Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 987
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Данинка  newsm10 smile3501 newsm20 newsm51 нямам думи за стихчето  Hug
И никакви такива поетични теми  Naughty  тука при нас  Heart Eyes как ще започнем деня без стихче на Данинка . Тя е запазена марка на темичката ни  Joy

# 136
Извинете  Embarassed

# 137
абе мацки,базикам се  Grinning Тук няма място за обидени ...шегичка..  bouquet
  Наистина ми е гот от прозата на ежедневието да скокна понякога за малко в нещо по различно и да подскокна в забързана стихотворна стъпка.Пък и аз понякога с месеци все ходя по разни събития ,които снимаме и те са все/щото от варна софианци взимат все кофти новини ,все катаклизмите /...този затрупан с пръст ,онзи загинал под срутена стена на къща, тези ги връщали с кораб в ковчези,онзи го гръмнала конкуренцията.....Няма да забравя преди около пет години ,като ходихме всички колеги в АГ където пет бебета бяха починали от вътреболнична инфекция. Толкова тъжно....и е само малка част от нещата ,на които съм била.Та затова през другото време гледам да има покрай мен и в мен-повечко закачки ,базици ...ведрост ...Това е Hug

# 138
Ivy само се шегувах  Praynig не се притеснявай и няма за какво да се извихяваш  Naughty  Може би не си свикнала на шегичките ни още  Heart Eyes

# 139
Мами я къжете някой ортопед по ЗК . Став на ? за мен че вече с тез болки в ръцете-китките ще умра #Cussing out?

# 140
Отивам, мили момичета да си подам декларацията за детските. Ще се разправям с бюрократи! Sick Дано де не съм объркала нещо докЮментите, че днес е последният срок. Praynig
Последния срок е в понеделник Peace
Ако имаш нещо неясно свиркай -правих я тази гимнастика таз седмица Rolling Eyes

# 141
  bouquet Честит имен ден на Боян и Бояна! Да са здрави и засмени!  bouquet
берина, децата ти са прелест!
А данинка ще се радвам да я познавам лично!  bouquetи за теб!

# 142
  • Варна
Ivy Честит Имен Ден на малкия ти мъж Wink, както и на всички останали именници!  bouquet

Мами я къжете някой ортопед по ЗК . Став на ? за мен че вече с тез болки в ръцете-китките ще умра #Cussing out?

Ортопед не мога да препоръчам, но имах такъв проблем преди година почти. Казаха ми да спра да нося малчо и ми изписаха хапчета и мазило. Ефект имаше, но хапчетата за кости много дразнят на стомаха. Имай го в предвид, че на мен после ми се наложи стомах да лекувам. Умната ортопедка нищо за стомах не ми изписа  #2gunfire.

# 143
За ортопед - много мои познати са доволни от Гилев младши.  Peace
Май преглежда в ОКр. болница.
А една варнеска мама също имаше проблем с китките от претоварване, много болки. Точно Гилев я оправи с една инжекция.
Аз също бях така, не можех даже едната китка да я мърдам, ама с течение на времето (с повечко почивка) всичко отшумя.  Просто двете бяхме на едно и съжо дередже, тя отиде на лекар и веднага се оправи, а аз се влачих още няколко месеца от мързел. И пак се оправих де Mr. Green

# 144
  • Варна
Честит имен ден на Боян на Ivy  у и Бояна на mutsanka   bouquet

абе Деска ти да нямаш като мене Карпален синдром (прищипан нерв на китката)  Thinking
щото и аз бях така с китките - не можех да правя нищо, адски болки и бодежи. минаха ми около 6 месеца след раждането, като поотслабнах малко,но още се обажда като направя нещо рязко.
ама не ме слушай мене иди си на лекар, може да не е същото  newsm78

# 145
Сладуранки, ще ви пиша големи черни точки! Naughty Не стига, че не пишете във форума, ами и в Морската- пълно мъртвило! Като духна малко вятър и се изпокрихте. На кафемашината- празно, на пейките- празно и само аз и татито /щото милият какво да ме прави, като видя, че само ми отказват мамите разходка днес, реши да ми прави компания/, екипирани като за северния полюс- там, налице! Ама да ви кажа, като ти е много тъпо вкъщи, не ти се вижда толкова студено навън Wink
Айде, отивам да къпя баткото, че после и малкия /добре, че татито може сам Joy. То сигурно, ако му предложа Нема да откаже, ама аз се правя на ударена Flutter/.
Ето ви малко снимчици:
http://www.bgphoto.net/photos/31344/o633422968958721250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/31344/o633422971274033750.jpg

# 146
Сашито,много сладки тези твоите мом4ета....ли4и си,4е с мнооого любов  са правени;-)

ами ние излизахме за хранта и много дуфаше и се отказахме за Морската....спа анито после от 14 до 16..45- аз огладих,погледах филм с кафенце...после пекна слънце...
утре дано е по- добре....

# 147
Сега се върнахме от профилктичен преглед при д-р Райков - ортопеда. Каза, че сме много стегнати и здрави, ставите й били като по учебник и вече да сяда и да я слагаме в проходилка  Peace Не, че тя не е седнала отдавна. Докато я преглежда му направи кабинета мармалад каквото докопа го дръпна а той само си местеше нещата   Joy
Купихме столче за кола Чиполино Прего та да ви питам, не се ли притеснявате да ги държите в колата? Защото нямам намерение да го нося напред - назад.  И някой ако има такова да каже мнение  Hug Синьо е за да не личи като се омърля  Joy

http://images24.snimka.bg/005480586.jpg

# 148
pets , честита ви нова придобивка! Ама как и отива и каква е доволна в него! Изобщо не съм го местила нашето столче, ама не съм и чувала за такова нещо да ти разбиват колата. То само това остана! Не се тревожи, мисля, че е безопасно, като се разхождам с количката и надничам по чуждите коли, редовно се виждат подобни приспособления на задната седалка. Grinning
Момичета, току що гледах прогнозата за времето, същата работа, пак ще има вятър, тъй че утре не се излагайте- ами по 2-3 тухли в джобчетата- и в Морската. Между другото не беше чак толкова зле днес! Sunglasses
А и ако някой се реши, да каже къде и кога, щото татито едва ли ще ми се навие на акъла втори ден! Wink
Как се пише акъл или ъкъл?

# 149
  bouquet Честит имен ден на Боян и Бояна! Да са здрави и засмени!  bouquet
берина, децата ти са прелест!
А данинка ще се радвам да я познавам лично!  bouquetи за теб!
ами да ....и щерка ми е подходяща за вашият син като компания Rolling Eyes Ще ми е гот да стане вече това време наистина за целодневни разходки...и цялата тайфа да се съберем най сетне.. hahaha.без отцепници...и на мен ще ми е приятно да направим ОЧНА СТАВКА Joy Joy
ПЕТС-много ви е готинко столчето..направо сте екстра PeaceДобре е че имате хубави вести от ортопеда Heart Eyes

Саши-не се давай да къпеш всичките....е ако най голямото момче ти дари някакъв бонус за къпането  Mr. Greenпък не изтървай

за ортопед-препоръчвам д-р Савчев...дългогодишен шеф на Ортопедията в Окръжна болница....колкото ръце и крака е оправил..бедна ни е фантазията.Много добър спец. е и сегашния зав.отделение на Ортопедия пак в Окръжна д-р Бошнаков....но за него незнам дали работи по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт