Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 975
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
скъпи мами скайпа ми е :begbi_dss, който иска да ме ухажва и там да си говорим, че ми е скучноо

Whistling  аз сега ще те уважа....моя е galentinass  които иска да ме адва Hug

# 106
sashy81 Смали си аватара  Shocked

Данинка кога се сменя часа -днес и аз тъкмо за това се сетих Peace

# 107
Саши,дай снимка с коли4ката 4е такаа може и д ате подмина Peace

Аз като ви казвам да имаме  hahahaпарола ...вие не -та не.Ей сега да ви видя....ама нали се разбрахме Mr. Green тайният поздрав е smile3533.......а отговорът  е  smile3534 що се дърпате от този таен наш си форумски знак -акълчеца ми не го побира..То човеч ви предлага предлага тайни  hahaha нишани ...ама ще се ядосам аз smile3516 smile3515 После като се разминем  ще има да си скубем косите от ЯД smile3511 НО ЩЕ Е КЪСНО твърде късно да се поправи стореното Twisted Evil

DZ ами сменяме го ей сега събота срещу неделя.-въртим часоФниците един час напред...а аз от месец все планувам да започна по раничко да го слагам да спи преди обяд...така да се изтеглят и другите му неща  с час по напред...ама ще го направя лека полека

Ей мама му мечка #Cussing out ще си направя и аз вече скайп...то на нищо не заприлича туй ващо..уговорки все,скайпите нещо си тайно...ааааааааа казах"Стига"Ша дода да ви  hitта да видите тогаЗи скайп и чудо

Саши...то аватар то чудо. #Crazy..цЕл билборд

# 108
Оу, че простотия съм направила, сори, махам я веднага, изобщо не съм видяла каква съм я свършила!
Ето ви снимки с количката и с баткото, щото днес и той е с мен! Shocked
http://www.bgphoto.net/photos/31344/o633412876033750000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/31344/o633412874360000000.jpg

# 109
daninka  тенкю  Hug
Абе предположих аз че след като съм се сетила ще е скоро,ама невяхвах да е чак пък толкова Crazy
Ники  досега не е имал проблем със смяната на часа.Времето за лягане и ставане е едно и също Peace

# 110
аз така съм го запомнила майка има рд март месец тогава се дава 1 4ас на пред,моя е октомри месец тогава се дава 1 4ас назад Peace последната седмица от месеца събота срещу неделя се сменя 4аса Peace

# 111
Здравейте мили мами  Hug
Докато седна да пиша сто часа стана все нещо се случва, че чак сега   Mr. Green
Храня малката и съм в морската  Peace
Данинка мисля да остана до късно ама зависи и от времето  newsm78

Франи да ти е живо и здраво майчето  Heart Eyes , че предимно на тях си разчитаме и ние  Heart Eyes

# 112
Мойто 4аве още спи бее какво е това 4удо ,изтървах разходката Twisted Evil

# 113
Мойто 4аве още спи бее какво е това 4удо ,изтървах разходката Twisted Evil

Ко да кажа ,като моето сега става Shocked Shocked

# 114
Добър вечер!!!Чакам някой да напише как беше разходката,ама никакви не се вясвате.Ние днеска с малчун така зачервихме бузките като се прибрахме Blushмного духа следобед Laughing

# 115
Разходката поне за нас беше супер  Peace Тръгнахме самички но в морската срещнахме много мами, едни тръгваха други идваха и така няколко часа   Joy С различни компаний си хортувахме днес ама не успяхме всички на веднъж да се съберем  Sad

# 116
  • морето и сините вълни :)
добр=тро
моя вчера ис порева на разходката
изнервих се
след тва ревовете продължиха вкъщи Sick до 8,30
ей откачих е меко казано
ей ся нашия в 5 са събуди наяде са и  са насра #Crazyи сънят остана мираж Tired
лек ден от мен

# 117
Здравейте момичета, аз пак с питане. Като типична "бъдеща свекърва" Mr. GreenМоя хубостник спи само един път на ден, опитвам какво ли не и вече се отказах SadИма ли и други лудетини или само моя слънчо е толкова активен?

# 118
Здравейте момичета, аз пак с питане. Като типична "бъдеща свекърва" Mr. GreenМоя хубостник спи само един път на ден, опитвам какво ли не и вече се отказах SadИма ли и други лудетини или само моя слънчо е толкова активен?
Мисля, че е нормално за тази възраст. Моето детенце, още като стана на 7 месеца, почна да спи по е дин път и така. Но за сметка на това спеше много хубаво вечер, мисля, че това е по- важно, така че Laughing
Добро утро да кажа сега! Вчера бях до 6 часа в Морската, бяхме до кафемашината на пантеона, ама никой не разпознах, що така незнам. Викам си, с тоя аватар, дето го пуснах, сега вече всички ще ме запомнят Mr. Green, ама не! Данинка ще се окаже права за поздрава! Laughing
Приятен ден на всички! Hug

# 119
Добро утро!!!!!!!!!!  Hug
Днес май е кофти времеееееее  Mr. Green Ще се седи по къщите днес  #Cussing out. Макар, че трябва да отскоча до Чаталджа за това - онова.

Ани - бани да ни гледш зета и да не се оплакваш, искаме си ги голям затова да хапва и да ака  Joy

Славена спи близо 11 часа вечер. Заспива в 21:30 събужда се да яде в 5:30 и после пак сънчо до 8:30 - 9:00. През дена спи три - четири пъти по 10 мин. и това е. Ама на твоя дечко хич ли не му свършват батерийте през деня  Joy

Саши вчера ни подмина даже и не ни погледна  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт