Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 648
  • 993
  •   1
Отговори
# 525
Мише, твоите снимки колкото и да ги гледам, не ми омръзват и наистина са мотивация за новите! smile3521

Мишка и аз така...не мога да ти се нагледам !!! Heart Eyes
Цвети, оздравявайте бързо ! Hug
Ленни, аз не съм правила , но за малко килограми за сваляне мисля че е добре. Дюкан си го е казал перфектно.Организма не се уморява от П - дните. Но за хора като мен с доста кила за сваляне най-добре си е 5/5 или 4/3. Peace

# 526
кремена много ти благодаря след работа ще се отбия да си го купя

# 527
Здравейте,
пиша за схемата 1/1

Правих я миналата седмица за да разбутам застоя на 59-тото кило (клатих го 15дни ама аз толкова бях началото на 2002 като забременях)
Е след 5-дневно редуване на 1/1 го разбутах до 58,3. Сега съм на няколко дни ПЗ по други месечни причини и мисля после пак да направя известно време 1/1.  На мен тази схема ми е по-удобна най-вече заради хипогликемията (ниска кръвна захар) иначе след 1ден протеини съм готова да припадна.

Успех!

# 528
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
настииииииииииииииииии - жЪ мЪ бийЪт, ама сърце не трае - ще те поздравя пък ако трябва ще отнеса тиганЯ  Mr. Green

Да си жива, здрава, слаба и щастлива и по цветя да стъпваш  Wink

Славееееее - що не скокна у дома да те нахраня с дунавска рибка  Laughing на фурна?

мишленцеееее - минавай на трета олекотена фаза, че не се знае, моите деца чак до 3-4 месец  все миоми и кисти бяха, Crazy - последния даже беше ранна критическа  Crazy

целуффффффффффффффки  Hug Hug

# 529
# 530
Здравейте момичета,

Днес кантара беше по благосклонен,показа лек минус но недостатъчен за моето ненаситство.......... Mr. Green Дано утре отрази липсата на цял килограм,че вече много време стана............. Crazy

КатеДжин
 Hug И аз започвам да се замислям за премивнаване отново към 5/5, там сякаш повече свалях...........незнам newsm78

NastyWitch Честит рожден ден,нали това имаш предвид с помъдряването......... Joy

играчка-плачка Овесени трици има в Пикадили,Макао и на Чаталджа,предполагам,че и в диетичните магазини.  bouquet

Мишле  Hug И аз вчера си мислех,че е още много рано за лекар, не се притеснявай ако теста ти е положителен, трябва да се види!   bouquet

Атракция
 smile3501

# 531
  • София
Ooo, Бачи, много си бърза!  Joy

Много ви благодаря момичета!  Blush   bouquet  Hug  Heart Eyes 

# 532
Ако може да помоля софиянките да споделят откъде точно я взимат обезмаслената извара, защото вече седмица не мога да открия (проверила съм в Билла, 345, Европа и Фантастико). И къде има Пикадили newsm78? Явно ще се обикаля с кола, няма как... Tired

# 533
Здравейте, момичета!
Да започна с това, че всички изглеждате супер и че видях наистина стимулиращи снимки. Браво на Атракция и Михаела  smile3501. Отслабването съвсем ви е разхубавило и подмладило. Радвам се мн за всички с такива големи разлики и благородно ви завиждам...
Иначе нямам с какво да се похваля. но -3-те кг са факт! малко или много, това успях да постигна...и все пак е нещо. днес си направих изследвания, а в петък ще ходя при ендокриноложката ми да видим какво става...тези дни мисля да ям мн мн риба, за да отбележа хубав резултат Simple Smile
Насти, чрд! да си жива и здрава и минусчета в килограмите Simple Smile Hug
Муцка, честит минус!   bouquet
Цвети скорошно оправяне! Praynig  Hug
На всички сладурани с минуси и на инвестиращите -   lovekiss
Вещи, Сън, Орелия, Приси, Бачи, harmony_broken, Мими Георгиева, Духи Пухи, Мамс, Дамаянти, Лени, Танич,Елена,Гуди, Кате,Перле, Поли и всички, които пропуснах без да искам  Hug Hug Hug

# 534
  • pomorie
здравейте аз съм нова тук но ви чета.имам да свалям 3кг опитах диетата на Дюкан но първия етап издържах само 3 дни.от 6-7 години съм вегетарянка и може би за това ми е трудно да карам само на яйца и кисело мляко.иначе по принцип ям само салати предимно домати краставици и маруля.без тестени и зърнени храни но приятели ме понаплашиха че така съм си разваляла метаболизма и съм щяла да започна да качвам и от салатите.вие как мислите май ще пробвам пак с вашата диета.а забравих да спомена че 3-4 пъти седмично съм във фитнеса 40мин бягане и 20мин упражнения...

# 535
здравейте аз съм нова тук но ви чета.имам да свалям 3кг опитах диетата на Дюкан но първия етап издържах само 3 дни.от 6-7 години съм вегетарянка и може би за това ми е трудно да карам само на яйца и кисело мляко.иначе по принцип ям само салати предимно домати краставици и маруля.без тестени и зърнени храни но приятели ме понаплашиха че така съм си разваляла метаболизма и съм щяла да започна да качвам и от салатите.вие как мислите май ще пробвам пак с вашата диета.а забравих да спомена че 3-4 пъти седмично съм във фитнеса 40мин бягане и 20мин упражнения...

Много е важно да се яде месо-то е основния източник на протеин.

# 536

Дюкан е абсолютно неподходящ за вегетарианци... newsm78. Не знам дали си струва заради 3 килограма да си променяш начина на живот... Thinking

# 537
играчка-плачка Овесени трици има в Пикадили,Макао и на Чаталджа,предполагам,че и в диетичните магазини.  bouquet

Благодаря ви за бързите отговори. Но в Пикадили Чаталджа и Пикадили Център ги няма. В магазинчето на Чаталджа, чиито снимки ги има в блога, вероятно ги има, ама работното му време е като моето. Само се надявам в събота да работи, че да ида и да си ги купя най-накрая  Laughing
Вече трети ден съм на Ударния етап и тези мръвки ми идват в почете. А така да обичам плодове и зеленчуци.... Sad Само пилешко ям-риба, свинско и т.н. не ям. Имам чувството, че ще ми поникнат пера  Laughing Laughing Но с килцата се борим стоически Laughing

# 538
Насти, ЧРД!
Бъди все така прекрасна и усмихната, бъди щастлива и много обичана!

Почерпката ти е много изкушаваща, това кексче мммммммм.....
Атракция, Абракадабра - страхотни резултати момичета!  bouquet
Цвети-   Hug bouquet
Росченка- Hug  bouquet
МишлеEFP! Praynig Hug
Сънче, липсваш, къде си мила? Hug  bouquet
la_chicita_linda - без месо, едва ли ще успееш с този режим? Помисли си добре, пък и килцата ти не са много за сваляне, може по други начини.Щом си редовна във фитнеса, с някое и друго ограничение ще ги смъкнеш тия 3 килца.Успех!  bouquet

Славе, като прочетох за твоите пържолки и се сетих, че варя яйца и хукнах ама........... ГоЛям гАф ...  Shockedводата ми извряла, те се опекли... сега печено-варени яйца ще хапвам, Уф, че съм заплес.... newsm78
На всички: Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:20 от Mimi_Georgieva

# 539
Ако може да помоля софиянките да споделят откъде точно я взимат обезмаслената извара, защото вече седмица не мога да открия (проверила съм в Билла, 345, Европа и Фантастико). И къде има Пикадили newsm78? Явно ще се обикаля с кола, няма как... Tired
Аз най-често ходя до Т Марект - към Плиска, по едно време нямаше на Фантастико, но оня ден имаше на ул.Оборище.

Общи условия

Активация на акаунт