Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 995
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • морето и сините вълни :)
Саши,мацко ща пляскам.Размина ма оня ден в морската ей #Cussing out Naughty

днеска  ходихме д ани бият БЦЖ
на сичкото отгоре сме с Хрема  май от зъбите
звънях н а Хомеото засилвам гранулките,ако има по големи проблеми пак звънкам Peace
дано с еоправи моя сральо
Данинка Тебе аджеба щО тЪ няма  у чата newsm78
СиЯ  разбрах  от де с а познаваш с Лилеби Peace
ам чи вии сте  били ЖурналисТки бе Mr. Green HugОткрих Америка

Петс,я кажи кви пари е тоя стол ,от до кг и от киде го купихте
И що си си купила КУЧА МАРКА А??? Joy Joy Joy Joy hahaha

# 151
Петс,честити ви столче!
И аз трябва да купувам тези дни,но съм в чуденка какво,какви пари и къде да пообиколя?
Дай малко инфо за вашето от къде го купихте и колко струва?
А за стоенето в колата и аз мисля,че проблеми няма.

# 152
Данинка Тебе аджеба щО тЪ няма  у чата newsm78
СиЯ  разбрах  от де с а познаваш с Лилеби Peace
ам чи вии сте  били ЖурналисТки бе Mr. Green HugОткрих Америка

в Скайпа ли...още не съм си качила скайп....с Лилеби сме първи дружки ...от тук до hahahaкрая на света Joy Joy

# 153
Даааааа и аз да питам за стола, че и ние ще купуваме.
Що не завъртя снимката уа? newsm62

# 154
ani-bani , май ще пляскам аз! Naughty #2gunfire
Видях те много добре, казах ви здравейте и ви обясних, че бързаме да се приберем да ядем! Абе що не слушате бе моми? Тя и Петс била с вас и тя не чула!Ааа, ма хааа! Вие бяхте с една мама, с която преди да и се обадите бях аз на една пейка, после на разходка и така. И Лина беше с вас. Ще окачите човек на въжето бе мацета! Що така сте се отнесли? Laughing

# 155
На Саши и се стъжни дето сме я разминали в морската смятайте ако я бяхме спраели какво щеше да й се случи  Joy

Докладвам за столчето: Струва 119 лв. и го купихме от бебчо зад Окръжна. От 9 - 36 кг. това е най - важното за мен няма да купувам хиляда  Naughty  Първо ходихме в Хипо   ленда в мола ама там беше доста по - скъпо но пък има голям избор и можеш поне да се ориентираш от едно място какво се предлага. После се поровихме в нета и намерихме телефоните на детските магазини във Варна. Обаждах се и този модел го имаше само там от където го взехме. Но мислех да разпитам и за цени вместо да обикалям като луда  #Crazy
Абе научи мързеливия на работа да те научи на акъл - става на въпрос за мъжа ми. Защото на него поставих тази здача и веднага му намери лесното  Joy

Що не завъртя снимката уа? newsm62

Нарочно да ви мъча  Mr. Green   Joy

# 156
Добро утро поспаланки!  bouquet
Нанкате, а?
Я да ставате, да обличате децата и  smile3513 към Морската!
Такааа, сега слушайте внимателно/ те си знаят за кои се отнася, тия дето все не са чули Mr. Green/: ще бъда облечена с червена грейка и черен анцуг надолу, вързана на опашка, с червена фибичка на бретончето, с маратонки. От туй по- ясно незнам как да ви се опиша. А тия мацки, дето все не чуват- ами гледайте бе! Joy
Айде, приятен ден, ще излизаме към 12:30, щото първо ще папкаме, нали знаете- гладна мечка хоро не играе! Особено важи за моето дяти. Grinning

# 157
Хайде и аз се приготвям за излизане.....Зорчо ще следя за червени фибички..... Joy Hug
А ако видите майка която да крещи и гони друго дете/па макар и голямо/аз съм да знаете........ Peace

# 158
berina , това описание не е достатъчно мила! Crazy То отлично отговаря и на моя профил! Rolling Eyes

# 159
Ааа........чакай да видя сега ко ще облека и ще пиша......Под пантеона ли ще сте...... newsm78

# 160
Да, ама по- късничко, ядем в 12 и докато изпие цялото мляко и стигнем до там сигурно ще е към един часа.

# 161
Аз ще съм с кафяв панталон и жилетка на раета,шарена......На опашка вързана.... Peace
След малко излизам но ще минавам да купуваме подарък за рож.ден и в Морската ще плюскаме... Peace

# 162
Аз ще съм с кафяв панталон и жилетка на раета,шарена......На опашка вързана.... Peace
След малко излизам но ще минавам да купуваме подарък за рож.ден и в Морската ще плюскаме... Peace
ОК, ще се оглеждаме за теб! Ама знаеш ли, че е доста хладничко. Да не замръзнеш с тази жилетка! Аз да не звуча като майка ми, ама то вече ми е професионално изкривяване! Embarassed

# 163
Ей това форума голяма краста  Joy
На вилата сме детето заспа и аз хоп на компа на брат ми  Joy  Даже и скайпа му изключих и включих моя   Joy

Абе май си подухва сериозно ама се понася. А в морската по главната алея е завет  Peace  Ама ние ще я бришем в понеделник ако е хубаво времето.
Айде приятна разходак на всички и успех на Саши и Беринка  Peace дано да се познаете  Praynig   Joy 

# 164
pets , да не се подиграваш, ей, момиченце! Naughty Joy
Мамчета, около 12:45 сме под Пантеона, на голямата тераса, до кафемашината. Който му е скучно да заповяда! Малко по- нагоре съм си дала подробно описание hahaha И без такива:"Срам ме беше". Идвате и се запознаваме! А пък Ани-бани, само да ме разминеш #2gunfire! На pets и се размина днеска, избега на вилата Sunglasses, ама в понеделник- очна ставка! Laughing Joy
Чао мацки!

Общи условия

Активация на акаунт