Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 983
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от нас. Wink
Уфф времето наистина кофти днес .....ша си стоим у дома.... Mr. Green
И ние вчера бяхме в морската обаче ходихме на кафенце и не можах да се видя с някои мамита,....само с Петс..... Party
Да се похвала........имаме си зъбче....... newsm44 newsm44
А след малко ще кача няколко снимки от тържеството на нашия батко в градината.... Peace

# 121
Да почерпя за именничето ни днес
Честито и на всички с имената: Боян, Бояна, Бойко, Бойка, Албена.

След като стана ясно, че нямаме шарка и можем да излизаме кой ще е навън?

# 122
Добро утро!!!
Честит имен ден на Боян!!!!  bigdance2
Честито ви зъбче Берина
Днес ми се трува,че е студенко на вън Weary

# 123
Честит имен ден на Боян! Да му е живо и здраво името!
Берина, честито ви зъче! Laughing
 pets , ще умра от яд! Защо не ми се обади, сигурно съм бляла някъде. Embarassed Щях така да ти се зарадвам! Следващият път непременно ме спри! Hug
Отивам, мили момичета да си подам декларацията за детските. Ще се разправям с бюрократи! Sick Дано де не съм объркала нещо докЮментите, че днес е последният срок. Praynig
Ау,  pets , още ме е яд! Close Много съжелявам, че не сме се запознали. Cry

# 124
Berina Честито зъбче, да са ви здрави и белички  Hug

# 125
# 126
Ей,тоз Берк,много готин бе?
А между другото берина,каква националност сте?

# 127
Саши не се коси  Joy  пак ще се срещнем. Бяхме с Ани - бани, Лина и още две майчета септемврийки и ти мина покрай нас, беше с кафяво шушлеково яке и с още мами. Ани те позна ама ти беше отминала. Аз лично те видях само в гръб  Joy

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОЯНЧО ! Да му е живо и здраво именцето  Hug и той най - вече  Heart Eyes

Беринка много сте готини  Peace голям танцьор е баткото, айде и Ерай с пълна устичка със зъбки да танцува със смели стъпки  Joy Да му е остричко и здравико първото зъбче  Hug

Данинка що не пишеш ти ами само мятащ тука по едно око  Laughing Нямаме стихче днес  Sad  Липсва ни  Praynig

# 128
Аааа,  pets , ама аз казах здравейте, не сте ме чули сигурно! Naughty И видях Ани- бани, точно на нея казах здравей. Обаче теб не съм те познала, следващият път ме хващаш за ушите и казваш: "А на мен здравей няма ли?" Joy
berina, много е сладък малкият кавалер! Истински джентълмен! Пу-пу! И колко е сериозен в танците! А малкият ти пухчо- просто нямам думи. Да го изпапкаш! Laughing

# 129
Добро утроо  от нас!
И ние бяхме в морската пък , фръц  Crossing Arms
Емата ми дигна един скандал   smile3514, викам си сигурно е огладняла, чакай д ай направя млякото и опааааааа забравили сме го, ами сега newsm78 ади да търсим пейка да се храним, а бе екшън smile3515

Някой знае лли защо този продавалник се зарежда толкоз бавно? newsm78

Честти имен ден на именниците   bouquet
Берина, благородно ви завиждаме за придобивката  tooth

# 130
Добро утро момичета ,кокичета  love001Наистина днес е един доста гадничък ден...........айдееее да правим  hahaha" молитва за пролет" smile3503

Ами аз като ви казвам за нишана при разходките...айде помнете знака е smile3533 отговора е smile3534 ако случайно от другата страна не ти отговорят подобаващо...правиш се на умряла лисица и се изнизваш newsm08

БЕЛА...като типично бъдеща свекърва и аз отговарям-като гледам сте на година и кусур....обикновено след годинка и нещо започват да спят по веднъж.Зависи и колко рано се събужда детето-ако става в 8-9 часа едва ли ще иска да заспи в 10-11 -12 часа.....та затова е нормално да спи веднъж слетобед -например от 14 до 16 или от 13-15 часа.Моят Виктор в момента все още спи два пъти....но струва ми се ,че са броени дните на това стане два пъти на ден.Синчето ми спи от 9 вечерта до към 8 сутринта,но ако не се размърдам да ставам за работа -ще спи и до по късно ...тогава режима с двете спането остава мираЖЖЖЖ.

