Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 669
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
Честита принцеса на мама LARA1!!! Да й е жива и здрава!!!

Обещания отчет от мен: Днес бях на 2 прегледа - в МД, където ще раждам и на ЖК. Резултатите: тонове - ОК, бебе - добре, главичка 93 мм, води - достатъчно, МБ - също ОК (макар че имам някакво гадно жълтеникаво течение, което било нормално), разкритие - 1 см., плацента - зряла, но още може да храни бебчето. Като цяло всичко е нормално, но раждане не се очаква скоро. В петък пак съм на запис в МД, а ако не родя до края на другата седмица, може да ме вземат в болницата. И тъй като не искам да лежа в болница нито миг повече от задължителния минимум за раждане, се захващам с всички изпитани методи за предизвикване на раждане. Стискайте палци.

# 166

Честита дъщеричка на мама Lara1!!!

newsm51 newsm51 newsm51

# 167
  • Пловдив
jul, пиши повече подробности ако знаеш. Леле как се вълнувам и чакам с нетърпение обебилите се мами да разказват.
Ами какво друго newsm78 Планирано секцио, на хубав ден, т.е. всичко по план Grinning
Пролетната фея, стискам палци Peace
Гледам, подхванали сте темата за памперсите. Малкият го изгледахме с Либеро, нямам забележки, в пъти бяха по-добри от Памперс и т.н. Сега обаче незнам. Тогава бяха произведени в Швеция, сега са френски и много майки се оплакват от качеството. Така че ще се пробва.

# 168
jul, ти какво реши със секциото? нали се колебаеше дали да се опиташ да родиш нормално? или греша  Thinking

# 169

Честита малка принцеса на мама Лара !!!
[/color][/size]

Да им е жива и здрава ,весело и безгрижно детство и желая!!!
[/color][/size]

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Aguariel приятелко честото за всички покупки  Hug
Лурдес чакам те с телефона  Mr. Green
Пролетната фея браво за добрите резултати айде не остана поне при тебе иска не иска и тая седмица и после нямя къде да ходи  Joy

# 170
  • София
love001   СУПЕР!   newsm62   СУПЕР!   smile3521   СУПЕР!  smile3501

Каква по-блага вест от тази ! newsm10

Да й е жива и здрава малката госпожица на Lara1 ! newsm51

# 171
Току що видях при мартенките, че бебката на Лара се казва Никол!
На мама и на бебка пожелавам бързо възстановяване и скоро да се приберат вкъщи!

# 172
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА МАМА ЛАРА! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА  bouquet

Ласи, радвам се, че се възстановяваш бързо - дано при всички ни е така!

# 173
  • Пловдив
kalli, уви, май няма да ми се отвори парашута с нормалното. Момата се натиска и не иска да излиза, известните методи не действат нещо Sad Така че най-късно до петък ще имаме новини, по единия или другия начин, а как не ми се иска пак да ме режат Confused. Ти какво реши с док, докога ще чакате?

# 174
kalli, уви, май няма да ми се отвори парашута с нормалното. Момата се натиска и не иска да излиза, известните методи не действат нещо Sad Така че най-късно до петък ще имаме новини, по единия или другия начин, а как не ми се иска пак да ме режат Confused. Ти какво реши с док, докога ще чакате?

Аз тея дни чистя, качвам стълби, секс правя ама няма резултат нещо  newsm78
В четвъртък съм на преглед и тогава ще видим какво ще реши  Rolling Eyes

# 175
Ласии и мен това ме притеснява,че качих повече от 35 кг Sick
А видя ли бебето веднага след като го извадиха и гушна ли го newsm78

# 176
jul, пиши повече подробности ако знаеш. Леле как се вълнувам и чакам с нетърпение обебилите се мами да разказват.
Ами какво друго newsm78 Планирано секцио, на хубав ден, т.е. всичко по план Grinning

Уф, не съм разбрала, че е планово секцио  Embarassed

jul, kalli, Пролетната фея,
стискам палци скоро бебчетата да тръгнат да излизат и да се похвалите с хубави новини.

kalli, аз ти писах на лични, но нещо форума имаше проблем и не знам дали си получила съобщението. Ще те питам и тук - Рускова пусна ли ти МБ с последните изследвания?

# 177
Хей , отидох да взема дъщеря ми от училище и вече имаме бебенце !!!

Честито на Лара !!! Да и е жива и здрава дъщеричката и много да я радва !!  bouquet  bouquet

# 178
  • Пловдив
Тц, тц, тц.... я гледайте какво правят хората http://life.dir.bg/2008/03/25/news2812053.html  Grinning

# 179

kalli, аз ти писах на лични, но нещо форума имаше проблем и не знам дали си получила съобщението. Ще те питам и тук - Рускова пусна ли ти МБ с последните изследвания?
Не съм получила нищо  newsm78
Да, пусна ми МБ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт