Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 652
  • 993
  •   1
Отговори
# 510
За мазилата и аз да споделя. Миналата година се мажех много редован с Аура Слим. Струва около 6 лв 50 мл. Мажеш се вечер след душ и то преди лягане. Страничен ефект е от време на време при пьрвите намазвания може да се получи сьрцебиене,заради загряването. Иначе резултата беше уникален,бедьрите ми се изгладиха. Много е ефикасно.

lenny_pld честито намаление,дано всичките килограми паднат по- лесно Hug Heart Eyes Hug

# 511
Здравейте, момичета!
Как е настроението днес? Сънчето нещо липсва  Thinking, дано да е добре, че останах с впечатление, че й е станало лошо вчера по време на тренировка. И Кри се губи тези дни! Thinking
Ние сме малко по-добре, на мен ми продължава гаденето, Алекс има малко напредък, но сега пък и разстройство и кашлица! Sad
Мишле, аз вчера малко тихичко го казах, но имаш всичките прегръдки на света и успех! Hug
Насти, Честит рожден ден! Tada Пожелавам ти всичкото здраве, късмет и обич на земята и скоро да постигнеш желаната фигура!
Дея, welcome Колко имаш да сваляш, ако това си ти на аватара, изглеждаш супер! Grinning
Мазнислава, и твоите снимки ми харесват, не разбрах коя снимка е след напълняването, и накъде ще сваляш? Поне от снимките не е ясно! newsm78
Честити минусчета на Мими Георгиева, Атракция, Кения, Маци, Петя Николова, ТоНи, Милена лп, Славито, Кремена, Кристин, Ками02, Лени плд smile3501
Дулче понтес, smile3501, в началто се смъква рязко, това е задържана вода в организма, после почва по-бавното отслабване! Whistling
Духи-Пухи, ти олекотена трета ли караш, някъде по-горе мернах, че казваш, че си на 3П/4ПЗ схемата? Thinking
атракция, супер разлика, продължавай все така! smile3521
Мише, твоите снимки колкото и да ги гледам, не ми омръзват и наистина са мотивация за новите! smile3521
Аби, тези твоите съм ги пропуснала някъде в навалицата! Браво на теб! Супер изглеждаш! smile3521
Вещи, ако ме прочетеш и можеш да редактираш в табличката, би ли ме поправила на 58.4 и с новата ми цел: 56  bowuu
Отивам да полегна малко с Малчо след поредната полубезсънна нощ! Weary

# 512
Веднага уточнявам къде се намира магазинът на "Бочко" в Добрич - до старата сграда на банка ДСК. Надявам се, че съм била полезна.  Simple Smile До скоро, момичета, че имам куп задачи за вършене...

# 513
Здравейте момичета  Hug

Настииии, миличка, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и обичаща, само сбъднати мечти и поводи за усмивки  bdbaloni

Духи, аз имам такъв клин. Ефект - йок  Hug

Мишленце, дано  Hug

Цвети, дано по-бързо се оправите и ти, и детенце  Hug

# 514
Цвети, не карам олекотена 3та.. Карам 2ра - 3П/4ПЗ - тъкмо тъй  Wink Само ударната я карах като ПЗ, а не като П Simple Smile И все пак имах 3 кг за 4 дни  Peace Оттам нататък по кг/седмица, което перфектно ме устройва.

# 515
къде се продава аура слим?

# 516
Дядо Либен наистина няма в Метро, в Пикадили за жалост ми е неудобно за пазар. Но ще се огледам за друг вид.

за десертите: най 4есто разбивам мляко , извара и степ4е. но сега ще си купя тортена форма и ще тествам няколко идеи. харесвам и някой неща с желатин.

за топлата  вода- това е обичайна йогийска практика, цели неутрализиране на стомашната киселинност след сън и по-добра перисталтика. действа.

за мазането- не се мажа, а трябва поне при мен . имам суха кожа , а нямам време. в траги4ни слу4ай се наплесквам с каквото хвана- мляко за тяло или хидратиращ крем. само с околоо4ен контур не съм си мазала стройното тЕло.