САШИ..малко ранко не е ли от 7 месеца да спи бебчето по веднъж newsm78ама то всяко дете си има различна потребностот сън.Обаче сигурно с едно спане доста се криви като наближат вечерните часове.
 АНИ-БАНИ...ко го правиш туй дЯти бе....ейййййййй той много взискателен и капризен мъж ша бъди...ама нищо  ХАК ЩЕ И Е НА СНАХА ТИ след време smile3505 еееееее айде скоро да стане по послушен за разходките Praynig
 БЕРИНА-честито ви зъбче...айде да идват още зъби ,че да папа бебо паржолки thumbsup

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА  СЛАДКИЯ БОЯН
ДА Е МАЛЧУГАН  ПАЛАВ И ЗАСМЯН
КАТО ХЕРКУЛЕС СИЛЕН ДА Е ТОЙ
КАТО КАЗАНОВА ДА ВГОРЧАВА ЖЕНСИКЯ ПОКОЙ
КАТО АПОЛОН ДА Е КРАСИВ И ЗАГОРЯЛ
КАТО МЕДИЕН МАГНАТ ДА Е УСПЯЛ Heart Eyes
КАТО БИЛ ГЕЙТС  ДА Е БОГАТ
В КРАКАТА МУ ДА ЛЕГНЕ ТОЗИ СВЯТ.
КАТО БРАТ ПИТ Е ХАРИЗАМИТЕН smile3521
КАТО БАНДЕРАС- ПО ИСПАНСКИ СИМПАТИЧЕН
ДА ПЛЕНЯВА МАЦКИТЕ С ОПАСЕН ЧАР
ТОВА Е  НЕГОВИЯТ БОЖИ   ДАР newsm51
ВСИЧКО ОТ СЪРЦЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ Peace
И ЗА ДУМИЧКА ДОРИ НЕ СЪЖАЛЯВАМ.
АЙДЕ ПРИЯТЕН ДА ВИ Е КУПОНА
МУЗИКАТА ДА СЕ ЧУВА ОТ БАЛКОНА
ДА ВЛУДИТЕ СЪСЕДИТЕ ОТ ТРЯСЪК
ОЧИТЕ ВИ ДА ГРЕЯТ С ЯРЪК БЛЯСЪК Shocked
ЧЕ ПРАЗНИК ИМА ДНЕС БОЯНЧО
 hahahaСАМО ДА НЕ СТАНЕ КАЛПАЗАНЧО newsm62

# 131
Данинка,[smilie=smile3501.gif] smile3501 smile3501

# 132
Благодаря ви момичета   bouquet Данинка има една тема с поетични писания само за там си  Mr. Green  Heart Eyes

# 133
Благодаря ви момичета   bouquet Данинка има една тема с поетични писания само за там си  Mr. Green  Heart Eyes
е аз не пиша такива неща с цел да се показвам ,че мога да напиша нещо си ... просто си мисля ,че едно написано поздравче лично от мен за някого би донесло малко повече ведрост,настроение ,базик ,файтап...или квото там се сетиш.Ако искам да пиша в онзи там  Mr. Greenпоетичен форум ..щях да го правя...едва ли това щеше толкова да накефи хората ,които познавам и които искам от сърце да зарадвам за някой повод ... ooooh!пък и всеки може да пише каквото си иска ,ако това не накърнява или обижда съществуването на другите :peace:

# 134
 Rolling Eyes ама аз много го харесах Hug Не съм искала да те обидя, разговорите които ние тук си водим, там са в стихове и е просто много весело. А е безкрайно хубаво, че умееш по този начин да зарадваш хората близки до сърцето ти. Благодаря ти още веднъж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт