното раждане - също ме накара да ги правя, хем за нормално говорим! Та се чудех дали на всички ви искат ехокардиография? А но очен ходихте ли и къде?

# 188
Та се чудех дали на всички ви искат ехокардиография? А но очен ходихте ли и къде?
На мен-не.

На очен ходих, понеже имам сериозни проблеми с очите, да видя дали ще ми разрешат да раждам нормално  Peace
Ходих в нашата поликлиника, понеже очната е много добра  Simple Smile

# 189
Ох,чак сега се прибирам от разходка newsm53

Видях,че някой ме е отменил и ви е казал за Лара 1  smile3521 Аз получих по-рано смс от нея!Да й е жива и здрава малката кукла!!!

А искате ли още една блага вест  smile3503

Днес в 11:40 tanzen е родила Аси-младши по нормален път с епидурална!Господина тежи 3050гр/50 см И двамата са добре,ще разказва като я изпишат!!!Праща ни поздрави и целувки на всички!!!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 19:00 от sisee

# 190
  • Някъде на път....
Честито на tanzen!   bouquet
Да и е жив и здрав юнака и много да я радва!    bouquet

# 191
Честито на Танцен! Да и е жив и здрав юнака и да носи много радост на мама и татко!  newsm51  newsm07

# 192
ЧЕСТИТА РАДОСТ И НА МАМА TANZEN!!!
Бъдете живи и здрави и много щастливи заедно!
smile3525

Браво! За първи път имаме две бебчета в един ден! Но още не е късно и за трето....  Wink

# 193
Прекрасни новини!!! newsm10 smile3501Честито на мама ЛАРА и мама ТАНЗЕН!!!! newsm51
Да са им живи и здрави дечицата!!! newsm03 И много да ги радват!!!!!!!!

# 194
Ех, че хубаво!

ЧЕСТИТО НА TANZEN.
ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ АСИ-МЛАДШИ!

Общи условия

Активация на акаунт