Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 102 028
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 915
# 916

Някой по-горе беше попитал защо не се отчитат постваксиналните реакции и защо личните лекари не подават информация в РИОКОЗ ако добре си спомням.

След "компетентния" отговор на някое GP,  че повръщането няма общо с ваксинта, ами си е обикновен вирус.., какво да направят майките?  ooooh!

# 917
момичета, имам спешен въпрос, а няма кога да чета цялата тема.
така, че извинявам се, ако повтарям нечия история.

става въпрос за 4-месечно бебе, което след постаяне на ДТК, се разболява от коклюш.
бебето кашля много.
някой знае ли какво се случва в тази сиутация ? да кажа само, че бебето е в болница, за съжаление не знам в коя.

# 918
Много странна история...  newsm78  Би трябвало да го лекуват бебето, но дали диагнозата и лечението са правилни - не знам, но няма ли начин да разбереш в коя болница е, може някоя майка да познава лекари там и да попита...  Peace

# 919
ооо,лекуват го бебето, изобщо не твърдя обратното.
просто не съм наясно какви са последствията, до колко е сриозно такова разболяване. нали, за да се поставя коклюшна ваксина, идеята е че заболяването е достатъчно сериозно и не е желателно да се преболедува.

ще се опитам да разбера къде е бебето.

# 920
FDA предупреждава Merck за необезопасено производство на ваксини и лекарства, и нарушение на добрата медицинска практика. Става въпрос в частност за Liquid PedvaxHIB®, RECOMBIVAX HB®, ProQuad®, Gardasil®, VAQTA®, COMVAX®

Това е писмото-предупреждение от 28 април - от страницата на FDA:
http://www.fda.gov/foi/warning_letters/s6756c.htm

# 921
Ааааааа такава ли била работата....  Grinning  iviche виж сега, в тази тема сме на мнение, че болестите срещу които са задължителните ваксини въобще не са толкова сериозни и опасни, колкото се твърди и ваксините са по-опасни от самите заболявания... Особено шарките, няма какво да ги коментирам...

# 922
да, това горе-долу го схванах.
обаче не ме успокоява много - защото от една страна може самото заболяване да не е толкова опасно и детето да си го преболедува и всичко е ок. обаче, ако ваксината е по-опасна от заболяването, а то се е разболяло вследствие на ваксината /което е факт/, то това означава ли, че последствията ще са по-сериозни ?

малко объркано пиша, но съм с главобол, сори.  Confused

# 923
Дете на 4 месеца с коклюШ не е весело иzобЩо.Обикновено децата са в интенzивно отделелние или друго специално.
Трябва да се установи дали е точно коклюШ,zа да има адекватна терапия.Не,че има такава....

# 924
да, това горе-долу го схванах.
обаче не ме успокоява много - защото от една страна може самото заболяване да не е толкова опасно и детето да си го преболедува и всичко е ок. обаче, ако ваксината е по-опасна от заболяването, а то се е разболяло вследствие на ваксината /което е факт/, то това означава ли, че последствията ще са по-сериозни ?

малко объркано пиша, но съм с главобол, сори.  Confused

До колкото разбрах въпроса, питаш дали детето ще преболедува по-трудно коклюша, след като се е заразило от ваксината, а не от друг човек... Честно да ти кажа не знам, но намерих една тема, в която има майки, чиито деца са карали коклюш като бебета и са се разболели от ваксината... Ако искаш питай някоя от тях как е било... Ето я темата... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277277.0  Дано бебчо се оправи бързо и бих ти препоръчала да не го ваксинират повече (въпреки, че не знам дали зависи от теб)...  Rolling Eyes

# 925
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309093.0

Цитат
Здравейте мами, имам нужда от съвет спешно!!! Бебето ми е почти на 5 месеца и досега е само на кърма. От 3 седмици ззпочнаха да се появяват по малко слуз и кръв в изпражненията от време на време. Направихме 2 изследвания за микробиология, и двете отрицателни, а бебето се влошава с всеки изминал ден. Особено последната седмица кръв и слуз има почти във всеки памперс, разтройството се увеличава, зелено е и мирише все по-лошо  Shocked. Аз съм от една седмица на безмлечна диета, защото в началото съмнението беше за АБКМ.

Цитат
Ех, като прочета такава тема.. И си спомням за нашия случай преди 2 години  Rolling Eyes
Същата история - същите изследвания.. Същите диагнози.. Същите простотии на лекари  ooooh!
Така и не разбраха от какво е и за що е.. 2 месеца ни мотаха с какви ли не диагнози и глупости..
Накрая заведох детето на хомеопат и се оправи за броени дни - препоръчвам ти точно това да направиш без да се мотаеш по болници и да дупчиш горкото детенце  Praynig
И почти съм сигурна, че цялата история дойде от ДТК ваксините.. Всички бебета, за които чета с този проблем, са във възрастта точно на тези ваксини 3-6 месеца..
В момента пак борим едни последствия от последния прием на тази ваксина  #2gunfire

# 926
Няма да й повярва, ето намерили са Кандида, намерен е причинителя, ще му разкажат играта на това бебе за съжаление!

# 927
  • Варна
Здравейте,
най- после прочетох и двете теми.Искам да ви благодаря за подкрепата.Онази вечер изгледахме филма за ваксините с таткото и той въпреки, че искаше да ваксинираме допреди един месец, в момента е по- надъхан и от мен  Laughing Каза, че ще дойде с мен на следващата консултация, а той хич не е от кротките (а и е доста голям и като се ядоса е страшен Mr. Green) и често е имал сблъсъци с лекари заради безхаберието им , хич не е лицеприятна гледка и не се занимават да го убеждават и да спорят с него Crazy
Не мога да си простя само за ваксините на синът ми, хем по него време вече бях чела Конспирацията срещу здравето, и незнам защо не се поинтересувах малко повече и да се сетя още тогава да откажа ваксините  Banghead
Благодаря отново за отговорите  bouquet

# 928
# 929
Тъкмо щях да пиша, ай честит нов подфорум и реклама на Силгард #2gunfire, който е спонсориран от НPV, но иначе не е рекламен, ма нее изобщо не е! Айде после да ме уверят, че лекарите не са дистрибутори на лекарства и нямат сметка да се продават лекарствата и ваксините!

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 02:16 от AFRODDITA

Общи условия

Активация на акаунт