правда, размислих се по повод токсините. при диета пове4е от месец не би ли следвало голяма част да са поизлезли ве4е. newsm78 . доколко се отделят в кърмата - това моля в скайпа да ме просветиш . Simple Smile 

на Насти, честит рожден ден, да й донесе дрехи по -малък номер и много здраве   bouquet

офф много мисля май. отивам да работя , там ъкъл не требе

# 517
  • София
Дамаянти  Hug Може да преминеш на 4/3 - Асса го измисли и патентова  Party  По-лесно е и за уикендите, когато са събрани повечко хора в къщи  Peace
Ама млоя ви се уточнете кои са П и кои са ПЗ от тези 4/3  Joy Shocked Laughing Mr. Green
Навява ми мисъл понеделник-четвъртък - П и петък , събота и неделя на ПЗ - така ли е?
Вещи, ще те скивтам ли в събота  Flutter
Така е Peace

Ауууу, а за мен нищо не питаш Cry
По радиоточката съобщиха, че ще си там бре  Laughing  Mr. Green  Hug
Ти си знаеш - какво да ти пиша  Heart Eyes

Благодаря за бързите отговори  Hug
Михаелааа, аз не виждам снимките  Cry Cry Cry

# 518
  • Universe
Оххх,  newsm29 ами втори пост ще пиша, ама ми е важно да знам.
Имам въпрос :  newsm78 някой правил ли е ритъма  1П/1ПЗ и ако е да, нека да сподели отзиви   Praynig

Ето Ви извадка от книгата на Дюкан: smile3529 Друго решение е ритъмът 1/1 - един ден чисти протеини, един ден протеини плюс зеленчуци. Това редуване е най-подходящо за наднормено тегло, не надвишаващо десет килограма, или за хора, неспособни на по-продължителни усилия. То може да се приложи и след период на ритъм 5/5 за почивка.

# 519
  • софия
 smile3514 Писна мииииииии!!! #Crazy Славка огладня и както се беше наточила за пилешка мръвка,еми размина и се.
Пристъпвам бавно към към хладилника,отварям вратата и О,УЖАСТ ни помен от петте пържолки завити прилежно във фолио.Само една кожа са помандрахерцва в чинията.Добре ,че Славка е умно моме(и скромно)та зариби прилично количество съседки на Дюканския режим. Mr. GreenСега ръфам пушено пиленце с любезното съдействие на съседката от първия етаж. smile3521

Цитат
Атракция, Абракадабра,  
Михаела, виждала съм те, ти къртиш мивки просто
newsm10 все едно аз съм го писала!
Цветии,оправяйте се бързо! Hug

# 520
  • Пловдив
Лени, обикновено отговаряме на въпросите. Ако можем Simple Smile Ако не сме правили нещо няма как да отговорим  Crazy

# 521
Славе--ама голям си образ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

страхотно изглеждат момичетата  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

аз се мъча с пилешко и риба,обаче -много ми съхне устата,все ми е жадно
пия яко вода ,разбира се Simple Smile но --жажда страшна ме гони

# 522
Привет,момичета!
Бързам да се похваля с подарък и от кантара-1 кг.Качвах се,слизах и пак се качвах-радост голяма! newsm44
Знаех си,че този форум е вълшебен,писах вчера и ето намаление.
77 кг не съм била от 8 години! ooooh!
Много щастие,любов и свалени килограми на Насти. bdbaloni
Вещи,ако може да ми смениш килограмите в таблицата на -13!Мерси! Heart Eyes

# 523
Здравейте на всички съмишленички!!! Simple Smile

Открих тази диета преди 2 седмици и направо се влюбих! txtloves Днес ми е 10-ти ударен ден и от утре започвам смесения режим 5/5.
Когато започнах бях 122 кг., а днес съм 116.9 кг, като се надявам с бодра крачка някой ден да стигна до 69, че 70 ми се вижда много кръгло някак  Flushed Ходя почти всеки ден на фитнес и тези дни ще се мъча да намирам време и за повече разходки.
Радвам се много на всички успехи, за които четох от написаното до сега! Надявам се и аз да стана за пример някой ден!
Ще се радвам на подкрепата ви и ще се опитвам и аз да допринеса за общото благо къде с рецепта, къде със съвет, къде с личен пример newsm03

Хубав и отслабващ ден, сладурани!

# 524
къде се продава аура слим?

Ами аз си го купувам от аптеката.По козметичните не сьм го виждала.

Общи условия

Активация на акаунт