Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 690
  • 993
  •   1
Отговори
# 375
ЗДравейте и от мен  Grinning
Досега четох,определено ми хареса за първи път диета,а именно тази и смятам от утре да я започна.
Започвам с първият етап,ще направя 10 дни аз
Сега ще си направя примерен режим и ще си копирам някой рецепти,за което много благодаря! Hug
Аз неща още  в списъка,нека натрупам опит и се изтупам от малко кг,че тогаз  Mr. Green  Blush

# 376
Добро утро,

Кафе за всички  Hug

Сънче, невероятно изглеждаш!  Hug   bouquet
Мишле  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed доктора да потвърди хубавата новина. Hug

Пожелавам ви хубав ден и много минуси!

# 377
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!
Адашче мерси за кафето!!!
Имам огромна нужда от него - мечо пух с право е казал, колкото  повече, толкова повече.. Легнах снощи в 10 и се успах сутринта - не мога да се събудя.. ooooh!
Вчера, имах проблем с 00, не отидох, кантара не отчете  минус, а трябваше, защото съм в П и с замислям, ако не виждам резултати да мина на 5/5 след края на седмицата!
Мишле  Hug Flowers Four Leaf Clover
Момичета, вчера избеснях, защото наистина ми писва, а  сигурна съм не само на мен, през двайсет поста, във всяка тема за тез снимки да четем! ooooh!Ами имаше преди отключен албум - сега няма! Щом няма,  значи хората не искат да се виждат от всеки!Тези от момичетата, които не се притесняват си показват снимките извън него, който видял, видял, ако не  - другия път!Верно, че снимките ме мотивираха и мен да започна.. ама .... просто не се издържа постоянното хленчене  за снимки - някои от новичките с а по-сдържани, други по упорити... Не съм искала да обидя никого конкретно, просто изразявам личното си мнение!
Лек ден!

# 378
Добро утро, дюканки-сладуранки!  Simple Smile Нямах възможност да пиша известно време, но всичко съм прочела! И аз да се похваля - вчера направих месец с Дюкан и резултатът ми е - 6,5 кг. Много съм доволна!!! Joy, но затова имате заслуга и вие! Благодаря ви!
Желая ви усмихнат и слънчев ден!

П.П. Виши96, в Добрич има трици, аз си ги купувам от фирменият магазин на "Бочко"

# 379
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy кафе, кафе, Катееее - благодаряяяя   bouquet
 Confused аз пак съм инвеститор май  Blush затова няма да пиша, само ще чета, докато не дойде момента да се хваля
Мишленцееееее - от сега стискам палци  Praynig и чакам добри новини
моите хораааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (не ви викам поименно за да не ме тресне нещо  Hug

# 380
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Мишле-нце  Hug Пожелавам ти от днес да минеш на диетата за бременни и кърмачки  Peace

Кажете ми моля ви в ударния период дали може да се ползват бульончета на Маги, Галина Бланка или Кнор.

Ииии дано не ви е смешно или досадно, но не можах да разбера (нито от книгата, нито тук) след ударния период с протеиновите дни ли се започва или със смесените. Предполагам със смесените - протеини и зеленчуци, но ... за по-сигурно да попитам

Правих кремчето с кисело мляко и степ - стана прекрасно Simple Smile

За снимките - наистина е интересно от мотивираща гледна точка, но ... все едно Simple Smile Аз имам собствени снимки - преди и след, които основно ме стимулират да си върна предходната форма. Някои вече са ги виждали от предна тема в този подфорум, но ще ги покажа и на вас
Преди: http://maznislava.multiply.com/photos/album/8/ItalyNorway#10
http://maznislava.multiply.com/photos/album/11/2004-ta#1
След: http://maznislava.multiply.com/photos/photo/10/97
Само да кажа, че преди и след са в обратен ред при мен  Joy Joy Искам да обърна реда и отново да съм както преди  Joy

Само не е правилно да се дели на новички и ветерани, защото новите докато изчетем всички предни теми и започнем да пишем, все едно ви познаваме Simple Smile

# 381
Вещи, за едно ЛС място плииз...

# 382
Добро утро милички!
Вещи - за новата темичка! newsm51 Куки- за новата ни табличка! newsm51 Моите килца са 72кг. и /- 13кг. /вече - ако може за следващата тема да ги коригирате, че данните са старички!
Пия кафенцето си с вас, Катя пак си се погрижила за това, благодаря ти! Hug
Напоследък много съм заета не мога да влизам често, изтървала съм доста .... и ми е мъчничко, но ... няма как! Липсвате ми! Hug Hug Hug
Поздравления за всички празнуващи!
Мишле - дай Боже добрата новина днес да се потвърди! Praynig
Сънче- продължаваме! Praynig  newsm51 Прекрасни снимки - слънчева си както винаги!  love001 smile3501
Добре дошли на всички новички! Успешно дюканстване! newsm51
Приятен, лек и отслабващ ден на всички! newsm51

# 383
Привет! Мерси за кафето  Hug
Мишле, чакам добри новини  Hug  Сънче, от теб също  Hug
Падна и поредното килограмче  Party
Лек ден на всички   bouquet

# 384
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

кафенце  Wink  http://images21.snimka.bg/004037981.jpg

лек и свалящ ден от мен

аз съм от инвеститорите,явно Wink
стори ми се че кантара помръдна малко,но ми е механичен и докато не сваля над 500гр няма как да разбера Laughing
Мишле Heart Eyes Heart Eyes
МОМИЧЕТААААААААААААА
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 385

Добро утро, моми!

# 386
ДОБРО УТРО СЛАДУРАНКИ ДЮКАНКИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Минавам само да се изфукам за поредното си минусче и по случая ви черпя с кафенце! Избирайте си и вземайте

# 387
Добро утро и от мен. Благодаря на всички за кафенцето, а най-вече на всички които вчера се сетиха за мен. Много сте мили, беше ми много приятно да чета милите ви пожелания. Прегръдки и целувки за всички вас. Hug Hug Hug

# 388
Добро утро красавици!
Много сте ранобудни не мога да се вредя да сервирам кафето Wink
Пия го без захар но ми е сладко във вашата компания Heart Eyes
Приятен и усмихнат ден на всички сладуранки и много минусчета Hug

# 389
Добро утро и от мен!Мерси за кафенцата- изборът е голям.
Мишле, с теб съм! Хайде казвай вече добрата новина!
Аз съм велик инвеститор- не мърдат пустите кила.Уж съм режимна/ама наистина/а си стоят 7-8.за месец и 20 дни. Не е лошо, но да мръдне малко пустият кантар.
Стискам зъби и продължавам!
Лек и вталяващ ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт