Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 678
  • 993
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Добро утро, дами  bouquet
Благодарско за кафенцата - ще се възползвам Peace
Atrakcia, KeNiA, браво за минусчетата   bouquet
Мишле,  fingerscrossed  Praynig
На всички ви пожелавам лек и красив ден  bouquet

# 391
Добро утро! Hug
Само да почерпя леко и бягам. Mr. Green
http://www.good-cook.ru/foto/visitor/tort/031-1.jpg
http://www.go4lunch.lu/images/cocacolalight.jpg
http://blogs.guardian.co.uk/art/coffee460.jpg
Връщам се да обясня, че като гледам скандал се заформя. Черпя по повод помъдряването си с една година. Сори за спама! Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 09:00 от NastyWitch

# 392
Добро утро на всички познати непознати   bouquet
да ви кажа честно незнам как ги ядете тези трици обаче на мен определено с киселото мляко са ми доста гаднички  Sick
А относно килцата тази сутрин съм -0,300 грама   което ми се вижда не добре Cry
Лек ден на всички и успех....

# 393
  • В най - голямото село
Цитат
Здравейте Момичета,
Честит празник на всички празнуващи!!!
Вече повече от месец всеки ден ви чета и най- искрено се възхищавам от резултатите и упоритостта ви.
Купих си и прочетох и книгата.
И овесени трици си купих.
За съжаление обаче аз все не се навивам да почна. Това което най-много ме спира е, че хич не обичам месото (в.т. число риба и рибни продукти и морски дарове) Та се чудя как да си направя режима така, че хем да има протеини, хем да има максимално малко месо.
Може ли някой като мен с подобно отношение към месото, да ми даде съвет (някакъв примерен дневен режим) За което предварително много благодаря!
В момента съм 74 кг. и имам за сваляне поне 15 кг.
А мога ли да помоля Вещи      за парола за албума ви. Много стимулиращо ми действат снимките ви. Пък дано най-сетне се навия!

Добро утро! Да си повторя питането от вчера.... Предварително ви благодаря!

# 394
  • София
Офффф избеснявам по някога!!!! smile3511 smile3514
 Ми то ми писна да си губя от ценното служебно и лично време от 13 страници тема, на 5 от тях да се дъвчи дайте та дайте парола, искам да ви видя, искам да се надъхам............. Ами който е искал вчера си даде снимките без да са с парола и в албум вкарани! Айде поспрете се вече, щото аз ще извадя сопата и .....

на мен пък ми писна да си губя от също толкова ценното време да чета 30 страници с "кафенце, и от мен кафенце, айде и от мен кафенце, гуш момичета, цунк момичета" и разнообразни емотикони, за да прочета три грахови зърна ценна информация.

благодаря от сърце на жените, които пишат тук по същество, не спамят и не използват непрекъснато умалителни като вдетинени (кексчето, млекчето със степчето, табличката, кантарченцето с килограмчетата и т.н.)

не знам дали си давате сметка, че нямате никакво право да изисквате от новодошлите да "прочетат в старите теми, там всичко е написано", след като вече има 90 теми от по 30-тина страници всяка и пълни с плява.

# 395
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Мазнислава, след първата ударна фаза започва смесената с протеини и зеленцуци  Peace Честно казано не разбрах какво имаш да сваляш  newsm78
Йам, добре дошла   bouquet Повечето се ядосваме от това, от което се ядосваш и ти. Но за другото не съм съгласна - не съм видяла никъде призоваване към четене на всички теми, напротив, пращаме да се чете само първия пост и в някои случаи една две страници назад от текущата тема.
Къде, прочете кантарченцето само това умалително не бях прочела още тук  Joy

# 396
  • UK
  Добро утро! Мерси на всички момичета за кафенцето, аз вече си пия моето.
  Дея и Дидка74 добре дошли. Дея, мисля, че 10 ударни дни са много. Нека и другите да кажат, но няма смисъл, освен ако нямаш да сваляш 50 кг. А пък и Дюкан казва, че 10 дни се правят под лекарски контрол.
 Мазнислава, бульони НЕ стават. И аз веднъж ползвах гъбен, че уж е растителен, но и той не става както се оказа по-късно.  След П ударни следват ПЗ.
  Масi  прави си тричава палачинки или кексче Simple Smile
  Иначе аз днес не само инвестирам, но съм и почти +1кг. За пръв път ми се случва да съм + , ама и за първи път откакто съм на диетата съм в ПМС. Така че няма начин да не си отиде това килце Grinning
 Hug Hug Hug на всички

# 397
Добро утро, момичета!
Честито на всички ви с поводи и без Joy
Не пиша редовно,но се мъча поне да ви изчета(е не винаги успявам:))),че благодарение на вас стигнах до тук - днес си сменям линийката - ура-а-а-а-а,още един килограм в историята!
Благодаря ви че ви има и най - вече за полезните съвети(от "ветеранките") и полезната информацията която публикувате!
А за рецептите ви -   bouquet Hug
Вчера опитах още 2 - страхотни са,нямаше да издържа ако нямаше такива вкуснотии и разнообразие!
Пожелавам на всички ви - лек и отслабващ ден!

# 398
  • София
ЗлаВещица, благодаря за посрещането. аз, всъщност, съм тук и с Дюкан вече 2 месеца (-10 кг), но се обаждам рядко. много полезни рецепти съм научила от вашия блог и от тукашните теми, а колко ли още има, за които не стига време да ги изровя измежду "кафенцата" Simple Smile

признавам, "кантарченцето" е мой принос...  Wink

# 399
Добро утро на всички познати непознати   bouquet
да ви кажа честно незнам как ги ядете тези трици обаче на мен определено с киселото мляко са ми доста гаднички  Sick
А относно килцата тази сутрин съм -0,300 грама   което ми се вижда не добре Cry
Лек ден на всички и успех....

На мен също не ми се нравят много. Аз вчера ги опитах за пъври път, защото в моето малко градче е трудно да си ги намеря. Направих тричавата палачинка но не ми хареса и мисля днес да я пробвам, но съставките да са хубаво разбити с миксер, за да стане хомогенна сместа. Някой пробвал ли е така, дали ще се получи нещо? newsm78

# 400
jam, Много благодаря за защитата   bouquet
И все пак не съм видяла нито една снимка ама...аз лично не смятам че когато човек изглежда по добре трябва да се крие...напротив...трябва да се покаже на целия свят...разбира се това си е мое лично мнение  Grinning

# 401
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug

Цитат
Здравейте Момичета,
Честит празник на всички празнуващи!!!
Вече повече от месец всеки ден ви чета и най- искрено се възхищавам от резултатите и упоритостта ви.
Купих си и прочетох и книгата.
И овесени трици си купих.
За съжаление обаче аз все не се навивам да почна. Това което най-много ме спира е, че хич не обичам месото (в.т. число риба и рибни продукти и морски дарове) Та се чудя как да си направя режима така, че хем да има протеини, хем да има максимално малко месо.
Може ли някой като мен с подобно отношение към месото, да ми даде съвет (някакъв примерен дневен режим) За което предварително много благодаря!
В момента съм 74 кг. и имам за сваляне поне 15 кг.
А мога ли да помоля Вещи      за парола за албума ви. Много стимулиращо ми действат снимките ви. Пък дано най-сетне се навия!

Добро утро! Да си повторя питането от вчера.... Предварително ви благодаря!
Мисля, че ти отговаряха момичета вчера, не вярвам да са те пропуснали  Peace Но да си кажа моето мнение и аз - имаше момичета вегетарианки - Лени и Михаела77, които проядоха месо  Peace Значи ти избираш - или прояждаш месо, или този режим не е за теб  Peace Няма как да стане да си на Дюкан и да не ядеш месо. Прецени си най-добре ти, но това е моето, а и не само моето мнение  Peace Успех каквото и да решиш   bouquet
За всички нелюбители на триците - момичета, погледнете колко вкусни рецепти има с тях, пробвайте нещо друго, щом не ви харесват триците с мляко  Peace За мен те са едно от любимите неща в режима и съжалявам, че са ограничени до 3с.л. дневно Sad
Айдееееее, стига с тези снимки, дееееееее  ooooh!
МишлееFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честит рожден ден на Насти Уич newsm59
Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 09:27 от *Бубето*

# 402
Добро утро,   bouquet

Тази сутрин и аз да пия кафе с вас - благодаря на всички предлагащи
МНОГО Е ПРИЯТНО

СЪН - ще пусна рецептата в рецептурника, но те продуктите ми бяха за 5 човека, ще ги напиша на половина. /та поне за 2 похапвания да има/
дано се справя с качването, че с тази линийка се боря 2 дни /днес продължавам/ - ще си сложа бе!!!  невежа съм, но упорит невежа и ще се науча, трябва да мога!

Имам едно въпросче: Говорите, че пиете рибено масло, защо? Аз не обичам много риба, а вече доста чувам, че точно от рибата много се сваляло? Трябва ли и аз да си взема?

Лек и успешен ден

при възможност пак ще се включа

# 403
Привет! newsm51
Честитки на всички с поводи Hug
Насти уич, да си жива и здрава, много успехи и любов. newsm59
Мишле,  Hug
Цикони,за съжаление,основното количество протеини се намират в месото, изварата, яйцата,  рибните продукти, сиренето /обезмаслено, но тук няма напълно обезмаслено сирене/ , дреболии и някои видове зеленчуци. Имаше няколко момичета, които бяха вегетарианки, но желанието им да се сдобият с по-привлекателна фигура победи и минаха на месо. За съжаление този режим се крепи на протеините, чиито основен източник е месото. Така, че сама си прецени ще можеш ли да издържиш, имайки предвид продължителността. Според мен си заслужава, но пък аз обичам месо и не мога да бъда обективна. Така, че решението си е изцяло твое. Успех.
Хубав ден на всички. Hug

# 404
Добро утро  Simple Smile

Мишле, продължавам да стискам палците, докато не се появиш  Hug

Аз днес съм с малък + (+100гр.) , но го отдавам на ПМС . И все пак се замислям дали да не сменя пак схемата си от 4/3 на 5/5  newsm78 Преди бях на 5/5 и тогава си смъквах редовно . Сега ще изчакам да ми дойде и свърши, после може още 1 седмица да заформя 4/3 и ако не смъквам и през тази седмица, ще се върна на 5/5 .

Относно подсладителите и десертите - ами аз преди без сладко не можех, сега продължавам тази традиция - винаги имам или правя от режимните торти, кремове или ако нямам пък си правя кисело мляко със степ.  И всеки ден ям десерти.Някои от вас казват , че си правят в случай че много им се прияде сладко, други пък че си правят по-често, ама такива като мен всеки ден има ли  ... Да взема да се огранича ли малко ???

Весел ден !

Общи условия

Активация на акаунт